Перейти до змісту

Робота Тінсе Україна (Тяньши)

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 18.01.2018 at 7:44 PM, AnimaNoir said:

Я розумію що хтось з ваших знайомих пихає тянь-шань чи щось подібне,  від того і дуже несмішний юмар та намагання їх виправдати, хоча вони є фактично - шахраї.

Не має у мене знайомих, які там шото продають тому висновки ваші такі ж недолугі як і розуміння.

Ви не розумієте абсолютно ніфіга, підозрюю що навіть в контенті, раз без роботи сидите з такою "спеціальністю".

Я писав без гумору бо ці люди заробляють великі гроші законним бізнесом. Вони дуже круто шарять в психології та продажах. І саме всього цього в них можна навчитися молодим спеціалістам, які не вміють ніфіга окрім як вішати ярлики. 

Пішли на співбесіду не озброївшись елементарними знаннями про наймача ? :) це круто...

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 час назад, Соромітник сказал:

Не має у мене знайомих, які там шото продають тому висновки ваші такі ж недолугі як і розуміння.

Ви не розумієте абсолютно ніфіга, підозрюю що навіть в контенті, раз без роботи сидите з такою "спеціальністю".

Я писав без гумору бо ці люди заробляють великі гроші законним бізнесом. Вони дуже круто шарять в психології та продажах. І саме всього цього в них можна навчитися молодим спеціалістам, які не вміють ніфіга окрім як вішати ярлики. 

Пішли на співбесіду не озброївшись елементарними знаннями про наймача ? :) це круто...

Це вже більш конструктивна думка. 

Опубліковано
3 часа назад, AnimaNoir сказал:

чувак обісрав вас з ніг до голови, *особо не стєсняясь в вираженіях*, а ви називаєте це конструктивною думкою :) це круто...

Опубліковано
5 годин тому, Соромітник сказано:

Я писав без гумору бо ці люди заробляють великі гроші законним бізнесом.

Ой не треба про законність, бо багато як мінімум ганебних речей, були законними. 

Опубліковано
1 час назад, MANJAK11 сказал:

чувак обісрав вас з ніг до голови, *особо не стєсняясь в вираженіях*, а ви називаєте це конструктивною думкою :) це круто...

Мабуть у нас різні поняття значення обісрав. Да і сенс щось доводити, мої професійні навички чи їх відсутність наврядчи комусь цікаві в даній темі, яка зовсім про інше.

Опубліковано
23 hours ago, AnimaNoir said:

Хотів показати що зі сторони це виглядало не на вашу користь. Ну звичайно якщо читач не базарна бабка. 

Ви не підготувалися до співбесіди а отже легковажно ставитеся до роботи. Ви зробили неправильні висновки щодо мене і розвинули тему. Ну і ви зробили неправильні висновки та дії відносно роботодавця.

Що не давало мені права хамити :) пробачте. Але пост сильно нагадав базарщину і зачепив.

Все це імхо. Єдине що скажу – якби я зараз вчився чи сидів без роботи, то в першу чергу пішов би на роботу де можуть навчити чогось корисного. Вміння спілкуватися та продавати – це найкрутіші в наш час навички. Тому що продавати доводиться постійно :) хоча б свої навички роботодавцю.

Опубліковано

Тобто підставити жопу, щоб вас у неї відчпокали це буде називатись "навчитись чогось корисного", "вміння спілкуватися та продавати – це найкрутіші в наш час навички"? А послати нах, того, хто відбирає твій час не релевантною роботою? Їбануті продавани, як ви вже заїбали. 

Опубліковано
2 hours ago, SunSeth said:

Тобто підставити жопу, щоб вас у неї відчпокали 

Маєш сумний досвід співпраці з ними ? Чи так якогось продавця в хату пустив ?
Навіщо на інших транслювати свою долю чи фантазії...

Нюанс :) поідеї там вчать якраз як відчпокати а не як підставити жопу. 

Опубліковано

@Соромітник  мова про нанімалку на роботу, а не про роботу, хулі ти куски від речення відриваєш? І в попередньому моєму повідомлені перечитай останнє речення. Розкажи нам тут, як роками тут шукаєш рабів на галєри і всі на тебе кладуть, бо в тебе таке саме Тяньши.

Опубліковано
33 хвилин тому, Соромітник сказано:

Нюанс :) поідеї там вчать якраз як відчпокати а не як підставити жопу. 

Але вчать як раз на тобі, це теж нюанс.

Опубліковано
24 minutes ago, Соромітник said:

Гаразд, тяньши погані та човпуть в дупу на співбесідах – доведено двома поважними юзерами з борди. Не маю причин вам не вірити.

То розповіді про багаторічні пошуки рабів на галери не буде?)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Для тих, хто бачть свою професію менеджера з продажу такого рода фірми це афігенний кар'єрний старт.

Опубліковано

в Луцьку толкових менеджерів можна на пальцях перерахувати :) 

Всі хочуть прийти одразу й мати все, а ти поскачи по полям попродавай те що на кожному кроці валов, тоді наберись досвіду тоді йди в мега круту компанію, і не тобі будуть диктувати умови а ти.

Я зустрічав менеджерів як приходили й самі казали що їм треба і на якому авто хочуть їздити, і фірма купувала бо знала що цей принесе в рази більше чим на нього потратять (зп+соц пакет та бонуси).

Опубліковано

прямими продажами загалом не займаємось . (Лесі Українки "Альянс")

Але ви праві, якщо подивитись на нашу економіку, рівень освіти та стан нашої молоді, то можу як то кажуть " зі середини " підтвердити, там ВЧАТЬ і заставляють КНИЖКИ читати і слухати ауді бізнес тренерів (топ менеджерів компанії) ууууууууууу, що страшно? А ви знаєте мені зовсім несмішно коли на співбесіду приходять молоді люди (18 - 20) і два слова звязати толком не вміють, а з книжок читали лише що стосувалось шкільної програми, а ще коли їм розказуєш про Ентоні Робінсона , то питають де він знімався (в якому фільмі) , а в цілях пишуть що хочуть поїхати в Європу на заробітки, щоб світ побачити, от це справді страшно. 

За роботу інших відповідати не можу і не берусь але якщо комусь буде цікаво можемо зустрітись і поспілкуватись надам відповідь на всі питання що цікавлять саме системи роботи чи можливості карєрного росту.                                                                                                                                   P.s. а для наших пенсіонерів це доречі єдина реальна можливість ще працювати за "людськими умовами" не прибиральницею чи посудомийницею , а в теплому офісі, з приємним колективом (любимо ми свою роботу тому і посміхаємось і ласкаві у спілкуванін, а що кидатись на людей і посилати - це десь затверджена норма в Україні?)

Опубліковано
7 хвилин тому, MACCEN сказано:

Я зустрічав менеджерів як приходили й самі казали що їм треба і на якому авто хочуть їздити, і фірма купувала бо знала що цей принесе в рази більше чим на нього потратять (зп+соц пакет та бонуси).

у нас майже так само, за класну роботу тобі окрім всіх тобі доходів ще і подарки роблять (авто в т.ч.)

Опубліковано
37 хвилин тому, Gal4on0k сказано:

у нас майже так само, за класну роботу тобі окрім всіх тобі доходів ще і подарки роблять (авто в т.ч.)

покатаєш?

Опубліковано
1 година тому, Zevs_Isver сказано:

покатаєш?

:D:lol:  Жартуєш? Я і руль авто - це речі несумісні, але я щось придумаю для тебе ;)

Опубліковано
On 19.02.2018 at 21:27, Gal4on0k сказано:

Але ви праві, якщо подивитись на нашу економіку, рівень освіти та стан нашої молоді, то можу як то кажуть " зі середини " підтвердити, там ВЧАТЬ і заставляють КНИЖКИ читати і слухати ауді бізнес тренерів (топ менеджерів компанії) ууууууууууу, що страшно? А ви знаєте мені зовсім несмішно коли на співбесіду приходять молоді люди (18 - 20) і два слова звязати толком не вміють, а з книжок читали лише що стосувалось шкільної програми, а ще коли їм розказуєш про Ентоні Робінсона , то питають де він знімався (в якому фільмі) , а в цілях пишуть що хочуть поїхати в Європу на заробітки, щоб світ побачити, от це справді страшно. 

За роботу інших відповідати не можу і не берусь але якщо комусь буде цікаво можемо зустрітись і поспілкуватись надам відповідь на всі питання що цікавлять саме системи роботи чи можливості карєрного росту.                                                                                                                                   P.s. а для наших пенсіонерів це доречі єдина реальна можливість ще працювати за "людськими умовами" не прибиральницею чи посудомийницею , а в теплому офісі, з приємним колективом (любимо ми свою роботу тому і посміхаємось і ласкаві у спілкуванін, а що кидатись на людей і посилати - це десь затверджена норма в Україні?)

Раз ти така начитана, то хулі стільки помилок в тексті? Кров з очей.

Опубліковано
On 19.02.2018 at 21:37, Gal4on0k сказано:

за класну роботу тобі окрім всіх тобі доходів ще і подарки роблять (авто в т.ч.)

пам'ятаю я ці байки.

Перший раз у 90-х, коли одна близька людина повелася на єрєсь від new ways, про супер-пупер доходи, про машину і т.д. Фінал - попандос на 400+ у.о.

А так все було гарно. Відеотренінги!

Другий раз я чув подібне від однокласника. Він все намагався втягнути мене в цю тєму. Я поморозився.  Потім його мама намагалася втягнути туди мою маму. Це взагалі був анекдот.

Зараз і він цим не займається уже. Зрозумів, що це не те пальто. :)

Прикро те, що все це лохотрон. Самий що не є - еталонний.

On 19.02.2018 at 21:27, Gal4on0k сказано:

P.s. а для наших пенсіонерів це доречі єдина реальна можливість ще працювати за "людськими умовами" не прибиральницею чи посудомийницею , а в теплому офісі, з приємним колективом (любимо ми свою роботу тому і посміхаємось і ласкаві у спілкуванін, а що кидатись на людей і посилати - це десь затверджена норма в Україні?)

І це є ще один тому приклад. (

Наживатися на пенсіонерах - це вже останнє...  Гірше циган.

От тільки не треба розказувати, що вони не платять за "тренінги" чи не купують продукцію, для подальшого її фтюхування серед таких самих пенсіонерів. І що ви там всі альтруїсти поголовно!

Але ви продовжуйте усміхатися - шеф любить ідіотів.

• 2 місяця потому...
Опубліковано
В 19.02.2018 в 21:27, Gal4on0k сказал:

ще коли їм розказуєш про Ентоні Робінсона , то питають де він знімався (в якому фільмі) ,

Энтони Робинсон, более известный как Тони Робинсон (15 августа 1946) — британский актёр, комик, историк-любитель. Телеведущий и политический активист. Наиболее известен исполнением роли слуги Болдрика в телесериале «Чёрная Гадюка», а также как телеведущий проектов Channel 4 Time Team и The Worst Jobs in History. Член Национального исполнительного комитета Лейбористской партии в 2000—2004 годах. 

Будете знати що їм відповідати )))...

Опубліковано
В 19.02.2018 в 21:27, Gal4on0k сказал:

то скажіть чим займаєтесь а то мене запросили на 17.30 в понеділок, але так і не сказали чим толком займатись))) окрім того що помічник керівника))),

Опубліковано
57 хвилин тому, oyoyoy сказано:

Энтони Робинсон, более известный как Тони Робинсон (15 августа 1946) — британский актёр, комик, историк-любитель. Телеведущий и политический активист. Наиболее известен исполнением роли слуги Болдрика в телесериале «Чёрная Гадюка», а также как телеведущий проектов Channel 4 Time Team и The Worst Jobs in History. Член Национального исполнительного комитета Лейбористской партии в 2000—2004 годах. 

Будете знати що їм відповідати )))...

ви про цього https://ru.wikipedia.org/wiki/Робинсон,_Тони 

а я цього https://uk.wikipedia.org/wiki/Тоні_Роббінс    все залежить просто від того хто ти і що шукаєш ))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...