Перейти до змісту

Розшукується Шахрай!

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні було куплено відеокарту у жителя м. Луцьк. Ось посилання на карту http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/prodam-vdeokartu-IDdne9X.html#003549ad9c

Продавець, молодий хлопець віком 19-23 роки худорлявої статури, лице довгої форми, ріст 170-180,( на носі присутня якась родимка) який проживає у районі ТамТама,( хлопець після розмови по телефону прийшов до Брами за 10 хв) По телефоні він говорив про справність карти на 100 %. На вид карта у нормальному стані. При підключенні карти до ПК вона не працює. Телефон ШАХРАЯ відключено. Номер 0996267328

Хто знає цього КОЗЛА прошу Вас відписати мені.

Опубліковано

сорі, але відяха в людини яку вперше бачиш, без мінімальної перевірки при власнику, ну я не знаю...

Опубліковано

козла не знаю але

1GB GDDR5 за 500 грн. це вже давно не реально придбати !!!

Повторю, мені потрібно знайти цю людину, всі Ваші коменти щодо ціни я розумію.

Я все розумію, але хочу знайти цього виродка.

сфоткати треба було його...

і це не жарт

Да хто знав.... людина ніби нормальна... а виявилася скотиною.

Опубліковано

козла не знаю але

1GB GDDR5 за 500 грн. це вже давно не реально придбати !!!

Повторю, мені потрібно знайти цю людину, всі Ваші коменти щодо ціни я розумію.

йди до художника, нехай малює "фоторобот" - поки не забулись дрібниці

Опубліковано

Народ. Підкажіть, чи ТамТам/Брама може дати відео купівлі на своїй території. Купівля була біля дверей у ТамТам (ліві), а потім під накриттям у Брамі.

Опубліковано

оце ти Андрюха, як то кажуть "повівся". З приводу відео йди до охорони і просися до їхнього керівника на аудієнцію, бо рядовому ти навряд чи зможеш щось пояснити, та й немає в них повноважень і доступу. Думаю камери його зафіксували. Краще робити це оперативно.

Опубліковано

РОзумію твою злість. Але з іншої сторони ти отримав урок на все життя і це тільки за 500 грн.))

Опубліковано

РОзумію твою злість. Але з іншої сторони ти отримав урок на все життя і це тільки за 500 грн.))

Чесно кажучи не у грошах справа. Якщо є таке лайно на землі його потрібно провчити. Думаю усім зрозуміла моя позиція.

Опубліковано

главное не перестарайся если найдешь...

Домовився сьогодні на зустріч з керівництвом у тамтамі. Будемо крутити камери.

Покарання буде в межах розумного :)

Опубліковано

Если и покупать что то таким способом то только у проверенных пользователей борды с хорошей репутацией. Я тоже распродавал старые железяки, и говорил что если что не так то отдам деньги. Это супер кот в мешке так покупать, на крайняк хотяб в какой то сервис зашел бы попробовать видеокарту

Опубліковано

Був у ТамТамі. Дякую хлопцям які показали відео, шкода показали 1 камеру і та що всередині. На вулиці сказали не працює :0160:

Будем якось шукати далі..... і пробувати зробити відеокарту, можливо повезе....

Опубліковано

Будем якось шукати далі..... і пробувати зробити відеокарту, можливо повезе....

відаху не колупай - нехай буде як є, то доказ

Опубліковано

Я також повівся на цю відяху. Але продавець сказав, що у відрядженні, і у Луцьку буде лише у вівторок.

Правда, в мене виникла думка зустрітися десь на конторі якісь типу Медіамаркет, і перевірити одразу.

Він казав, що скине ціну до 400 грн :) Тоді й закралося бажання перевірити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...