Перейти до змісту

Перевірка розпочалась???

YUR4IKLIM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

перевірка почата ! ? !

вчора після 19:00 їдучи велосипедом по тратуару на проспекті Перемоги був зупиненим працівниками міліції, які в свою чергу їдучи на службовому електрокарі побачивши мене зупинились за 50-70м попереду мене.

представившись пояснили причину зупинки " перевірка велосипедів "

маючи з собою клаптик паперу (розміром 1/4 А4 ) з готовим бланком почали переписувати номер рами,№ тел. та мої ПІБ та місце проживання !

кажу хлопцям вам там місця бракне з полями щоб мій байк описати. (рама дешевша за вилку і т.д )

потім запитав чи просто запис на комісію в військомат ?! на що була посмішка без відповіді !

когось ще пиняли ?? цікаво !

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Одне що ти їм можеш показати це номер рами а ФІП можеш і Хфедіром зі Смикова назватися, хто з собою паспорт возить?!

Опубліковано

Вчить бані хоп сто вісімдесят. Чи стоппі на передньому і відразу задок наперед і газу. Хоча можуть і крадені байки шукати.

Опубліковано

їдучи велосипедом по тратуару

дороги мало? ;)

По темі:

Близько тижня тому зупиняли спортсменку на хорошому шосері. Дівчинка злякалась. Довелось дзвонити тренеру, щоб той пояснив, що велосипед її, а не крадений

Опубліковано

взагалі правильно але підхід не той, зробили б собі базу з фото вкрадених и по ній пробивали, як мінімум структуровану по фірмах виробниках. а т отака перевірка до одного місця

Опубліковано

зробили б собі базу з фото вкрадених

на скільки знаю - мають фотки

у місця продажу велосипедів приносять ці фото і залишають свої дані

Опубліковано

Краще б сказали куди можна підїхати зареєструватись, ніж отак по вулицям ловити. В наш час ХЗ з якою метою можуть зупиняти.

смисл в такій реєстрації?
Опубліковано

Краще б сказали куди можна підїхати зареєструватись

аж цікаво який відсоток піде реєструватись?! :)

відразу чомусь згадалось про обов"язкову реєстрацію домашніх песів. Щось не спішить народ...

Опубліковано

Хм, якийсь гон. А якщо я купив б.у. велосипед 3 роки назад, і в мене нема ніяких документів на нього, і навіть не бачив де там той номер. То що він в мене вже крадений чи що... Як завжди все через одне місце...

Опубліковано

Краще б сказали куди можна підїхати зареєструватись, ніж отак по вулицям ловити. В наш час ХЗ з якою метою можуть зупиняти.

смисл в такій реєстрації?

а хіба краще коли вони будуть маринувати пів години на вулиці? Особливо, коли спішиш. А так заплановано приїхав куди треба, зареєструвався і все. А на вулиці оцікуй лише перверку номера рами.

Опубліковано

взагалі правильно але підхід не той, зробили б собі базу з фото вкрадених и по ній пробивали, як мінімум структуровану по фірмах виробниках. а т отака перевірка до одного місця

На це потрібно хоча б 2 колонки в екселі вміти створити, а в міліції крім дай-візьми ні на що "прохфесіоналізму" не вистачає, бо це клопітка праця, а хто в міліцію працювати йде...

Скоріш за все це якась тупезнішим шляхом реалізована перевірка для галочки, типу: проведення профілактичних заходів з метою знизити рівень краж у місті Луцьку і не ба більше... Потім через місяць відчитаються якомусь чинуші з вищостоячого міністерства: "операцію проводили? Проводили. Так і запишем. Ня погончик"

Опубліковано

Хм, якийсь гон. А якщо я купив б.у. велосипед 3 роки назад, і в мене нема ніяких документів на нього, і навіть не бачив де там той номер. То що він в мене вже крадений чи що... Як завжди все через одне місце...

А як ти його будеш впізнавати, якщо ти навіть не знаєш номера рами?

Опубліковано

як мінімум в відділі який займається краденими велосипедами має бути людина яка хоч щось тямить в тих самих велосипедах !!!

і має бути база як на автомобіль. приїхав зареєстрував і періодично на явку, а продав на перереєстрацію. ( звісно не за дарма, ну і не по 500 грн. з байка ! )

а якщо складають опис то як мінімум має бути нормальний бланк з великою кількістю опису з/ч та серійних номерів.

Опубліковано

Цікаво, а якщо не спинитись, наздоганятимуть? На чому? З мигалками? :0141:

Думаю, залежить від ситуації: якщо "велолось" в формі промчиться, то плюнуть і "непомітять", а якщо підозрілий в звичному одязі - доженуть

Опубліковано

Наша милиция не отличает велосипеды даже по типам. Это им и не нужно. Хотя бы по цветам отличали. Меня так остановили когда КУБ АСИД украли. На счет того что они просят назвать адрес и тд. думаю это не обязательно, так как есть просьба а есть в приказном порядке по закону. Если начинают наглеть, достаете телефон и снимаете их. А вообще есть пару вариантов как можно упросить этот процесс, но про это немного попозже.

Опубліковано

давно пора провіряти і ще й щтрафувати порушників на велосипедах і пішоходів.

а коли купляєш б\у вел краще скласти письмовий договір куплі продажи на двох екземплярах з підписами

п.с. немаю нічого проти поважних велосипедистів які дотримуються правил дорожнього руху.

Опубліковано

нічого нового, вже так рами мопедів "пробивали" та ІМЕІ звонілок, тепер рознарядка на вело, певно багацько заяв і мало розкриваємості :)

Опубліковано

Якщо велосипед не значиться в угоні, то катайтесь далі. Якщо значиться, то крадений, а ви співучасник. Де гон? І не важно, чи бачили ви номер, чи ні. Головне, що він у постраждалого зафіксований.

І взагалі, тільки я бачу у цьому випадку позитивний зсув?

Мене недавно спинили за порушення, трохи насварили. То я готова була їх розцілувати, раділа, що хоч по троху, але почали порядок наводити. Якби ще штрафонули, була б ще щасливіша. ))

Опубліковано

Якщо велосипед не значиться в угоні, то катайтесь далі. Якщо значиться, то крадений, а ви співучасник. Де гон? І не важно, чи бачили ви номер, чи ні. Головне, що він у постраждалого зафіксований.

І взагалі, тільки я бачу у цьому випадку позитивний зсув?

Мене недавно спинили за порушення, трохи насварили. То я готова була їх розцілувати, раділа, що хоч по троху, але почали порядок наводити. Якби ще штрафонули, була б ще щасливіша. ))

Позитиви будуть коли знайдуть парочку вєліків і ПОВЕРНУТЬ щасливим господарям.

Оффтоп: а не порушувати не судьба? Ждемо а-я-яй?

Опубліковано

ну то підстав замість слова *велосипед* будь яке інше, наприклад *автомобіль*, *телефон*, *бетономішалка*. Думаєш когось має хвилювати, що ти купив його, б/у, коли й за скільки, якщо воно крадене ? Й через 5 років, якщо виявится, що воно крадене, то в тебе його заберуть, й неважливо, чи велосипед це чи щось інше

Опубліковано

Позитиви будуть коли знайдуть парочку вєліків і ПОВЕРНУТЬ щасливим господарям.

Оффтоп: а не порушувати не судьба? Ждемо а-я-яй?

То вже буде не позитив, а успішна прфесійна діяльність.

Офф: не, ну я стараюсь. В той раз то було виключенням і саме тоді, за законом Мерфі, я в'їхала прямо у їх обійми

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...