Перейти до змісту

Свавілля голови сільської ради

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Давно вони вже на джипах катаються . Біля піддупцівської церкви кусок землі гарний має з ставком. Білочка мабуть не погані доходи приносить..... . Но і для села Піддупці трохи зробили ( дорога, стадіон, церква......)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

"Мер міста думає, де взяти гроші на асфальт для доріг, по яких можна їздити на його новенькому Porsche, який по накладних якраз і проходив, як асфальт для доріг" :)

Ніччьо не змінилося...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніччьо не змінилося...

певно потрібно починати із себе. Бачиш злочин - не мовчи. ТС так і зробив до речі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, є такі представники народу - дипутати. Зберіть громаду, напишіть( подзвоніть) дипутату якого ваша громада підтримала на виборах-дійте. Але маєте мати "на руках" хоч якісь факти, відносно того, що "нажито не посильною "працею вашим головою сільської ради. Проконсультуйтесь у юристів які є на "борді".... камбаса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трафіка продав за 6-7к, а х-трейла 2012-2013 р.в. можна знайти за 16-17к.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніччьо не змінилося...

певно потрібно починати із себе. Бачиш злочин - не мовчи. ТС так і зробив до речі.

Що починати? Не красти? Так я і не краду. До бюджетних грошей не маю жодного відношення і на Поршах не їжджу. до влади не рвусь. Живу по-совісті.

А про крадіїв бюджету, крадіїв митників, хабарників ДАї вців не мовчати куда? В корумпований прокуратуру чи суд?

І ще поофтоплю, sergots, нагадай свої "не мовчання".

ТС - а підтримую, не може чиновник із зарплатнею в 5000 грн яесно купити в такий скрутний для країни час нове не бюджетне авто, і сподіваюсь ТС все ж підніме громаду і це все ж стане початком очищення влади на Волині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще поофтоплю, sergots, нагадай свої "не мовчання".

не мовчу коли бачу злочин. Але й звітуватись перед тобою сенсу не бачу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даному випадку особисто я не побачив нічого крім заздрощів, що хтось змінив авто.

Костя, змінити авто на краще, це значить, що у людини фінансове становище покращилося. Не від біди ж він його купив, нє?

Окрім того, якщо мова йде про таке авто, а ще й якщо літрів там 2.5, то за таке авто, згідно нинішніх законів, потрібно заплатити державі податок, у вигляді 25 000 грн. І це зі скромної ЗП сільського голови. А він держслужбовець, ніби-то, вважається. Чи я помиляюся?

Чи ти, Костя, віриш у те, що йому її "падарілі"?

Таких "князьків" по Україні - тисячі. А у права на них одна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даному випадку особисто я не побачив нічого крім заздрощів, що хтось змінив авто.

Костя, змінити авто на краще, це значить, що у людини фінансове становище покращилося. Не від біди ж він його купив, нє?

Окрім того, якщо мова йде про таке авто, а ще й якщо літрів там 2.5, то за таке авто, згідно нинішніх законів, потрібно заплатити державі податок, у вигляді 25 000 грн. І це зі скромної ЗП сільського голови. А він держслужбовець, ніби-то, вважається. Чи я помиляюся?

Чи ти, Костя, віриш у те, що йому її "падарілі"?

Таких "князьків" по Україні - тисячі. А у права на них одна!

Женя, мені пофіг хто, за що і яке авто чи ще щось купив, це не моя компетенція. Є відповідні органи.

ТС тему назвав свавілля, а в першому пості написав про куплену машину і незроблені дороги - це тупо заздрість.

Якщо б знав про свавілля то писав би конкретику де і що не зроблено і скільки є в СЕЛА доходів, а скільки прибутку. Написав би куди робив звернення і які рузультати. Цього ми не бачили у тс.

. писав би це під своїм іменем, а не анонімно.

За останні роки зрозумів одне - в інтернеті і на словахвсі герої а як до діла - то всі бандити знову працюють із тими, хто обіцяв їх покарати.

Мені не важливі справи у тому селі, але якщо хтось хоче боротися із свавіллям то нехай робить це по букві закону і відкрито, а не ховаючись за акаунтом на борді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо назви теми - згоден. До свавілля там далеко. А от про безДіяльність - інша справа.

Хоча, хай би зайшов у люстраційний комітет і накрапав скаргу. Щоб розібралися, звідки? Що і до чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені не важливі справи у тому селі, але якщо хтось хоче боротися із свавіллям то нехай робить це по букві закону і відкрито, а не ховаючись за акакнтом на борді

По букві закону це міліція, прокуратура, СБУ. Всюди дадуть формальні відписки, якщо щось знайдуть подоять голову сільради. Отримає персонального ворога при владі. Ви певно не стикались із нашими правоохоронцями та судами.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Мені не важливі справи у тому селі, але якщо хтось хоче боротися із свавіллям то нехай робить це по букві закону і відкрито, а не ховаючись за акакнтом на борді"

Яка буква закону ? З буковю закону будемо ще 100 р. боротись.. Он люстрованих звільняють а вони через суди поновлються, от ваша буква закону. Вони всі дограються що скоро буде 17 р. тоді і буде буква закону і прийде всьому кінець.... Історія йде по кругу, і нікого вона, як ми бачимо не вчить.

І якщо ти публічна людина йдеш на такі посади, то маєш знати на що йдеш і бути публчним у всьому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ооо, тут люди проти букви закону - то давайте всіх розстрілювати на свій лад обвинувативши попередньо, без доказів і слідства. І хто ви після цього будете?

Хочете жити в державі де закон це сила - починайте з дрібничок, з себе: не звинувачуйте без доказів, не осуджуйте без суду, живіть самі по закону і показуйте приклад у всьому.

А якщо ні - то ви такий же злочинець як і ті, кого звинувачуєте. Тільки злочини різні.

Забув додати - якщо тс знає про злочини голови сільради, але при цьому не повідомив органи - то це теж злочин - укривання інформації про скоєний злочин. І це теж треба усвідомлювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ооо, тут люди проти букви закону - то давайте всіх розстрілювати на свій лад обвинувативши попередньо, без доказів і слідства. І хто ви після цього будете?

Хочете жити в державі де закон це сила - починайте з дрібничок, з себе: не звинувачуйте без доказів, не осуджуйте без суду, живіть самі по закону і показуйте приклад у всьому.

А якщо ні - то ви такий же злочинець як і ті, кого звинувачуєте. Тільки злочини різні.

Забув додати - якщо тс знає про злочини голови сільради, але при цьому не повідомив органи - то це теж злочин - укривання інформації про скоєний злочин. І це теж треба усвідомлювати

Ну от багато хто так і живе по букві закони, і дивиться на це все бл.... і що далі ? Ніхто ні до чого не закликає, а говоритьcя про те, що цей пост є нормальна річ , бо вже дістало це все.. Скрізь є свої князькі які щось мутять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно так і має бути. Але у нас не працюють правоохоронна та судова системи. Щоб добитись правди потрібно піднімати інформаційну хвилю, інакше дамо можливість заробити ще й правоохоронцям - голова сільради просто поділиться з ким потрібно. На жаль це реалії нашого життя.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знав, що колись і мене звинуватять у цій темі, було питання лише у чому. :)

А виявилось за те, що раджу жити по закону.

Ну що ж, давайте, продовжуйте будувати правову державу беззаконням та свавіллям.

Але не забудьте, що кожне сказане слово має силу.

P.s. цікаво, що тс сказав би, якби його у чомусь звинувачували тут на форумі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під Луцьком затримали псевдо волонтерів-лісорубів

Поблизу села Промінь активісти організацій «Правий сектор» та УНА-УНСО затримали та передали міліції трьох осіб, які вирубували ліс.

Власне вирубка розпочалася 13 травня зранку. Місцеві мешканці повідомили про це сільського голову. Той запевнив: у людей, які вирубують ліс, є всі відповідні документи. Однак людей ці слова не переконали і вони викликали міліцію. На виклик приїхав дільничий, який вирубку вирішив не зупиняти. Зрештою, приблизно о 20:00, місцеві зателефонували на «гарячу лінію».

За годину на місце прибула група активістів «Правого сектору» та УНА-УНСО на чолі з Сергієм Власовим. На той час «лісоруби» встигли вивезти одну вантажівку лісу в Луцьку на територію будівлі на вулиці Глушець, 55. Активісти зупинили завантаження другої вантажівки та почали розмову з «лісорубами».

Ті заявили, що вони волонтери і вирубують ліс, який продають за кордон, щоб придбати тепловізори військовим. На початках цієї легенди притримувався й сільський голова. Після короткої розмови з активістами він здався та сказав, що ліс крадуть. Згодом це визнали й самі крадії. Зокрема вони стверджували, що діють нібито від імені Івано-Франівської спілки допомоги АТО.

Однак, коли активісти зателефонували керівнику цієї спілки, той сказав, що про вирубку лісу біля Променя нічого не знає. Опісля цього громадські активісти передали міліціонерам, які відвезли їх у райвідділок.

14 травня зранку активісти побували в заступника голови ОДА Сергія Кошарука. Вони розповіли йому про інцидент. Той подякував їм за ініціативність та розповів, що потрібно робити далі, аби проконтролювати розслідування та забезпечити його справедливість.

http://vip.volyn.ua/...teriv-lisorubiv

А скільки таких голів по всій Україні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знав, що колись і мене звинуватять у цій темі, було питання лише у чому. :)

А виявилось за те, що раджу жити по закону.

Ну що ж, давайте, продовжуйте будувати правову державу беззаконням та свавіллям.

Але не забудьте, що кожне сказане слово має силу.

P.s. цікаво, що тс сказав би, якби його у чомусь звинувачували тут на форумі

Вас не звинувачують. А кажуть, що така тема має право на життя і не є "заздрістью" бо не в той час ми живемо щоб так важати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми живемо в Україні - у нас презумпція невиновності, тобто вину треба довести. а Америці - навпаки, треба доподити невинність.

Ти нічого не попутав? Вроді як навпаки.Якщо в нас не довів,що невинний,то сиди.В штатах навіть якщо всі знають,що ти злочинець,але доказів немає,то гуляй.

А стосовно голови сільради,то нічого люстраційний комітет не зробить,це вибірна посада.Голову вибрала громада,от хай громада й вирішує проблему сама.Бо на практиці вже були випадки,коли приїхжаєш в село зняти хапугу-голову,а громада сама його захищає.І прокуратура нічого не зробить,якщо немає заяви про якісь злочинні дії.Хоча в селі всі все знають. і знають скільки голова нажився і на чому.Але будуть мовчати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі живуть за принципом - цей краде, а інший буде ще більше красти, то хай вже цей візьме і потім і про нас простих подумає. А особливо це і стосується про сільськиїх голів. Люди все надіються, що кожен наступний буде кращий, зробить дороги, наведе порядок в їхньому селі, дасть ділянку під будівництво БЕЗПЛАТНО І ДЛЯ своїх, а не за гроші і фіг зна кому і тд. Це все таке є в кожній СР, в кожному селі. І в мене в селі те ж саме і тіж самі проблеми з головами. Останнього голову у нас вибирали вроді теж з нормальних чесних... а все оказалось як і раніше. І знову вибори на носі, і знову люди вже навіть і не знають КОГО, кого вибрати, все кінчились кандидати. Ті що хочуть люди їм не вірять. Тих що хочуть, прекрасно знають яка там ср..ка на тій посаді, і не хочуть туди йти. КОЛО, замкнуте. І заздрості до тих людей нема, є просто тупа ненависть і лють.... За спиною всі герої кричать, а до діла... Я декілька раз посперечався, висказав свою думку і що мені мама сказала: Та не чіпай їх, нічого не зробиш, і ти ж тут не живеш зараз, а нам з ними жити, вітатися, в очі дивитися. І так само стою в черзі на ділянку, і обіцянками кормлять від сесії до сесії, а роздають фіг зна кому, а декому і по декілька....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ви ламаєте списи? Нехай хтось з членів громади (чи колективно) подасть інформаційний запит щодо бюджету села та про останню декларацію голови сільради згідно ЗУ "Про доступ до публічної інформації" і поготів. І не буде ніяких домислів - одразу стане зрозуміло "хто кому Рабінович": коли купив джипа, на кому зареєстрований і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...я мешканець села Гаразджа Луцького району, сьогодні побачив нашого голову сільської ради Горбатюка Бориса Олексійовича

це брат цього Горбатюка http://uk.wikipedia....лій_Олексійович якщо не помиляюсь, один в Піддубцях, другий вже в Гараджі :)

це і є той самий Горбатюк, а Гаразджа відноситься до Піддубцівької С/Р. І в тій сільраді вже давно прокуратура риє. От тільки чи нариє...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки чи нариє...

на кримінал чи на власну кишеню. Це питання головне.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки чи нариє...

На новенький X-Trail для прокурора...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти серйозно? Віриш що в нашій країні працюють закони? Для всіх однаково? На Борді вистачає достатньо тем про зворотнє?

Мені все більше і більше здається, що щоб Україна зажила по законам треба спочатку счинити беззаконня. Інакшого шляху немає. Ця корумпованість в УСІХ гілках влади ще більш затягується і стає нестерпною.

До речі, й сам Майдан на ті часи був одним "беззаконням".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...