Перейти до змісту

Квартирні крадіжки

Da108

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За останні 4 міс. різко зросли квартирні крадіжки.

Як правило їх здійснюють в середині дня.

28,04,2015 Обікрали 5 квартир. За словами очевидців це 2 чоловіка крепкої статурироків 40. За 1-2 дні ходять по під’їздах видивляються квартири. Представляються сусідами із іншого під’їзду які хочуть замінити сантехніку але не знають де перекрити воду. Одягнуті в дешевий спортивний одяг, в руках пакет, дешеві темні окуляри.

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Одна із квартир знаходиться на Огієнка 1- Викрадені 2 ноутбуки, фотоапарат, 2 телефони, та документи на фамілію Богомолова Валентина- Закордонний паспорт та «пермесо» (документ на тимчасове проживання).

Документи просять повернути за винагороду тел.0502390363

Откуда информация?

Від очевидців та оперів.

Опубліковано

Это прозвучит не правильно, но началось всё это с переселенцами. Луцк был самым спокойным и тихим городом в Украине еще до середины прошлого года.

Опубліковано

в нас будинку всі один одного знають практично якщо не поіменно, то в фейс....і мені дивно коли представляються **сусідами**

Опубліковано

в нас будинку всі один одного знають практично якщо не поіменно, то в фейс....і мені дивно коли представляються **сусідами**

Я, коли народилась, жила в одному і тому ж будинку до 18ти років. Знала весь свій будинок поквартирно-поіменно, 4ри навколишніх - в фейс і ще з десяток будинків - фейси половини жителів. Зараз набагато більше продають-купують, здають-орендують житло - тому й так.

Опубліковано

Это прозвучит не правильно, но началось всё это с переселенцами. Луцк был самым спокойным и тихим городом в Украине еще до середины прошлого года.

справа не тільки в переселенцях

подивіться,на скільки знизився добробут людей

раніше в сміттєвих баках біля мого будинку рилися лише бомжі,

а зараз зустрічаються люди ,що нормально виглядають і чисто вдягнуті

п.с може і то переселенці,хз

Опубліковано

справа не тільки в переселенцях

подивіться,на скільки знизився добробут людей

раніше в сміттєвих баках біля мого будинку рилися лише бомжі,

а зараз зустрічаються люди ,що нормально виглядають і чисто вдягнуті

п.с може і то переселенці,хз

Підтримую.... річ не в переселенцях.... а в загальній сраці в яку заганяють народ.... і далі буде тільки гірше...

Опубліковано

Вішати всіх собак на переселенців - це не правильно, низько якось. Серед переселенців різні люди є.

А по темі, саме краще оберігає квартиру це хороші, відповідальні сусіди, все інше - безкорисні дорогі цяцькі, які легко зламується вмілими українськими руками.

Опубліковано

cтавте сигналізації.

Золоті слова.

А то знаю приклад коли в новобудові зняли котел з опеленням. І аж тоді власник поставив сигналізацію. Но речі вже тю-тю.

Опубліковано

cтавте сигналізації.

Золоті слова.

А то знаю приклад коли в новобудові зняли котел з опеленням. І аж тоді власник поставив сигналізацію. Но речі вже тю-тю.

Але тільки з підключенням до охорони (ВДСО), усе інше не дуже ефективне.

Опубліковано

Не маю на меті "обливання грязюкою" ВСІХ переселенців зі Сходу, але частина правди в тому таки є. Аргументую))) Рідко, але "перисікаюсь" з "колєгами" зі "старого життя". Кажуть, частина правди, в тому що з'явились "конкуренти " є. Причому, не просто дрібні і "обдовбані "нарики, а дійсно "фахівці. А це "пахне" черговим "розподілом" територій. Сигналізація, як варіант, дієвий засіб, але на жаль, не дає повної захищеності. Хоча, сам папірець, про охорону будинку наклеєний на вікні, чи на видному місці, і встановлена сигналізація свою справу "робить". Знайомий, крім підключення до ДСО, встановив собі ще додатковий "девайс", колишню сесерівську сигналізацію -"лякачку-"ревун". Працює на "розрив"( відкривання дверей, чи вікон), "реве" так, що чути за кілометр)))

Опубліковано

Не по темі, але мене останнім часом страшенно дратує, коли незнайомі люди дзвонять в двері і одразу починають смикати ручку.

На погані думки наводить

Опубліковано

Не по темі, але мене останнім часом страшенно дратує, коли незнайомі люди дзвонять в двері і одразу починають смикати ручку.

На погані думки наводить

Правильно "наводить". Це, свого роду перевірка - вдома господарі чи ні.
Опубліковано

Дивіться, народ, бо може бути така штука:

Підходять до дверей, слухають квартиру. Якщо шуму довго немає або голосно працює телевізор то пробують двері.

Якщо незамкнені, то тихенько відкривають і беруть все, що лежить в коридорі - сумки, ключі, гаманці.

Коротше кажучи - зачиняйте двері на замок.

Опубліковано

чув таку історію від знайомого. дослівно не перекажу, але суть така

чоловік не планово посеред робочого дня був вдома. лежить собі на дивані і дивиться телевізор. тут дзвінок в двері. чоловік подумав що нікого не чекає і не придав цьому уваги(мабуть подумав на "рознощиків книг"). через певний час чує що замок пробують відкрити. він зрозумів що до чого, відкрив двері, а там... там знайомий його сина з відмичкою в руках...

думаю, що справді основна частина крадіжок припадає на "посеред дня". і ще, не варто будь кого пускати в дім...

Опубліковано

Є ще така собі радянська примітивна лякачка для злодіїв - працююче радіо. Вмикалась "радіоточка" яка "гавкала" весь день в квартирі. Засіб мало дієвий, але, на якийсь час, "любителів поцупити", від-лякати може.

Опубліковано

27.04.15 в ночі біля пі'дїзду, біля мосту 5-ї школи в мене влупили магнітолу, інструмент деякий,та блутуз гарнітуру, і пару цигарок захвитили, були в багажнику колонки від муз центру, не взяли тільки вийняли з багажника, лежали в салоні, колонки більше вартують чим все що взяли... може не потемі вибачайте.

Опубліковано

Розказував знайомий який працює у міліції. У ночі біля 4години,заходять у під"їзд піднімаються на 9 поверх і спускаються донизу пішки при цьому шарпаючи усі ручки дверей підряд, на "авось відкрито" і за пару пройдених будинків, велика ймовірність що хтось не закрив або просто забув про замок, і поки господарі гарно спунькають, вони шманають коридори,а інколи навіть спальні де ті нічого не чують.

Я перед тим як іду спати завжди перевіряю чи зачинений замок, і вам раджу.

Опубліковано

Розказував знайомий який працює у міліції. У ночі біля 4години,заходять у під"їзд піднімаються на 9 поверх і спускаються донизу пішки при цьому шарпаючи усі ручки дверей підряд, на "авось відкрито" і за пару пройдених будинків, велика ймовірність що хтось не закрив або просто забув про замок, і поки господарі гарно спунькають, вони шманають коридори,а інколи навіть спальні де ті нічого не чують.

Я перед тим як іду спати завжди перевіряю чи зачинений замок, і вам раджу.

Те саме)) Поки не перевірю всі вікна -двері, не лягаю. Очевидно, в старому єврейському анекдоті є, такі сенс)))

Легли Абрам и Сара спать.

- Абрам, а ты закрыл дверь на замок?

- Таки да, Сара, закрыл.

- А на второй?

- Тоже.

- А щеколду задвинул?

- Задвинул.

- Цепочка на двери тоже закрыта?

- Да, Сара.

- А ты швабру в ручку двери вставил?

- Нет, забыл.

- Ну конечно, заходите , берите шо хотите!

Опубліковано

я в себе в підїзді задовбався з сусідки пиво збивати за незачинені двері

Міняйте асортимент "збивання" на інші продукти харчування))))
Опубліковано

аналогічно, хоча і в приватному будинку. навіть скажу більше, у воротах(хвіртці) теж є замок, то він постійно закритий, навіть і в день. бо коли не закрито, то якесь відчуття незахищеності.

а такий час як зараз - тим паче, бо буде як в останній фразі анекдота від bublik007

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...