Перейти до змісту

Продаж, підшук авто

Davids

Рекомендовані повідомлення

А мегани чим не подобаються?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 247
  • Створено
  • Остання відповідь

Є поло свіжий, в дуже хорошому стані. без підкрасів абсолютно! 5 дверей.

2000 рік, червоний, 1.0.

з плюшок лише гур, абс, подушки безпеки і ел. дзеркал.

4.9-5к

ціна така, тому що вони в Германії доожчі за пасат б5 до 2000 року. Економічність і компактність там ціниться більше на данний час.

дешевше лише хлам привезу, або корсу (з аналогів.)

доречі, ще є корса 2000 року (стара морда), 5 дверей, сірий металік, кондиціонер, електрика, титанові диски, свіжа.

4.5

А мегани чим не подобаються?

тим що нормальний меган 6.5 к, а в людей бюджет до 5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Пассат Б5 є навіть анекдот:

німців не люблять за першу світову, другу світову та пассат б5 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про Пассат Б5 є навіть анекдот:

німців не люблять за першу світову, другу світову та пассат б5 :)

про passat b5 я б так не сказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не я вигадав. Неодноразово і чув, і читав, що саме б5 не відрізняється надійністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка зараз продажна ціна на VW Passat B5 1.8T? Доглянутий, в гарному стані. Орієнтовно 1998-1999 р.в.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка зараз продажна ціна на VW Passat B5 1.8T? Доглянутий, в гарному стані. Орієнтовно 1998-1999 р.в.

Якщо дійсно в гарному стані - 6.5-7

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Davids, Доброго вечора. Що скажете про Пежо 806 і тп. Яка ціна з 2000р.в. Чи є щось подібне подивитись-пощупати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids, пропнують на обмін Мітсубіші Спейс Вагон 1999, 2,4 бензин.

Що скажеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Davids, Доброго вечора. Що скажете про Пежо 806 і тп. Яка ціна з 2000р.в. Чи є щось подібне подивитись-пощупати?

їх випустили всього 160 000 авто - гадаю не варто з таким зв'язуватись )

Також цікавлять мінуси Рено Гранд Сценік 2004-2008 років випуску, дизель. На що варто звернути увагу при покупці?

Авто як авто, увагу потрібно звернути на те що і при купівлі будь-якого іншого. Головне щоб двигун був чистий як у Вас :D

Davids, пропнують на обмін Мітсубіші Спейс Вагон 1999, 2,4 бензин.

Що скажеш?

Якщо зелений - навіть не розглядай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що не так з зеленим?

чи знаєш конкретно ту машинку?

авто з Луцька, можу держ.номер дати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що не так з зеленим?

чи знаєш конкретно ту машинку?

авто з Луцька, можу держ.номер дати

знаю конкретно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не все так однозначно. Peugeut 806 має близнюків у вигляді Fiat Ulysse, Citroën Evasion, Lancia Zeta.

А ви ж знаєте, що Fiat Ulysse - це пасажирська версія Fiat Scudo...

Fiat Scudo, Citrien Jumpy, Peugeot Expert - то все родичі. Так що лякатися Peugeut 806 через обмежений тираж їх випуску не варто, однак слід зважати на можливі труднощі з доступом до специфічних оригінальних запчастин пасажирської версії. Двигун, трансмісія, ходова - з цим простіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не все так однозначно. Peugeut 806 має близнюків у вигляді Fiat Ulysse, Citroën Evasion, Lancia Zeta.

А ви ж знаєте, що Fiat Ulysse - це пасажирська версія Fiat Scudo...

Fiat Scudo, Citrien Jumpy, Peugeot Expert - то все родичі. Так що лякатися Peugeut 806 через обмежений тираж їх випуску не варто, однак слід зважати на можливі труднощі з доступом до специфічних оригінальних запчастин пасажирської версії. Двигун, трансмісія, ходова - з цим простіше.

Все вірно, але загально вірно ))

і є одне значуще "але": лінійка двигунів у 806 була не така як в Fiat Ulysse, Citroën Evasion, Lancia Zeta, відповідно запчистини від перечислених Вами авто - не підійдуть. А ідентичні вони із peugeot 807, а не 806.

читаємо

добре що у мене сьогодні пів дня вихідного - є час розжувати ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз є час, давай будемо розбиратися.

Ось тут написано якими двигунами оснащувалися 806 - тиць

Ось тут пишуть про те, які двигуни ставилися на Євровени.

Так, є певні нюанси і особливості, але загалом 806 пижик в технічному плані має багато спільного з досить поширеними у нас вантажними бусами типу Fiat Scudo, Citrien Jumpy, Peugeot Expert. Я ж не берусь стверджувати, що Peugeot 806 і Peugeot Expert однакові, але це машини на одній платформі.

Популярні у на вантажні буси і переробки в більшості з дизельними двигунами, а от 806 чимало з бензиновими...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз є час, давай будемо розбиратися.

Ось тут написано якими двигунами оснащувалися 806 - тиць

Ось тут пишуть про те, які двигуни ставилися на Євровени.

Так, є певні нюанси і особливості, але загалом 806 пижик в технічному плані має багато спільного з досить поширеними у нас вантажними бусами типу Fiat Scudo, Citrien Jumpy, Peugeot Expert. Я ж не берусь стверджувати, що Peugeot 806 і Peugeot Expert однакові, але це машини на одній платформі.

Популярні у на вантажні буси і переробки в більшості з дизельними двигунами, а от 806 чимало з бензиновими...

Сам дав собі відповідь)

Навіщо брати 806, коли на ринку є валом улюсі ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То я так і не зрозумів, чому не варто з 806 зв'язуватись?

На рахунок 807 схоже, що якраз таки помилка на сайті автомаркет. Мова ж про 2000 рік і я писав саме про 806 і Citroën Evasion, Fiat Ulysse і Lancia Zeta. З 2002 року пішло новіше покоління. Peugeot став вже 807, Citroën С8, Lancia Phedra, а Fiat так і лишився Ulysse.

Приганяти зараз свіжачка не доцільно, але при бажанні людині можна щось запропонувати. Власне це й запитували

Оригінальних пасажирів в Україні не багато. Ось варіанти з =58&model_id[0]=536&s_yers[0]=2000&po_yers[0]=0&marka_id[1]=58&model_id[1]=537&s_yers[1]=0&po_yers[1]=0&marka_id[2]=15&model_id[2]=1079&s_yers[2]=2000&po_yers[2]=0&marka_id[3]=15&model_id[3]=130&s_yers[3]=0&po_yers[3]=0&marka_id[4]=23&model_id[4]=231&s_yers[4]=2000&po_yers[4]=0&marka_id[5]=36&model_id[5]=1338&s_yers[5]=2000&po_yers[5]=0&marka_id[6]=36&model_id[6]=1335&s_yers[6]=0&po_yers[6]=0&state[0]=0&city[0]=0&currency=1&fuelRatesType=city&countpage=10"]авторіа. Перероблених вантажних Fiat Scudo, Citrien Jumpy, Peugeot Expert значно більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То я так і не зрозумів, чому не варто з 806 зв'язуватись?

- двигуни інші

- кузовних деталей мало, що значить дороговизну

- самих авто в Україні - мало, відповідно вибір скудніший

- роки авто старуваті

мало аргументів?

при такому різноманіттю авто хіба варто на 806 око цілити ? про що демагогія?

хорошого оригінального пассу зараз важко знайти, але якщо і можна - ціна на нього буде не виправдана, тому переробок або ж альтернатива відносно бюджету.

надіюсь міряння пісь%ми завершено ? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти це сприйняв за міряння пісь%ми, то мені прикро. Просто хотів розібратися і уточнити деякі моменти.

Так як щодо альтернатив? Лише це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти це сприйняв за міряння пісь%ми, то мені прикро. Просто хотів розібратися і уточнити деякі моменти.

Так як щодо альтернатив? Лише це?

я написав - альтернативи відносно бюджету. можливо автор того питання побачив на ріа 806 не розмитнену за 2к$, і через необізнаність запитав про її актуальність, а можливо в нього бюджет бля 10к$. розумієте про що я?)

Мені вже спором попахувало, тому так і написав. соррі якщо щось не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. І з Пежо 806 не варто зв'язуватись, зато Ланос - варте уваги :_07: ... Так, майстре?

Найкраще авто це Scudo - вже всі знають :D

В людей різні бюджети і пріорітети, також вимоги від авто. Ланоси авто доволі непогані, якщо вони "поляк", ви б не вирвали ці слова із контексту якби були уважні і не хотіли так "блєснути". не вийшло...

Щодо сценіка - що ви саме хочете почути/прочитати? Це не якесь специфічне авто в якому є специфічні заковики, увага звертається на те що і в всіх: стан лкп, технічний стан, стан салону і найвність усіх допоміжностей, тільки уважно вчитайтесь - відповідний стан до ціни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю вас и уже надоело, может Вы в личных сообщениях мерятся будите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраще авто це Scudo - вже всі знають :D

Так, Scudo хороше авто, куда краще "Вашого" польського ланоса. І якщо це черговий укол в мою сторону, то в мене Jumpy, до речі. Ви ж ці машини якось розрізняєте і навіть розділяєте :_02: .

Це не якесь специфічне авто в якому є специфічні заковики

Та не вже? Я думав, що є "підводні камені", так як машинка напічкана різними хитрими і електронними штучками. Хоча б прочитайте ось цю статтю про ці машини http://vvm-auto.ru/r...nault-scenic-ii , повчальна. Я звичайно, не очікував почути тут щось конкретне на рахунок цієї автівки, але думав - авось...Але, як завжди, загальні поняття і загальні поради, те, що і так всі знають.

тепер я вас буду питати, бувалого читача інтернету теоретика.

ланос і скудо - різні класи авто. їх порівнювати як мінімум - нерозумно. а якщо по вашому джампі і скудо ще потрібно розрізняти - тоді суперечка завершена. ви своїм досвідом мене точно задавите :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деколи потрібно і розумні книжки читати, і досвід інших вивчати та прислуховуватись, якщо свого немає. А досвід в мене буде побільше Вашого...Але я не кічусь цим, створюючи подібні теми і даючи некомпетентні поради.

Який досвід? Переварка битка і подальший продаж? ))

Нас різнить те, що ви битки шукаєте, а я їх обхожу.

А поради я даю змістовні тим, хто слухає і кому вони потрібні. Лише вам вони поперек горла, всі інші лише дякують.

Надалі пропоную дискусію не роздувати. Сам же я її буду ігнорувати. Дякую за розуміння )

П.С. І да, можете ще по моїх коментарях в інших темах походити і мінусів понаставляти... Я бачу, в Вас це непогано виходить.

facepalm.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А поради я даю змістовні тим, хто слухає і кому вони потрібні.

ога ога

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...