Перейти до змісту

Єврокубки. Сезон 2015-2016 р.

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю квитки на матчі ЛЄ в Львові, Мальме і Реал, думав, що не поїду після ПСЖ. Але тут стає все цікавіше, їхати треба!!!

там кроти будуть не те щоб землю гризти а й з шкури вилазити. Кучер,Ракицький неадекватні. В очах ненависть.

Знов програли))))

• Відповідей 498
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мдааа.... знав шо буде не легко, думав сьогодні хоть результативну нічєйку катнуть а тут 3 матчі - 3 поразки і 0 забитих м'ячів О_О

Уровєнь))

Опубліковано

Маю квитки на матчі ЛЄ в Львові, Мальме і Реал, думав, що не поїду після ПСЖ. Але тут стає все цікавіше, їхати треба!!!

також маю квитки, хотів поїхати, але на Мальме не виходить. З Реалом також не ясно, певно що також не вийде :(

Якщо комусь потрібно, то можу віддати вже квиток на Мальме, 1 ряд сектор 5А, номінал 100 віддам за 80грн

Шахтарю тепер треба перемагати, і не просто, а в 2-а і більше голи. Хоча навіть якщо Шахтар не виграє і майже втратить шанси на ЛЄ, то всеодно на Реал буде повний стадіон. Ажіотаж величезний, квитки за 200 грн продають за 800 грн :D Що я помітив на матчі з ПСЖ було багатенько іноземців, особливо поляків, куди не повернусь скрізь польську мову чув.

Опубліковано

на Реал буде повний стадіон

Ну звісно! :) Коли ще Львів побачить таких світових зірок з Реалу?! :) А Шахтар - то такє...:)
Опубліковано

знов без вболівальників

Ну от "уболівальникам" нехай спасибі і скажуть :( Ну і влетіли...:( Мабуть Сталі все позабивали...
Опубліковано

Поразка поразкою, але гра Федецького - безальтернативного гравця захисту в збірній... Слабо, причому вже не першу гру за останній місяць...

Опубліковано

Хе-хе :) Девіч Ліверпулю голешнік поклав :)

але гра Федецького - безальтернативного гравця захисту в збірній...

Треба Каменюку в збірній награвати поки Федя себе до порядку не приведе! Гравець Зорі зараз гарно виглядає і може зіграти на любій позиції у захисті!
Опубліковано

Хе-хе :) Девіч Ліверпулю голешнік поклав :)

але гра Федецького - безальтернативного гравця захисту в збірній...

Треба Каменюку в збірній награвати поки Федя себе до порядку не приведе! Гравець Зорі зараз гарно виглядає і може зіграти на любій позиції у захисті!

Коли награвати? Три тижні залишилось.... Каменюку треба було вже пробувати випускати десь на Македонію...

Опубліковано

Сімінін сильніший за Каменюку, Імхо.

Але він не із зорі, динамо чи шахтаря. І він не Зінченко. Тому в збірній навряд чи з'явиться.

Опубліковано

Сімінін сильніший за Каменюку, Імхо. Але він не із зорі, динамо чи шахтаря

Якби був сильнішим, то і грав би в одному з вищеперерахованих клубів....

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Опубліковано

Цікавіше Реал-ПСЖ або Севілья(Коноплянка)-МанСіті глянути! :)

Однозначно цікавіше,однозначно,але треба дивитися Шахту,треба)).Короч я особисто по ходу дій буду думати,що дивитися, а мож Шахтар в першому три вкліпає))))))))))) то я відразу на Коноплю переключу!))

Опубліковано

а мож Шахтар в першому три вкліпає

Якби то суперник у Шахтаря був ПСЖ або Реал і вони вкліпали...:) Але Мальме мусять вкліпати або що тоді вони там роБлять?:) Але у світі останніх подій, провокацій і неповаги їх "містера" до наших людей... нехай ідуть вони лісом і вилітають нах... для мене то не команда, а зброд людей за великі гроші ахмет-хана. Це особисто для мене - НЕ КОМАНДА З УКРЇНИ!!! Прошу вибачення у вболювальників і прихильників таланту Шахтаря і Лучезарного :)
Опубліковано

Що з Пятовим?

З ним все гаразд якщо у запасі але це нутро Мірчи - гірше збірній зробити перед важливими двобоями зі Словенцями, дати меньше практики основному воротарю, як це знайоме і не дивно від нього :)
Опубліковано

на Севілью немає чого перемикати

Хоч і вдома грають але МанСіті їм не по зубах сьогодні! А от Реал-ПСЖ цікава, швидка і видовищна гра. Хоч у Реала і проблеми зі складом і ПСЖ більше атакує але Реал свого вкатив :) Цікавий другий тайм буде! А МЮ поки не може москаликам забити...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...