Перейти до змісту

Хизуємося,рибацюги.

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рибачки,хтось користується прутиком Favorite Receptor? Якщо так, то чи вклеєна в нього вершинка, чи пола, бо попав мені в руки з ось такою:

20161007_122002.jpg

• Відповідей 461
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Major Craft Trapara Area 602SUL приїхало, завтра (якщо часу хватить на обробку) з мене розширений фотозвіт з Кроватки. Перші враження - палка ВОГОНЬ для наноджигу і колебла малого. Субєктивно, не кидаючи  - Белеззоподібна така собі зубочисточка срою regular.... Час покаже. Окуні образяться 100% завтра.

Опубліковано

Невже так на белезку схожа????

Чекаю з нетерпінням звіт.....

Кабанчиків, яких підняв в п'ятницю, вже харчуються всякими донними хробачками та бокоплавами та водяними блохами.....дуууууже дрібними. І клюваки вже зимові, без удару.....вагою вішаються на паузі. Кабанчики вже по ямках, мілякі пусті.

Тому ця палочка якраз для-ковиряти тих окунців!!!!

Опубліковано
9 годин тому, AgentSmith13 сказано:

Major Craft Trapara Area 602SUL приїхало, завтра (якщо часу хватить на обробку) з мене розширений фотозвіт з Кроватки. Перші враження - палка ВОГОНЬ для наноджигу і колебла малого. Субєктивно, не кидаючи  - Белеззоподібна така собі зубочисточка срою regular.... Час покаже. Окуні образяться 100% завтра.

А що з котухою для неї вирішив? В мене ця палка більш в користуванні Милої. Я її брав лише під мормишку, імхо якщо колебалки - то до 2г. При більших вагах відчуваються провали.

Опубліковано

Оновив і я свій рибацький арсенал. Продав Favorite Blue Bird (0.5-5гр) і взяв собі Favorite Exclusive (0.5-5гр). В суботу обрибив палочку окунцями, сподобалося: груз 2гр. летить дуже далеко, кільця стоять під певним кутом, що запобігає перехльостам, чуйка в руку суперова, в"яже рибку класно.

Опубліковано
В 09.10.2016 at 07:56, EleKtrik сказал:

А що з котухою для неї вирішив? В мене ця палка більш в користуванні Милої. Я її брав лише під мормишку, імхо якщо колебалки - то до 2г. При більших вагах відчуваються провали.

Ryobi Krieger 1000 + Berkley Nanofil 0.04. Поки задоволений, шнур тонкий кладе ідеально, як на мене, вага ОК - спін не "клює носом", а пару грам зайвих (що коштують пару тисяч, або брати завїдомо гіршої конструкції Ryobi Slam або Shimano Sienna) я переживу. Брав теж під мормишку + 1-2 грами джиг і маньячки/воблерки системи "нано" + (для чого вона, як форелева, взагалі-то і заточена) мікроколебло. Сьогодні не витримав, катнув з роботи в Теремно - мав до стемніння 20-30 хв, 1-го окуня таки злапав - 1гр. + Bait Breathe MicroGrub 1". В "фотозвітах" те все є сфоткане.

P.S. Усвідомив, як воно фігово мати посаджені монітором очі - вечоріє, обрив - додому, фіг нав'яжешся, хоча то може досвіду в'язання такої мізерії немає... Але палка  - ВОГОНЬ - при нулях в людей з спінами типу до 5-7 грам, в мене стабільний кльов навіть не на мормишку, на 1 грам "шарнірки". Цікаво було б щось до 1-1,5 кг на нього взяти.

Опубліковано

Вдягав маленьки твістерки від Toirtap і Bait Breathe MicroGrub 1", берклівського мотиля поки не купив, ловив на 1 і 2 грами чебурашку з 12 гачком овнер.

Опубліковано
2 минуты назад, VaLeRa сказал:

в'язати мушкі, та коробочка для тих мушок

А, зрозумів. Я просто від flyfishing далекий, той не розібрався.

Опубліковано
20 минут назад, Саша Иванов сказал:

Тепер щуці точно хана)

А от це не факт. Хоч і вітрище, але вискочив сьогодні подивитись як ведуть себе куплені воби у воді (вантен і варуна).

Покидав, посмикав, рівномірку попробував. Ну ніби й нічого так. Кожен по своєму відзивається на різні маніпуляції зі спіном. Через хвилин 40 таких потвічувань, не відчувши покльовок, взяв прицепив китайця від цуйокі (пастор). 10 хвилин і щучка на березі. Ще 20 хвилин і ще одна зійшла. 

Щуці якось до одного місця чи японець чи китаєць. В неї якісь свої пріоритети. А в рибака певно свої ))).

Опубліковано

Не знаю як віжин (не мав такого), але варуна то сила.

Цитата

Щуці якось до одного місця чи японець чи китаєць.

То в тебе щука неправильна була сьогодні, мо китайська яка)))

Опубліковано
On 25.10.2016 at 20:01, Valentin_Ok сказано:

Щуці якось до одного місця чи японець чи китаєць. В неї якісь свої пріоритети. А в рибака певно свої ))).

Щука на бренд не клює, та хіба це треба пояснювати :0001: Просто до проводок на китайцях звик і всього то справ. Такі імениті воби своє діло ще зроблять :D

Опубліковано
1 година тому, EleKtrik сказано:

Надіюсь полосатий оцінить

По чому вертухи? Я ще таких навіть не бачив. Рожева просто - вогонь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...