him Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 15:15 #1 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 15:15 Доброго дня ітак дитина буде іти в 1 клас але виникає питання виборі школи.Можливо хтось водить дитину у школу № 3 цікавить відгукі про школу як вчителя як дісципліна буду дуже вдячний за відгукі.Також розглядаєця Гімназія-школа № 9 також прошу прокоментувати за школу що і як.
Abrikos Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 15:49 #2 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 15:49 Сергій, а чого не в 1-шу? тобі там близько
soccer Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:20 #3 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:20 судячи з орфографії,в школу треба не тільки дитині...
lilechka Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:20 #4 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 16:20 Вибір школи залежить від Вашої мети / планів стосовно майбутнього дитиниПитання вибору вже неодноразово обговорювалосьНаприклад, тут чи тут
him Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:15 Автор #5 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:15 Сергій, а чого не в 1-шу? тобі там близькоЮра яб залюбкі але непройшли співбесіду і прямо натякнули що непідходить дитина...А третя школа на наш район того і питаю за неї чі хтось щось роскаже...p.s. перепрошую за помилкі
san4ez1 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:34 #6 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:34 Тільки не гімназія, навіщо дитину мучити?Я мав бути в елітному класі, брат маму відговорив, бо сам ходив в гімназію і знає, як там важко.Головне бажання вчитися, а клас чи школа це не показник.А саме головне власні характеристики дитини - вміння спілкуватися та вести розмову більше знадобиться в житті чим гімназія.Більшість багатих людей не мають хорошої освіти.
Kiodinn Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:43 #7 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 17:43 9 школа непоганий варіант. Після того як Недужка зкинули з трону висмоктування батьківських грошей значно зменшилося. А по вчителям - хороші спеціалісти в більшості. Хоча в "сім'ї не без урода", але то окрема тема. Сам та вчився і молодша сестра також.
him Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:05 Автор #8 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:05 А чі є хтось з 3-ї школи цікавить як там?
Robinwood Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:40 #9 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:40 Доброго дня ітак дитина буде іти в 1 клас але виникає питання виборі школи.Можливо хтось водить дитину у школу № 3 цікавить відгукі про школу як вчителя як дісципліна буду дуже вдячний за відгукі.Також розглядаєця Гімназія-школа № 9 також прошу прокоментувати за школу що і як. Доброго дня! Отже дитина буде іти в 1 клас, але виникає питання у виборі школи. Можливо, хтось водить дитину в школу № 3? Цікавлять відгуки про школу, вчителів, рівень дисципліни. Буду дуже вдячний за відгуки.Також розглядаєтья варіант НВК № 9. Прошу залишити коментарі. Якось так
westboiuu Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:52 #10 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:52 Доброго дня ітак дитина буде іти в 1 клас але виникає питання виборі школи.Можливо хтось водить дитину у школу № 3 цікавить відгукі про школу як вчителя як дісципліна буду дуже вдячний за відгукі.Також розглядаєця Гімназія-школа № 9 також прошу прокоментувати за школу що і як. Доброго дня! Отже дитина буде іти в 1 клас, але виникає питання у виборі школи. Можливо, хтось водить дитину в школу № 3? Цікавлять відгуки про школу, вчителів, рівень дисципліни. Буду дуже вдячний за відгуки.Також розглядаєтья варіант НВК № 9. Прошу залишити коментарі. Якось так ну ты прям педагог тока по теме от тебя один высер попросил человек дать рекомендации а вы вы тут устроили экзамен
Arden Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:53 #11 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 18:53 бо сам ходив в гімназію і знає, як там важко.ой не правда, не треба перебільшувати.
westboiuu Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:04 #12 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:04 теперь по темеотдай в 4 школунайди людей которые помогут в этом вопросекак по мне одна из самых самыхда и тебе не далеко до нееу самого двое тамхотя район не мой
Robinwood Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:42 #13 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:42 1 ) теперь по теме отдай в 4 школу найди людей которые помогут в этом вопросе как по мне одна из самых самых да и тебе не далеко до нее у самого двое там хотя район не мой 2) ну ты прям педагог тока по теме от тебя один высер попросил человек дать рекомендации а вы вы тут устроили экзамен в 4 гімназії є два профілі (починаючи з 5 класу). 1) математичний (А, Б, Г класи) і 2) лінгвістичний (В клас). 1)В математичних - уроків математики 7-10 на тиждень. з 8-го класу іде поділ на групи, як на алгебрі, так і геометрії. 2)В 1 класі можна вивчати або англ. або німецьку. Починаючи з 5-го - перша іноземна (Англійська, німецька) 5 разів на тиждень, 2 іноземна (Англійська, німецька, польська, французька) 3 рази. В 10-11 класі 8 уроків англійської англ. вивчається за книжками видавництв Лонгман, Пірсон т.д. + вже другий рік в лінгвістичних класах додатково як 3-тю мову (факультативно) діти вивчають китайську (двічі на тиждень). + гімназія співпрацює з школами Німеччини та Польщі та активно "возить" дітей по обміну в вищезгадані країни. Коротко: Професійні учителі, хороша матеріальна база, чемні та талановиті діти, місячна плата в фонд школи - 30 грн (це добровільний внесок, і ніхто не примушує нікого платити). Учительська та кабінет директора "прозорі". У стінах стоять вікна, і усім видно чим займається директор та учителі в учительській.) п.с. завгоспа Василя Леонтійовича Ярмолюка забрали в АТО вже як 3 місяці. (це так, можливо хтось його знає) 2) Борд - теж школа, універсальна)). І яким "висером" міг, таким це і продемонстрував.
westboiuu Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:51 #14 Опубліковано 2 Квітня, 2015 в 19:51 1 ) теперь по теме отдай в 4 школу найди людей которые помогут в этом вопросе как по мне одна из самых самых да и тебе не далеко до нее у самого двое там хотя район не мой 2) ну ты прям педагог тока по теме от тебя один высер попросил человек дать рекомендации а вы вы тут устроили экзамен в 4 гімназії є два профілі (починаючи з 5 класу). 1) математичний (А, Б, Г класи) і 2) лінгвістичний (В клас). 1)В математичних - уроків математики 7-10 на тиждень. з 8-го класу іде поділ на групи, як на алгебрі, так і геометрії. 2)В 1 класі можна вивчати або англ. або німецьку. Починаючи з 5-го - перша іноземна (Англійська, німецька) 5 разів на тиждень, 2 іноземна (Англійська, німецька, польська, французька) 3 рази. В 10-11 класі 8 уроків англійської англ. вивчається за книжками видавництв Лонгман, Пірсон т.д. + вже другий рік в лінгвістичних класах додатково як 3-тю мову (факультативно) діти вивчають китайську (двічі на тиждень). + гімназія співпрацює з школами Німеччини та Польщі та активно "возить" дітей по обміну в вищезгадані країни. Коротко: Професійні учителі, хороша матеріальна база, чемні та талановиті діти, місячна плата в фонд школи - 30 грн (це добровільний внесок, і ніхто не примушує нікого платити). Учительська та кабінет директора "прозорі". У стінах стоять вікна, і усім видно чим займається директор та учителі в учительській.) п.с. завгоспа Василя Леонтійовича Ярмолюка забрали в АТО вже як 3 місяці. (це так, можливо хтось його знає) 2) Борд - теж школа, універсальна)). І яким "висером" міг, таким це і продемонстрував. четко расписал так и есьть плюс тебе от меня но сам факт там бабосы с нас родителей не доят просто так и образование дают ого го мой старший скатина - играет в игры на буржуйских ресурсах тока и слышу что мне знакомо (одни руательства на ангельском) еще он паралельно хфранцузкую учит я доволен
paksivatova Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 04:47 #15 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 04:47 1 ) теперь по теме отдай в 4 школу найди людей которые помогут в этом вопросе как по мне одна из самых самых да и тебе не далеко до нее у самого двое там хотя район не мой 2) ну ты прям педагог тока по теме от тебя один высер попросил человек дать рекомендации а вы вы тут устроили экзамен в 4 гімназії є два профілі (починаючи з 5 класу). 1) математичний (А, Б, Г класи) і 2) лінгвістичний (В клас). 1)В математичних - уроків математики 7-10 на тиждень. з 8-го класу іде поділ на групи, як на алгебрі, так і геометрії. 2)В 1 класі можна вивчати або англ. або німецьку. Починаючи з 5-го - перша іноземна (Англійська, німецька) 5 разів на тиждень, 2 іноземна (Англійська, німецька, польська, французька) 3 рази. В 10-11 класі 8 уроків англійської англ. вивчається за книжками видавництв Лонгман, Пірсон т.д. + вже другий рік в лінгвістичних класах додатково як 3-тю мову (факультативно) діти вивчають китайську (двічі на тиждень). + гімназія співпрацює з школами Німеччини та Польщі та активно "возить" дітей по обміну в вищезгадані країни. Коротко: Професійні учителі, хороша матеріальна база, чемні та талановиті діти, місячна плата в фонд школи - 30 грн (це добровільний внесок, і ніхто не примушує нікого платити). Учительська та кабінет директора "прозорі". У стінах стоять вікна, і усім видно чим займається директор та учителі в учительській.) п.с. завгоспа Василя Леонтійовича Ярмолюка забрали в АТО вже як 3 місяці. (це так, можливо хтось його знає) 2) Борд - теж школа, універсальна)). І яким "висером" міг, таким це і продемонстрував. ви так гарно розписала ,що я хочу щоб моя дитина там вчилася
Tanichka Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 09:28 #16 Опубліковано 3 Квітня, 2015 в 09:28 А я категорично проти гімназій чи шкіл з підвищеним навантаженням! Мало того, що діти з 6 років тепер йдуть до школи, та ще й по новій програмі! Ми, батьки в першу чергу, у них забираємо дитинство, навантажуючи спеціалізованими школами, адже там набагато важче вчитися дитині. За новою програмою, навіть у звичайній школі дитині вистачає навантаження по саму макушку. Не знаю як вам, а мені шкода дивитись на ту малечу у початкових класах: вони розсіяні, завжди невиспані, чимось заклопотані... задрочені (вибачте) наукою.Якщо хочете, щоб ваша дитина втратила можливість гуляти з однолітками, та й взагалі мати можливість кожен день прогулюватись, губити свій зір, просиджувати чверть дня в інтернеті в пошуках відповідей чи підготовки до уроків, маєте купу лишніх грошей на додаткову літературу, ....- велком до гімназій!!!І не забувайте, що після школи вас чекає скоріше всього платний університет (бо державні місця скорочують з кожним роком, і можливо наші діти по закінченню школи взагалі їх не застануть), а після університету - біржа праці. Хоча, якщо маєте знову ж таки кошти на освіту тут чи за кордоном, можете "засунути" на хорошу роботу, тоді навіщо мучити дитину з дитинства? краще на розвиткові гуртки здайте.P.S. Я мама діток, що ходять у 3-й, 2-й, та піде у цьому році ще один у 1-й клас.
HaTaLjKa Опубліковано 21 Травня, 2015 в 05:58 #17 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 05:58 Я би віддала в ту школу, яка ближче до дому та ще й бажано щоб дорогу не переходити. Так зручніше для дитини і для вас, ви ж не будете її кожен день заводити і забирати. А успіхи в навчанні в основному від вас та дитини залежать.
jack74 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 10:00 #18 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 10:00 Воно то так, але коли вчитель паршивий, то сама дитина не осилить і ніякі твої старання не допоможуть...
alexvvv Опубліковано 21 Травня, 2015 в 10:13 #19 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 10:13 Tanichka, HaTaLjKa, Ви у звичайних школах вчились чи у гімназіях?Воно то так, але коли вчитель паршивий, то сама дитина не осилить і ніякі твої старання не допоможуть...а якщо ще школа така, де купа дітей не зацікавлена у навчанні та з девіантною поведінкою то і подавно.
sjapa Опубліковано 21 Травня, 2015 в 11:42 #20 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 11:42 слова - школа №9 та гімназія - не мають нічого спільного.
Tanichka Опубліковано 5 Червня, 2015 в 18:20 #21 Опубліковано 5 Червня, 2015 в 18:20 Tanichka, HaTaLjKa, Ви у звичайних школах вчились чи у гімназіях?Воно то так, але коли вчитель паршивий, то сама дитина не осилить і ніякі твої старання не допоможуть...а якщо ще школа така, де купа дітей не зацікавлена у навчанні та з девіантною поведінкою то і подавно.у звичайній і не шкодую. Сюди ж віддала і своїх двох діток.З теперішньою програмою...і у звичайних школах дітям вистачає домашніх завдань.
sweetlena Опубліковано 6 Червня, 2015 в 15:25 #22 Опубліковано 6 Червня, 2015 в 15:25 Це тільки я думаю, що програма для початкових класів однакова у всіх школах? Гімназійні класи набирають починаючи із 5-го.
Tanichka Опубліковано 7 Червня, 2015 в 19:27 #23 Опубліковано 7 Червня, 2015 в 19:27 Це тільки я думаю, що програма для початкових класів однакова у всіх школах? Гімназійні класи набирають починаючи із 5-го.напевно що так. Програма початкових класів, наприклад, 4-ої школи і звичайної відрізняється, а особливо домашні завдання.
Адміністратори serega Опубліковано 7 Червня, 2015 в 20:25 Адміністратори #24 Опубліковано 7 Червня, 2015 в 20:25 1-ша школа, перший рік закінчили чудово. Пішли в 6 років. Не бачу особливого навантаження, та й англійська з першого класу це великий плюс.Тим більше перед прийомом дитини у школу проводять тести на рахунок того готова дитина до навчання чи ні.
Oksana04 Опубліковано 7 Червня, 2015 в 20:45 #25 Опубліковано 7 Червня, 2015 в 20:45 Це тільки я думаю, що програма для початкових класів однакова у всіх школах?Тільки ти.Програми початкової школи різні навіть у різних гімназіях, не те що гімназія - звичайна ЗОШ.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.