Перейти до змісту

Відключили гарячу воду на невизначений термін / Як не дати дармоїдам комунальникам на собі нагрітись

AndreViktorovi4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

балаболу романюку вірити не можна :) тому очікувати треба напевно тоді, коли вдарять морози

Зробить. Вибори на носі. А от що буде з гарячою водою пісдя виборів - це питання.

• Відповідей 422
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да і нафік вона треба? з такими то тарифами, я вже звик до каструлі нагрітої води.

а я звик до бойлера. З такими розцінками на гарячу воду, поки не планую відкривати кран гарячої води. В раза два дешевше використовувати бойлер, ніж платити захмарну ціну (46,35 грн/м.куб.) за гарячу воду.

Опубліковано

В раза два дешевше використовувати бойлер, ніж платити захмарну ціну (46,35 грн/м.куб.) за гарячу ледь теплу воду.

Якось так.

Якби справді гаряча -то півбіди. А так...

Опубліковано

а я звик до бойлера. З такими розцінками на гарячу воду, поки не планую відкривати кран гарячої води. В раза два дешевше використовувати бойлер, ніж платити захмарну ціну (46,35 грн/м.куб.) за гарячу воду.

Ну, ті, кому призначена субсидія, думають інакше. Субсидія покриває N-ну кількість кубів гарячої на місяць, і якщо їх використовувати без фанатизму, то вистачає з головою. І немає смислу напалювати сотні кіловат бойлером.

Опубліковано

на 33-тьому вже є гаряча вода (на фото) :0163:

ось вона - можна покупатись і постірати.

(електрогенератор з насосом викачують гарячу воду з каналізації)

post-6640-0-61020200-1444121285_thumb.jp

Опубліковано

по факту - будинок на Воїнів-інтернаціоналістів - в гарячому крані сухо. Говорив з спецами з Луцьктепло - подача до будинку є, перекрито в системі. Аварійні з МЖК обіцяли відкрити.

("сабака з мелициями обещала прийти")

Опубліковано

В мене на Кравчука вода то є з гарячого крана, тільки от зовсім не гаряча

в мене по парній стороні кип"яток

Опубліковано

В мене на Кравчука вода то є з гарячого крана, тільки от зовсім не гаряча

в мене по парній стороні кип"яток

а у нас как оказалось никакой нет(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...