Перейти до змісту

Веб-сервіс для автоматичного визначення статі та віку по-фото

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Фігня повна, жіночок 50-55 років визначило як 17 і 23,їм звичайно приємно, але недопрацювання... сире як світ. І по тому як вони визначають вік, то в однієї і тієї ж людини може бути як і 17 так і 50 років.

Опубліковано

Згідний що фігня повна. Дитині 6 показує що 14 і ще крім того стать не правильно показало. Мені вік +5 років, правда стать вгадало)

Опубліковано

Мене показало ТОЧНО. Причому вантажив старіші фото, точність - вражаюча.

mR8yWh0.png

На момент зйомок актору Євгену Євстигнєєву було 61. Пропоную дотошним обсиральникам написати кращий алгоритм.

Опубліковано

Так. Ще освітлення, видно враховується колір шкіри (зафотошоплене фото з зміненою гаммою 100% буде "глючити"). На контрастних знімках більше зморщок залягає, відповідний результат. Сфоткався на вулиці - 55 :0155: Перефоткався в кімнаті з м'яким світлом від вікна (але його достатньо для матриці) - маю своїх 46. Треба "боке" зробити :)

А коли заплющити очі - не може взагалі розпізнати нічого :)

Опубліковано

Мені накинуло 3 роки дочці рік стать вгадало ...

Цікава механіка ... Правильно було б піти в нейронні мережі але тоді б мало вкінці питати чи я вгадала і скільку було справді.

Опубліковано

Комедія та й годі. Мені приписало 7 років, хоча, зазвичай, мало хто вгадує мій вік, тільки навпаки дають значно менше. Завантажила фотку малого, на якій йому ще року нема, а показало що йому три роки)))

Хіхі))) а на іншій фотці показало, що мені 13, а ще на іншій, що 8))) На четвертій 56. Маячня.

Опубліковано

анфас треба, а не боком фоткатись, взяв свою фотку стару з паспорту де мені 16 і коли 27 - все зійшлось 1 в 1.

респект програмістам

Опубліковано

Обличчя знаходить, але це вже давно реалізовано в фотоапаратах. Стать можливо по якихось групових типових признаках - форма губ, носа, очей, відстань між ними і т.д. А от щодо віку... Попробував різні свої фото, від старих до самих нових, результат - від 21 до 37. Хоча на одній із фото вік був вгаданий з похибкою в 1.

Опубліковано

Оце ж то поповнять вони собі базу фотографій ^_^

В соціалках ми даєм про себе набагато більше інфи, Практично все :)

Опубліковано

ви даєте, а ми ні :)

Опубліковано

анфас треба, а не боком фоткатись, взяв свою фотку стару з паспорту де мені 16 і коли 27 - все зійшлось 1 в 1.

респект програмістам

Взяла фото з паспорту - мені 28, показує - 26,

і фото на візу - мені 35, показує - 26)))

Опубліковано

респект програмістам

Взяла фото з паспорту - мені 28, показує - 26,

і фото на візу - мені 35, показує - 26)))

то круто - не старієте

Опубліковано

ви даєте, а ми ні :)

Та я - загалом. Але, нікуди від "великого брата" не дінесся. Недавно наприклад вивчав тему browser fingerprints - то виявляється юзика можна ідентифікувати не тільки по невидимим і "невбиваємим" cookiе, як зазвичай робицця, але і... (OMG) - browser canvas. Говорячи проф мовою - в HTML5 є така штука - канва, щось по-типу Macromedia Flash, куди веб -сторінка може виводити 2D. Так от, там є така цікава функція - отримати дані по швидкодії відеокарти, і її "відбиток (разом з ІР-шником) ідентифікує вас абсолютно точно, хоч би ви й вінду знесли і Лінукс замість неї поставили :)

Опубліковано

Як побачив лого майкрософта, зрозумів що туфта якась)

І справді, відхилення всього плюс мінус 10-15 років) Напевно якщо зробити рандомну вибірку чисел від 18 до 55 то буде не менш точно опреділяти)

Опубліковано

Цікава механіка ... Правильно було б піти в нейронні мережі але тоді б мало вкінці питати чи я вгадала і скільку було справді.

А прога таємно включає мікрофон і слухає скажімо дві хвилини.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...