Перейти до змісту

є тут люди що бігають 3-5 км?

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось спина через зріст давала ой йо йо.

м"язи спини потрібно всім укріплювати, а особливо тим, у кого ріст високий

є декілька простих, але дієвих вправ

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Доброго дня! Я в школi пробiгала 3 км за 17 хв.30.. Це я точно пам"ятаю, бо iз дiвчат сама перша прибiгала, та i зараз майже нiчого не змIнилося. А кросiвки я бiльш даю перевагу ADIDAS на резиновIй подошвi i без сiточок.!

Опубліковано

)

Погано розуміюсь у доріжках :(

15км за 7 хвилин?

Подумаєш, в 6 раз швидше світового рекорду :0123:

Опубліковано

)

Погано розуміюсь у доріжках :(

15км за 7 хвилин?

Подумаєш, в 6 раз швидше світового рекорду :0123:

. 97 хв) після 90 на 0 збивається чомусь....швидкість там ривками..невисока...-7-9-11-9-7)...на доріжках легко бігати...
Опубліковано

чи може ви до марафону готуєтесь?)

. Артрит лікую)) ніякі мазі не діють так на сустави, як розігрів при бігу.

чи може ви до марафону готуєтесь?)

. Артрит лікую)) ніякі мазі не діють так на сустави, як розігрів при бігу.
Опубліковано

для тих, хто "клеїть відмазки" про те, щоб біг забирає час в сім'ї і так далі, знайте, як мене давить біла заздрість коли бігаєш, і дивишся як зранку біжить тато з малим сином, по якому видно, що то каторга для нього, але як він старається, біжить з батьком поряд, а ще краще коли сім'я вся вибігає от так :)

На мою думку - це дійсно класно!

ps: я поки не одружений, але хотів би от так з сім'єю ранком "вибігати" :)

Опубліковано

кстати есть люди которые катают каждый день по 50 км в день на велосипеде?

. таких в нас дуже багато)...
Опубліковано

Я вже також пробіг 5км на біговій 35хв безперервно при 9км/год. В мене асікси, купляв бо хотів бігати в парку. Але шкидко попустився бо важив більше 115кг, а потім і 120кг. Зате в спортзалі на біговій в них просто мега круто - амортизують, нестираються зовсім, бігати легко. Вже скинув трохи, важу менше 103кг. то взагалі комфортно. Три рази в тиждень після силової пробігаю 15хв. 2,5км. Два рази в тиждень - кардіо з приростом, поки 5км, 35хв. Раніше перло від качалки нудило від бігу. Зараз навпаки. Пробігти оті 5км набагато легше ніж заставити себе щось серйозне вижати:) Організм поки не адаптувався, та й перевантажений трохи. Хочу менше сотні важити до літа.

Також переживав за коліна і розглядав орбітрек, але зараз повнітю адаптувався - три рази в тиждень прокачую ноги на станках - їм взагалі стало все пофіг, як в коняки.

Опубліковано

Також переживав за коліна і розглядав орбітрек, але зараз повнітю адаптувався - три рази в тиждень прокачую ноги на станках - їм взагалі стало все пофіг, як в коняки.

Колінний суглоб не прокачаєш, там де він може заболіти - м'язи нічого не вирішують, там треба змазка для меніска. Тому, Рома, раджу хавати холодець, і побільше. Коли заболить буде пізно, по собі кажу.

Опубліковано

як може травмуватись коліно - коли під час бігу стопа жостко вдаряється об тверду поверхню, енергія гаситься за рахунок коліна. І тут я виступаю за бігове взуття на пінці і за бігову доріжку. Виходить два амортизуючі етапи, що знімають навантаження з колін. Якщо ще не плоскостопити, а старатись бігти з включенням носочків, то й травми стопи знімаються.

Колись бігав на біговій в кедах, то коліна відчував, зараз на пінці - ні.

Опубліковано

кстати есть люди которые катают каждый день по 50 км в день на велосипеде?

Я би з радістю так робила, ніж бігати, та нема хорошого велосипеду, а на Україні, я схудну проїхавши кілометрів так 5...... :0021:
Опубліковано

Раз тема про біг то цікаво кому, що по душі біг 9-14 км/г чи проста ходьба 6 км/г при там інклайні 12-15.

Я часто як кардіо іду інклайн 15 при швидкості 6 км година. Потію і втомлююсь більше чим при бігу. А від бігу з часом як писали зверху почав отримувати задоволення. Хоча раніше це самий піпець був під час тренувань.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні в Експресі прочитав, що в Вишгороді, біля Києва проходили змагання по бігу на 100км!!! 100км! Луганчанин пробіг цю відстань за 7год 26хв і кілька секунд. Я цю штуку просто не уявляю собі. Але то цікавий спорт. Пацанчик після цього забігу пять днів нічого не їв - не було енергії щоб їжу перетравити - повне виснаження. Лежав паралізований, навіть розімнутись не міг, відразу судоми. Цікавий вид спорту. Я фанат:)

Опубліковано

Ну я вже сьогодні 7км з хвостиком пробіг. Бігав по 5км десь з місяць, думав що не зрушусь, а сьогодні відкрилось нарешті друге дихання. Продовжуємо.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...