Перейти до змісту

Контрреволюція. Починається?

swmarmalade

Чи вірите Ви, що через рік-два, а можливо і раніше, в Україні відбудеться контрреволюція?  

113 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Шахтарі перекрили вулицю Грушевського

Частина шахтарів, які пікетували Верховну Раду, перейшла до будівлі Кабінету Міністрів України на вулиці Грушевського.

Шахтарі перекрили рух по вулиці Грушевського і стукають касками.

Будівлю Кабміну охороняють посилені наряди міліції.

"Заборгованості у нас не має. Нам платять вчасно. Але ми прийшли сюди, тому що ми сповідуємо єдність братства – кожен шахтар за шахтаря. Тут є люди зі Львівської, Донецької, Кіровоградської областей",— розповів протестуючий.

Він також зазначив, що держава не виділяє дотації на закупівлю засобів особистого захисту для шахтарів, а тому на шахтах є проблеми з дотриманням техніки безпеки.

Схоже в нашій країні назрівають цікаві події. І знову ж таки, як і рік назад, схоже їх мало хто помічає. Звичайно, можливо я помиляюся, можливо помиляюся дуже сильно. Але мені здається, що повстання шахтарів не дарма почалося саме зараз. Особливо якщо припустити, що всі ці події нагнітаються ззовні. Попереду куча першотрвневих вихідних, чергове 9-е травня ... Отже. чекаємо ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, можливо я помиляюся, можливо помиляюся дуже сильно

єдині вірні слова...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб провести контрреволюцію треба спочатку оформити революцію, тобіш повну зміну ладу і системи

я щось пропустив в новій історії України ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Частина шахтарів, які пікетували Верховну Раду

спершу прочитав "шахраїв". Не врубився, перечитав ще раз. Дійшло.

Фішка в тому, що якщо це шахтарі із невизнаних "країн" ДНР та ЛНР, то керівництво тих "країн" - обіцяло: "отделимся от хунты заживём!". От тільки не зажили. Бо хоч вугілля вони своє мають - ринку збуту - ОЙ! Не падумалі! Тепер приїхали в Київ, вимагати від щось "хунти"!

Якщо це шайхтарі Волинські, що навряд, тоді це все міняє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контрреволюція

15 тра 2014

Ой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шахтарі з копалень Ахметова і Звягільського щось вимагають від держави?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шахтарі з часів совдепа регулярно в хорошу погоду збираються в Києві щоб погрюкати касками. До чого тут революції? Що ти куриш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шахтарі з часів совдепа регулярно в хорошу погоду збираються в Києві щоб...

..зустрітися всім десь в чистоті. Свої міста вони заср@ли так... що це капздєц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора показували їх по якомусь каналу. То більша половина взагалі нерозуміють шо вони тут роблять, відвертали мордяки а якийсь залєпок плів "Я не выберал эту владу, я не голосовал за их" а журналістка запитує так що ви конкретно хочете? А він покліпав "залитими" очима щось там ще "пофиркав" запльованим ротом від лушпиння.

Яка контрреволюція , все п"яне і проплачене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо довго і наполегливо трубити на кожному кутку про контреволюціє- то шанси на її початок і зростуть.

Причому дехто займається цим абсолютно безкорисно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка контрреволюція , все п"яне і проплачене.

Так це всього-навсього фасад :). Організатори цього дійства мають набагато привабливіший вигляд :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то про яку ти революцію верзеш? "Фасадом" революції не робляться, "фасад" пасивний. А те, що ти маєш на увазі, називається "переворот", і думаю, що тут ним і не пахне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Фасадом" революції не робляться, "фасад" пасивний.

Якщо його правильно організувати - він стає надзвичайно потужною силою у боротьбі зв владу.

А те, що ти маєш на увазі, називається "переворот", і думаю, що тут ним і не пахне.

Час покаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то про яку ти революцію верзеш? "Фасадом" революції не робляться, "фасад" пасивний. А те, що ти маєш на увазі, називається "переворот", і думаю, що тут ним і не пахне.

Грьобані "майськи" грядуть.

ГШР Самооборони Волині хоче попросити Вас, жителів міста, бути уважнішими, спокійнішими, терпимішими особливо у ці довгі вихідні. З кожним днем накопичується агресія у нашому суспільстві, ще й усугубляється накопиченням у населення неврахованої, незареєстрованої зброї. Також, і без того росте ризик вольних і невольних провокацій.

Тим, хто бажає приєднатись до нас і допомогти втримати порядок у місті під контролем, Самооборона дасть таку можливість. На вихідних буде збільшено кількисть патрулів, а також буде вестись чергування не тільки в нічний час, але й в день. Тому є потреба у посиленні наших патрулів добровольцями

Хто бажає прийняти участь у патрулюванні на травневі, для вас будуть організовани збори у Штабі Самооборони. У четвер 30 квітня о 18.00.

Додаткова інформація за штабними телефонами, або безпосередньо у оперативного чергового на штабі.

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже замутили "контрреволюцію" у домабабве. Хай пі...ють і розгрібають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це можливо 1 серія,пробивають як і що буде і інші спроби на травневі у Одесі чи ще де.Журналісти все рівно все вичислять і розкажуть по тв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО це лише початок, в кремлі реально розраховують на новий майдан проти нинішньої влади, ця тема розганяється ще з минулого року, а в соцмережах ще з зими активно розхитують новий майдан.

Ось приклад повідомлення від ботів (я вже його викладав в сусідній темі):

57xUVI7KSMs.jpg

Також судячи зі всього в соцмережах групи з темою нового майдану чи чи які активно виступають за зміну влади теж організовані із за східного кордону. І паляться вони як завжди на таких дрібницях, як вимоги негайно зупинити війну, і згадування про мутний союз, і те що в друзях і серед тих хто лайкає їх повідомлення 2/3 користувачів з мордору.

Саме фігово що багато хто ведеться на таке серед реальних патріотів нашої країни, і що ще фігово що наша влада цьому сприяє своєю, м'яко кажучи, неадекватністю.

Шахтарі це лише репетиція, на травневі свята (надіюсь я помиляюсь) буде покруче, думаю під цей шумок карлик почне наступ на сході.

Доречі ще одне паліво від ботів, вони всі події намагаються прив'язати до дат, чисто совковий підхід, причому в більшості ці дати пов'язані якраз із совком, в нас таким зараз лише влада може страдати, прості ж люди вже давно почали виходити не по датам а залежно від подій, але мабуть там це ще довго не зможуть зрозуміти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А повернути януковича 2013 вони не вимагають? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То мабуть буде наступною вимогою :_07: і ще дивно чомусь вони забули про долар по 8, але це там мабуть там здається не так важливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А повернути януковича 2013 вони не вимагають? :_07:

Янукович - відпрацьований матеріал. Прийдуть інші люди. Ті про яких зараз не "на слуху".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на травневі свята (надіюсь я помиляюсь) буде покруче, думаю під цей шумок карлик почне наступ на сході.

Нічого не буде, ніякого наступу теж.

Ідейно переконані з обох боків і так вже розставлені по позиціях і відомі один одному.А основна маса народу впала в апатію і буде здатна до активних дій лише через років два.

Все це прекрасно відомо і карлику теж.

Тому всі ці потуги є лише заповненням інформаційного простору з метою недопущення туди альтернативних думок та тримання суперника в постійній напрузі.

Розслабтесь.

І провокатори різних мастей захлинуться від власної немічності самі.

І самоліквідуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

'Nokian' .

Розслабтесь.

- ага по шию в г.... потрібно розслабитись, даби не робити хвиль і не захлинутсь)

Он шахтарям розкажіть, хай "булки розслаблять", так як "не на часі зараз" їм давати заборговану зарплату, а їм в свою чергу "не на часі годувати свої сім"ї"......... так як війна зараз........ага в слідуючому житті поживемо нормально

А таких в Україні людей багато, а буде ще більше, так як зараз ще не всі тарифи повиростали.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

контррєвалюцан'єри (перша половина відео)

:)

з 1-ї хвилини "У нас задєржек па зарплатам нєт, но-о... нам нє платят таво, што нам паложена..." "очєнь малєнькая зарплата"

Ну шо, кому тут платят то, што паложено?! В кого нє малєнькая? Айда на контрреволюцію!

ПиСи: тему можна перейменовувати в "тусняк шахтьораф"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки регіонали будуть на волі таке і далі буде творитися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...