Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На половину розумію що мало, на максимум в принципі не плануємо ставити, десь і справді чуть не докручувати, але зараз поставили на максимум задля експерименту. Але при регуляторі на максимум, індикатор лампочка виключена і срілка показує приблизно на 13.00 годину. Чи це нормально?

І взагалі, ця стрілка показує рівень гарячої води в бойлері чи всетаки температуру нагріву?

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Розкажіть-но де, за скільки і які бойлери купували

Gorenje OGB 80 SEDD/V9

Характеристика

Объем - 80 л

Количество человек при среднем расходе - 3-4

Присоединение к водопроводу - G 1/2

Вес нетто/брутто - 31/33 кг

Рабочее давление - 9 бар

Присоединительная мощность - 2000 Вт

Степень защиты от влажности - IP 24

Средняя толщина изоляционного слоя - 20-60 мм

Время нагрева от 15 до 75°С - 3 ч 05 мин.

Количество смешанной воды 40°С - 151 л1

Теплопотери - 1,30 кВтч/24 ч2

Цвет - белый

Размеры (В х Ш) - 950 х 420 мм

Особенности

Одна или несколько водоразборных точек

Вертикальный настенный монтаж

Стальной эмалированный бак

Магниевый защитный анод

Термометр

Одна или несколько водоразборных точек

Вертикальный настенный монтаж

Управление водонагревателем с помощью кнопок

Два "сухих" нагревательных элементов

Электронное управление термостатом позволяет сократить расходы электроэнергии

Цифровой дисплей

Отображение режима нагрева

Отображение температуры воды в водонагревателе

Отображение выбранной температуры

Световые индикаторы диагностики

Функционирование нагревательных элементов

Износ магниевого анода

Функционирование датчиков температуры

Дополнительные функции диагностики

Проверка функционирования всех электронных компонентов управления

Защита от замерзания

Защита от перегрева

Срок гарантии на бак - 7 лет

Срок гарантии на электрическую часть - 2 года

З доставкою в Луцьк (Нова Пошта + накладний платіж) обійшовся в 3870грн.

На днях тільки буду підключати, але в знайомого вже роки 2 працює - не нарадується, та і Gorenje непогана фірма.

Опубліковано

коли купував сказали а він тобі треба той індикатор

ти будеш на ньго дивитись

Так то воно так ))

Да! я дивлюся, рідко ,але він мені потрібен. Наприклад приходжу додому дуже пізно усі вже сплять, іду вибачте в тубзік а там висить бойлер,Якщо стрілка на право значить повністю гарячий(душ, ванна що хоч роби) якщо стілочка показує наприклад по середині я знаю що мені достатньо для бистрого душа, якщо стрілка "лежить" в ліво значить сім"я переді мною використала повністю потрібно трішки почекати.Нікого не турбую і знаю що робиться з водою у бойлері, якось так.

Атлантік також якісні, особливо з сухим теном :)

Опубліковано

Так от зараз показує

це ж індикатор температури...

то я ж і питаю, якщо знизу регулятор на повну, а на табло такий показник, чи це нормально? Воду ніхто не включав, про що свідчить і лампочка, яка виключена.

Опубліковано

Так от зараз показує

це ж індикатор температури...

то я ж і питаю, якщо знизу регулятор на повну, а на табло такий показник, чи це нормально? Воду ніхто не включав, про що свідчить і лампочка, яка виключена.

В мене десь так, але повторююся у мене не на максимумі. Так воно і має бути, краще поміряйте якщо є чим якої температури вода виходить коли на максимумі і гляньте в інструкції який максимальний нагрів може бути ось і побачите чи гріє він як треба.)

Опубліковано

Я так орінтуюся, коли стрілка дивиться на дванадцяту годину-нагріто дуже слабо, для бистрого душа вистачить,перша год.- добре нагріта вистачає двом помитися в душі, приблизно друга год.-повністю нагріто на трьох чоловік вистачає для душа спокійно.Але не забувайте ще залежить хто як хлюпається і хто яку любить температуру для миття.

Так що не переживайте приловчитесь і будете довольні :)

Опубліковано

Tanichka, інструкцію не пробували читати?

Gorenje непогана фірма

а мені майстер по ремонту того всього сказав, шо то гівняна фірма.

Ой, точно, я тупа не здогадалась, що в інструкцію тре перш заглянути! :g12::g07:

P.S. не можете дати нормальну пораду - то не лізьте, о то можна і образитись.

Опубліковано

Мабуть тому, що не ламається і не дає заробити майстру. Два роки торгував бойлерами, ні разу не зверталися по гарантії лише покупці гореньок.

Опубліковано

Мабуть тому, що не ламається і не дає заробити майстру. Два роки торгував бойлерами, ні разу не зверталися по гарантії лише покупці гореньок.

Майстру як-би пофіг, шо в людей ламається чи Бош чи Самсунг чи Гореньє, в нього роботи, шо весь в милі. По-правді, то було сказано відносно пральних машин, можливо, бойлери в них надійні, як праски на вугіллі.

Та й не звертались так само, можливо, шо їх продавали менше, ніж інших.

Опубліковано

Майстру як-би пофіг, шо в людей ламається чи Бош чи Самсунг чи Гореньє, в нього роботи, шо весь в милі. По-правді, то було сказано відносно пральних машин, можливо, бойлери в них надійні, як праски на вугіллі.

Та й не звертались так само, можливо, шо їх продавали менше, ніж інших.

І пралки в них меганадійні. Взагалі уся техніка якісна.

Продавав бойлери приблизно так - 5 гореньок і 1 "шото другоє".

Опубліковано

Може, просто по гарантії звертались одразу до офіційного представника.

Ну да, всі покупці йшли в магазин, лише покупці гореньки в сервіс. :)

Читав відгуки на гореньє, то не рекомендують брати з електронним управлінням, бо якраз воно часто горить. На механіку менше жаліються.

Відгуки на інших виробників будуть такі ж. Електроніка чутлива до перепадів, а в нас без перепадів ніяк і заземлення майже ні в кого немає.

Опубліковано

У батьків плита(духовка) гореньє, а також холодильник. Пишу як є!, з плитою(духовкою приблизно 8років) проблеми почалися зараз,а з холодильником не повезло,постійно ламається-хоч і Горєнє хвальоне!

Опубліковано

У батьків плита(духовка) гореньє, а також холодильник. Пишу як є!, з плитою(духовкою приблизно 8років) проблеми почалися зараз,а з холодильником не повезло,постійно ламається-хоч і Горєнє хвальоне!

За всі роки поломок з п"ять! і основне по електроніці і коштувало це не дешево!!
Опубліковано

В атлантіка максимальна температура нагрівання в деяких моделях може бути 80, в інших - 60. Можливо ваш гріє лише до 60 (чого цілком достатньо, більше - то хіба якщо ванну набирати), а індикатор розрахований на більший діапазон

Tanichka, а ви пробували воду з крана рукою при стрілці на максимум? Вода повинна бути така, що руку можна ошпарити.

Цікава порада ;) Певно, якби Танічка пробувала, то вже б писати на борду не змогла б... Хіба що однією рукою :)

Дякую усім за поради. Це всеж таки була заводська помилка. Регулятор відредагували, тепер при максимумі на регуляторі - показує максимиум і стрілка (до кінця). Але регулятор десь 1-1,5см не докручуємо, тож відповідно і стрілочка не зовсім до кінця доходить. Але зараз хоч видно скілько води використано, скільки залишилось.

P.S. Ошпарити руку я не наважилась.

post-7249-0-12331800-1434625031_thumb.jp

Опубліковано

Дякую усім за поради. Це всеж таки була заводська помилка. Регулятор відредагували, тепер при максимумі на регуляторі - показує максимиум і стрілка (до кінця). Але регулятор десь 1-1,5см не докручуємо, тож відповідно і стрілочка не зовсім до кінця доходить. Але зараз хоч видно скілько води використано, скільки залишилось.

P.S. Ошпарити руку я не наважилась.

У нас аналогічний бойлер, на 50л. Регулятор температури ставимо в положення, не докручуючи до кінця 2-2.5 см. При такому налаштуванні стрілка температури показує +/- середину. Поки ще жодного разу не відчули нестачу гарячої води з бойлера (двоє дорослих та дитина майже 2х років). :)

Опубліковано

Народ, а чому труба з якої має бути гаряча вода залишається теплою на дотик?

Тому що в ній немає холодної води.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...