Перейти до змісту

Збочинці наступають!

jack74

Рекомендовані повідомлення

Є така штука як латентний гомосексуалізм

Латентная гомосексуальность (там ще є розділ "Связь с гомофобией" - це так, для загального розвитку :0151: )

щоб було зрозуміліше - і хочеться і колеться

от і бушують гомофоби

а як надивляться ЛайНьюса товзагалі :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 411
  • Створено
  • Остання відповідь

Ой мальчики, не шалите, а то прийдет добрый Зеротул и всех вас.....

Тьху...с такими темами и сам понемногу.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грець з ними, тими, геями

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грець з ними, тими, геями

Во-во, тут є більша проблема - п@дори при владі та п@дори на Донбасі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гей-не гей, аби не москаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадався фільм "Гра в імітацію", дивився' дивися довго і нудно його, а в кінці на тобі які піда...си обіжені героі. Нав зують це всюди, як казав Кузьма в пісні олігархи модно бути геєм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- як Ви відноситесь до гомосексуалістів?

- я до них не відношусь.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-друге, тема - це шматок вирваний з контексту великоі важливоі теми толерантності.

Хоч би не полінувались фон міняти, а то одні і тіж "сірі" особи кочують з борда на борд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фу-фу-фу, нет ребята, вы меня простите конечно, но пид@расов я не когда не пойму.

18+
6sCqU.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хіба не видно, що це новий вид зброї для масового (гуманного) скорочення населення(без війн, голоду, хвороб) Суть в тому, що прийде момент коли доведуть цю тему до такого рівня, що бути не гомосексуалістом принизливо, а бути гомосексуалістом - почесно. І війн, штучних хвороб, голодів вже не потрібно - це пережиток минулого. Ця нова ідеологічна зброя, дає можливість беж кровно, добровільно скоротити населення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нагадало

- Рабинович, почему вы хотите уехать из Советского Союза?

- Потому, что я не согласен с Советской властью по поводу гомосексуализма.

- Рабинович, 50 лет назад мы их расстреливали, 30 лет назад сажали, 10 лет назад не брали на работу, а сегодня - ничего!

- Вот-вот, я и хочу уехать пока это не стало обязательным!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустрічайте черговий подарунок зі штатів - гендер <_<

На Полтавщине на пару лет уравняли в правах мужчин и женщин

На сегодняшней сессии Полтавского областного совета депутаты обговорили вопрос равноправия женщин и мужчин в 2015-2017 гг.

Депутатам предложили утвердить областную программу реализации молодежной политики, поддержки семьи, обеспечения равных прав и возможностей женщин мужчин на ближайшие два года. Соответственно, выделить деньги из областного бюджета на ее реализацию.

У части депутатов вызвало сомнение направление программы об обеспечении равноправия женщин и мужчин на Полтавщине. В зале напомнили разработчикам документа, что в Украине уже законодательно закреплено равноправие женщин и мужчин и принимать еще одно «положение», уже на региональном уровне, абсурдно.

Похоже, не понял сути программы о равноправии и сам губернатор Полтавщины Валерий Головко, который попросил докладчика уточнить, в чем именно должно заключаться равноправие полов в регионе. Докладчик – начальник отдела в делах семьи и молодежи Полтавской ОГА, толком не смогла объяснить целесообразность принятия этой программы. Правда, заявила, что в области будет составлен «гендерный паспорт» и, исходя из него, выделятся финансирование на проведение разных мероприятий.

Представители общественности, участвующие в работе сессии, прямо заявляли, что такая «мутная» программа направлена на отмывание денег. И не больше.

Большинством голосов депутаты программу приняли и, таким образом, уравняли на Полтавщине на два предстоящих года в правах женщин и мужчин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Християн вже не кидають левам, негрів забрали з плантацій, жінкам дали ті самі права що й чоловікам, за крадіжку не відрубують руки, а за зраду не закидують камінням. По понятіям ніхто не живе. І куди скажіть котиться цей світ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце посидів почитав. Не все асіліл.

Але маю стосовно цього стійку думку.

Саме перше, що спало на думку - це гріх (Содом і Гомора - Біблія. Хто не в темі - гуглимо). Це було завжди! І буде, нажаль. Соціум не може бути ідеальним.

Друге, що спадає, це те, що сам той гомосєк - не винен в тому, що він такий. От не винен і все. Це як співає ТіК - "Зовні, як мужик, а всередині – жінка!"

І він не винен в тому, що йому подобаються мужики. Як і лесбійки. Зовні жіна, а всередині мужик.

На останок, скажу, що я не розділяю того, що це стало виноситися на загал надто активно. Про це можна розповідати дітям на спец. бесідах (як про секс, що в анатомії в 9-му класі). Що є таке "відхилення" від загальноприйнятої норми. Цього не потрібно лякатися, але й захоплюватися цим не портібно.

Стосовно толерантності, тут я згоден. Не варто "обзивати" людину калікою, варто сказати інвалід. Не варто обзивати когось "піда*асом" тільки через те, що він живе і спить з іншим мужиком, такого "гомосексуалістом" я б назвав, та навіть геєм, головне, щоб він свої уподобання розділяв лише з тим, з ким живе і трахається! І не розказував іншим, що це класно і нормально, чи ще щось. Є такі, які сплять із жінками, але по життю вони реально піда*аси!

Особисто із "геями" не знайомий. Або просто не знаю, що вони такі..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я толерантно відношусь до всяких там меньшин, але разом з тим розумію, що толерантність це слабкість, бо будь які меньшини намагаются збільшити свою кількість й права настільки, наскільки їм це дозволяють. Яскравим прикладом є араби в Франції, яких ПУСТИЛИ ПОЖИТИ , а вони вже довикабенювались до того, що вимагають збільшення своїх ЕТНІЧНИХ прав на ЧУЖІЙ території на законодавчому рівні. Хоча дав Бог розуму владі у Франції хоча б заборонити носити параджу. Тому будь яка толерантність автоматично спонукає меншини до розширення *ареала обитания*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наблюдение: в 97% случаев после фразы «Я не расист» следует «но».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під...са не винні що вони такі, то ж давайте і до зоофілів, мертвякофілів, педафілів також стримано ставитись? Вони ж не винні, що воно їх манить? Чи я не вірно зрозумів толерантних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під...са не винні що вони такі, то ж давайте і до зоофілів, мертвякофілів, педафілів також стримано ставитись? Вони ж не винні, що воно їх манить? Чи я не вірно зрозумів толерантних?

Добровільно і примусово/насильно - є різниця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добровільно і примусово/насильно - є різниця?

думаєш собака чи кінь нічого зробити не може, якщо вона не хоче цього ? Тому там походу теж добровільно :) В некрофілів ще простіше. В педофілів теж купа нюансів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з приводу усіх толерантностей найкраще на мій погляд висловився прем"єр Австралії:

«ИММИГРАНТЫ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦЫ, ДОЛЖНЫ АДАПТИРОВАТЬСЯ.. Примите это или не принимайте. Я уже устал от этой нации, волнующейся, что мы обижаем отдельных людей или их культуру. После террористических атак на Бали, мы испытали перенапряжение патриотизма большинства австралийцев.

Наша нация развивалась в течение двух столетий борьбы, испытаний и побед миллионов мужчин и женщин, искавших свободу

В основном мы говорим ПО-АНГЛИЙСКИ, не по-испански, не по-ливански, не по-арабски, не по-китайски, не по-японски, не по-русски или не на каком-то еще языке!

Большинство австралийцев верит в Бога. Это не какой-то политический импульс правого христианского крыла, а факт, потому что христиане, мужчины и женщины, основали нашу нацию, и это четко задокументировано. Соответственно, это нормально — отображать это на стенах наших школ. Если Бог вас оскорбляет, я предлагаю вам считать другую часть света вашим новым домом, поскольку Бог — часть нашей культуры.

Мы будем принимать ваши верования, и не будем спрашивать, почему. Единственное, о чем мы вас просим — чтоб вы воспринимали наши, и жили в гармонии и мирно наслаждались этим с нами.

Это — НАША СТРАНА, НАША ЗЕМЛЯ, и НАШ ОБРАЗ ЖИЗНИ, и мы предоставляем вам возможнотсть пользоваться всем этим. Но если вы начали жаловаться, плакать, But once you are done complaining, whining, и вам причиняют колики НАШ ФЛАГ, НАШИ ОБЕТЫ, НАШИ ХРИСТИАНСКИЕ ВЕРОВАНИЯ или НАШ ОБРАЗ ЖИЗНИ, я в высшей степени поддерживаю вашу возможность воспользоваться преимуществом еще одной великой австралийской свободы: ‘ПРАВОМ УЕХАТЬ.

Если вы здесь несчастны, тогда УЕЗЖАЙТЕ. Мы не заставляли вас приезжать сюда.

Вы попросились быть тут. Следовательно, принимайте страну, которая приняла ВАС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та якби ж то один білборд... Я б і уваги не звернув... Ти подивись, як ця пропаганда вже давно пре з ящика, з радіо, з нету! Як тільки якесь телешоу, кого беруть ведучим?! - правильно, підара! Бо це зара в тренді! (тьфу, бл.., слів понахапались)

Вже навіть коли намагаєшся їх спеціально не помічати, а вони все пруть і пруть, щоб їх помітили, щоб їх панімалі!, щоб їх ПОВАЖАЛИ! А це вже занадто.

Беруть їх, бо робота то така специфічна, якраз для них :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що чоловікі не користуються жінками? З Опери випивших в готель, а на ранок то невдобно як...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невірно. одностатевий секс- це вибір двох свідомих дорослих людей, який, зазвичай, нікому не заважає. а наведені тобою перверзії передбачають певну нерівноцінність учасників процесу:-))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невірно. одностатевий секс- це вибір двох свідомих дорослих людей, який, зазвичай, нікому не заважає. а наведені тобою перверзії передбачають певну нерівноцінність учасників процесу:-))

воно то не заважає, поки москалі не починають це використовувати у своїх пропагандистських цілях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*філії та *фобії - це (психічні) хвороби. давай не плутати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...