Перейти до змісту

Перевірка розпочалась???

YUR4IKLIM

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А якщо я купив б.у. велосипед 3 роки назад, і в мене нема ніяких документів на нього,

А якщо я зібрав сам і, відповідно, теж не маю ніяких документів. Це мабуть теж має якось враховуватися. Да і реєстрація, ІМХО, не спасає, бо є номерна рама, ще може вилка. Ну в окремих випадках ще пара детальок. Все решта можна хиба фарбою позначити.

Опубліковано

Ну а що ж ви хочете. Бензин дорогий, авто поменьшало. Багато пересіло та пересяде на велосипеди. Пора виробляти категорію А2 :) а номер на спину :)

Опубліковано

Андрюха! Если ты собрал сам, то вряд ли у тебя будет КРАДЕНАЯ РАМА. Ну а если уж номерок совпал с базой, то будь добр - ответь где взял.

ЗЫ. Кстати если у вас отсутствует при себе удостоверение личности (паспорт, права, пенсионное уд. ) вас вправе задержать до выяснения личности на несколько часов. Так было всегда, просто за последние 25 лет про это забывать начали.

Опубліковано

Кстати если у вас отсутствует при себе удостоверение личности (паспорт, права, пенсионное уд. ) вас вправе задержать до выяснения личности на несколько часов.

если вы не депутат Сейма (с)ВаБанк 1

Так было всегда, просто за последние 25 лет про это забывать начали.

дик за останніх 25 років ми багато чого забули від совка!!!!

Опубліковано

Краще б сказали куди можна підїхати зареєструватись, ніж отак по вулицям ловити. В наш час ХЗ з якою метою можуть зупиняти.

смисл в такій реєстрації?

а хіба краще коли вони будуть маринувати пів години на вулиці? Особливо, коли спішиш. А так заплановано приїхав куди треба, зареєструвався і все. А на вулиці оцікуй лише перверку номера рами.

чесно нічого не зрозумів - як їм знати що Ви зареєстровані, якщо не зупинити? Як знати номер реєстрації і на кого зареєстрований, якщо не зупини не перевірити і документи і номер рами???
Опубліковано

косять бабло :(

це як?

а хіба краще коли вони будуть маринувати пів години на вулиці? Особливо, коли спішиш. А так заплановано приїхав куди треба, зареєструвався і все. А на вулиці оцікуй лише перверку номера рами.

дав 10 грн - і поїхав далі

Опубліковано

От цікаво. Коли вкотре крадуть велосипед, всі починають галасувати: „тримай злодія”. Починається бурне обговорення, як краще взяти „на живця„, „гарпун в глагол” і т.д. Погаласувавши два-три дні від сили, всі успішно і з задоволеним виразом обличчя „ну ми ж щось зробили!” заспокоюються.. до наступної крадіжки.

І от міліція нарешті (!!) почала хоч щось робити. І що почула у відповідь?

Мрія кожного велосипедиста - знайти злодія - хєриться самими велосипедистами! Чудеса, та й годі!

Тільки, смію нагадати, при черговій крадіжці вела з такими пред'явами не кричіть, що міліція бездіяльна, не біжіть на Грибоєдова. Адже ви зараз самі перешкоджаєте цій самій роботі міліції. Вона ВИКОНУЄ ту роботу, яку ми так довго очікували і через бездіяльність якої власне ми отримали саме стільки не знайдених вчасно велосипедів.

Опубліковано

Почитав назву теми, подумалось, що велосипедисти вже перевіряють якість нового асфальтового покриття по вул. Гнідавській )))

а так, дякую за попередження, буду знати, що не треба даішників шугатись ))

Опубліковано

Для Міро. Шось я тут не бачив того, хто якось невдоволений перевіркою. Навпаки, хочуть підняти ефективність перевірки на новий рівень. А на рахунок ідентифікації - особисто в мене три посвідчення з собою завжди. Паспорт, права і службове посвідчення лежать в рюкзаку.

Опубліковано

Почитав назву теми, подумалось, що велосипедисти вже перевіряють якість нового асфальтового покриття по вул. Гнідавській )))

а так, дякую за попередження, буду знати, що не треба даішників шугатись ))

M8WELC24TEQ.jpg

XkGV14rTw6g.jpg

-nrAO9u6oBw.jpg

На рахунок Гнідавської, пару фоточок.

На рахунок ментів, багато що писали тут і багато по темі, що те як вони перевіряють це просто для галочки.

Опубліковано

По Закону о милиции Ст. 11 ЗУ п.21 имеют право останавливать и проводить осмотр, если есть на то причина, Вы нарушили ПДД или есть ориентировка на похожий велосипед. о причине остановки должны сразу уведомить.

Опубліковано

Распечатали б ориентировки на велы, тогда бы это было бы эффективно. А просто переписывать велосипеды с ФИО и адресом с потолка толка не будет. Если вор будет ехать на украденном веле, он не скажет правильные данные, а обнаружится, что вел ворованный только в отделении.

Опубліковано

2 TreNeR, ну хоча б

Да і реєстрація, ІМХО, не спасає, бо є номерна рама, ще може вилка.

А є і безномерні рами, наприклад, зроблені під замовлення чи якісь дрібносерійні.

Як на мене, ці всі перевірки зовсім неефективні. От, коли міліція перестане працювати "на оть*бись", а її співробітники матимуть більше одної звивини в мозку, тоді і можна про щось говорити.

От так, і всіх під одну гребінку.
Опубліковано

romanc, у них есть папки с фотками велосипедов, если конечно потерпевший пишет заяву и дает фотку. Когда меня проверяли видел фотки 2-х велов MERIDA та CONOR. из нашего каталога

Опубліковано

Кстати если у вас отсутствует при себе удостоверение личности (паспорт, права, пенсионное уд. ) вас вправе задержать до выяснения личности на несколько часов.

Отсутствие удостоверения личности не является основанием для задержания "до выяснения личности". В КПК ст. 208 четко прописан перечень оснований.

Опубліковано

Тільки, смію нагадати, при черговій крадіжці вела з такими пред'явами не кричіть, що міліція бездіяльна, не біжіть на Грибоєдова. Адже ви зараз самі перешкоджаєте цій самій роботі міліції. Вона ВИКОНУЄ ту роботу, яку ми так довго очікували і через бездіяльність якої власне ми отримали саме стільки не знайдених вчасно велосипедів.

Нехай виконує, але в межах закону. Бо якщо таке попускати то можна дійти до того що будуть вриватись в квартиру і перевіряти чи законно проживаєте.

Опубліковано

у будь-якому разі міліція почала робити спроби реагування на крадіжки. може примітивно, кострубато і незручно для всіх нас. але далеко не всі добрі і великі справи починались гучно, гарно і ефективно. час покаже. але краще хай зупиняють, перевіряють, виставляють приманки - є шанс спіймали злодія або виявити вкрадений велосипед, ніж відмахуватись від існуючої проблеми та імітувати боротьбу зі злочинністю.

Опубліковано

Основанием может являться то, что Вы очень похожи на разыскиваемого преступника ( и поверьте из их каталога фотороботов, Вы точно будете похожи на кого либо), а так как при Вас дОкУментов НЕТ, то нужно Вас припровадить (нежно) в ГорОтдел и отпустить после уточнения деталей. А именно Вашего Имени , Отчества и Фамилии - согласно документов которые (повторюсь) у Вас должны быть с собой ВСЕГДА. Я понимаю что многие думают что ПАСПОРТ - это "херня" которая нужна редко -ну там , в ломбарде, при получении кредита, или в других редких случаях - которые нужны вам. Но это далеко не так :)

Опубліковано

Блін, почитав, ще досі не вірю! Невже!?

По темі: думаю, якщо велосипедисти зустрінуть цю тему з ентузіазмом і нормальним відношенням - усьо у нас буде добре.

Щиро сподіваюся, що це "не для галочки". По Луцьку дійсно є така проблема.. і до них доперло!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...