Перейти до змісту

Млинів

ostasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

там під мостом русло проходить. можливо туди потрібно було тулитися. місцеві прямо з моста чатують сома і карпа.

• Відповідей 128
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

там під мостом русло проходить. можливо туди потрібно було тулитися. місцеві прямо з моста чатують сома і карпа.

Мій тесть там постійно ловить.

Плюс відразу за мостом по течії дві великі ями.

Опубліковано

сьогодні до обіду спінінгували в млинові. штиль, вода цвіте капець. зранку пробував усе - глухо, лише чайки були в шоці від попера. хоча окунь ганяв тюльку, одна аж заскочила в човен до міхалича. результат дав лише джиг, типу мікро. два грам по 200 і 4 спортивні. міхалич вивудив 2 і двом приманкам пообгризало хвости. чув на березі перегукувалися місцеві - то мирна риба теж не балувала.

Опубліковано

а ще ж один грам 200 зірвався біля човна, а інший кабан взяв майже під човном(думаю пів кіло було), загнув батога у воду, замотався за якір(шнурок+цегла :_07: ) і втік.

Опубліковано
Місцевий орендодавець човнів розказував, що вода цвіте від того що нема течії

Ні, цвітіння води це природне, таке є кожен рік. В мене на озері те саме, кльов від цього не гіршає.

Опубліковано

а скільки коштує оренда човна? човен протікає?

60 грн доба, човнів в нього є декілька. Я плавав на свому, в мене не протікає :)

Опубліковано

а скільки коштує оренда човна? човен протікає?

60 грн доба, човнів в нього є декілька. Я плавав на свому, в мене не протікає :)

чувак з вусами? я теж разок у нього брав. якщо так заробляють гроші, то треба про елементарні зручності подумати, якийсь трап забацати. куди речі дівати?

Опубліковано

чувак з вусами? я теж разок у нього брав. якщо так заробляють гроші, то треба про елементарні зручності подумати, якийсь трап забацати. куди речі дівати?

Точно не пам"ятаю чи з вусами, але з велосипедом і "пів літрою" горілки в животі :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ранок п'ятниці та ранок суботи провів на водосховищі.

Оскільки місцевий орендодавець човнів був недоступний по телефону (з слів місцевих так буває) рибалив з берега.

Точки відомі, тому працював перебором приманок та проводок на відомих крапках.

В п'ятницю нічого окрім схода бонусного окуня, якого ледь розвернув та довів рівно до кромки латаття під берегом де він і зійшов, нічого не відбулось, виключно десятка 2-3 окунів від 50 до 200 грам.

А от в суботу все було цікавіше.

Розпочав з нового для мене спінінгового трофея:

20150801_062215_800.jpgi.gif

Відпустив після фотосесії.

На одній з крапок, котру розгадав на днях (хоча знаю про неї давно) попав на вихід гарних окунів:

20150801_075421_800.jpgi.gif

20150801_081424_800.jpgi.gif

Та декілька меншеньких.

Потім крапка замовчала - смугастий пішов.

Побіг по інших. Розгадав ще одну, проте через коряги місцевих спустив 2 окуні разом з монтажами, явно гарні були, оскільки ледь-ледь продирав їх через латаття рівно до коряги, підняти на поверхню так і не зміг.

Обмежився кількома меншими, котрих легко вивів, але розмір не наш - 150-200 грам.

Рибалки вийшли досить цікавими, планую продовження (з човником, що буде значно цікавіше).

Опубліковано

Де це ви там коряги знайшли? Скільки ловив ніколи не цепляв. В якому районі були?

Там коряг вистачає, не розумію як Ви їх ніколи не знаходили?

Був на багатьох крапках, але в основному малий плес (вправо від моста), там з берега місця цікавіші.

Опубліковано
Там коряг вистачає, не розумію як Ви їх ніколи не знаходили?

В основному ловив вобами і залізяччям, не джигом. Мабудь через це і не цепляв.

Опубліковано

був там недільного ранку. якщо чесно - розчарування від водойми. з рибою не склалось, але то таке, а от вода то капець.( таку жахливу воду я ще бачив у городищах). вранці( поки був штиль) на поверхні стояла зелена плівка, плавають дохлі перловиці. ніякої естетики. до осені туди не поїду.

в 11 дзвінок до міхалича - він в чарукові -каже , що вчора окунь був набагато активніший. і ми вирішили чкурнути на ще одну калюжу. там пацани взяли по 4 щуки, а в мене чи то масть не йшла, чи то екусіма здохла.

Опубліковано

Знайшли колєгі ключик до Млинівського окуня.В потрібному місці,на потрібну с'єдобку.Сьогодні зранку.З 6 до 11.30.Улов на двох 10.500 кг.

В самого 6 штк.тільки.2 зачотних.

post-11231-0-21718000-1439054266_thumb.j

post-11231-0-31303900-1439054301_thumb.j

post-11231-0-34022400-1439054333_thumb.j

Опубліковано

Ото він і був.Розпитаюся,напишу в приват.На вертушку Овнер "0" один грубший і чотири дрібніших.Ще на Джакаловського рачка гарно брав грубший окунь.

Опубліковано

Знайшли колєгі ключик до Млинівського окуня.В потрібному місці,на потрібну с'єдобку.Сьогодні зранку.З 6 до 11.30.Улов на двох 10.500 кг.

В самого 6 штк.тільки.2 зачотних.

Бачив я ваших колег. Зранку суботи там в рядок човни стояли на точці, ніде було і закинути, навіть сварки чув за місце :).

Самі добре награбались поки знайшли вільні точки, хтось добряче їз "попалив" в соц-мережах (добре що знаю ті де риба є, а рибаків - зась). Особисто додому забрав тільки 8 окунів 200-260 грам, дріб'язок відпускав, колега розловився красенем на грам 500-600 і це ще кльов був так-собі.

P.S. Колеги норми вилову знають? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...