yvazhaemuy Опубліковано 9 Березня, 2015 в 12:43 #1 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 12:43 В суботу, 7 березня, на парковці Там-Таму підійшов "хлопчик" років 30-35, і російською мовою, просив допомогти на похорон 8-річного брата, при тому показуючи, якесь невиразне сімейне фото. Щось мене не дуже він переконав, тому я спокійно закрив вікно свого авто і став просто спостерігати за його спритними, явно тренованими рухами поміж автомобілів у пошуках чергового клієнта. Хочу, сказати, бачив, деякі розчулені панянки, щось таки давали цьому мускулистому типкові.Я не проти допомогти, але мені здається, дуууже невиразна у нього історія (в крайньому випадку, в Луцьку було б десь чутно, що помоерла дитинка, і потрібні кошти на похорони). Може, бордівчани допоможуть встановити цю особу і скинемося на похорони, або може знайдуть його і вкинуть????
zaHARE Опубліковано 9 Березня, 2015 в 15:40 #2 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 15:40 А в самого просячого розпитати не судилося?
yvazhaemuy Опубліковано 9 Березня, 2015 в 15:50 Автор #3 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 15:50 А в самого просячого розпитати не судилося? Не хотів травмувати його душу... у нього ж горе...
swmarmalade Опубліковано 9 Березня, 2015 в 17:58 #4 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 17:58 А що такого? Кожен заробляє як може. Не новий, але оригінальний для Луцька спосіб жебрацтва. Ну встановиш ти його особу, що далі? А в самого просячого розпитати не судилося? В ТС не хватило сміливості сфотографувати його зблизька в анфас, а тут прямо запитати
Oksana04 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:02 #5 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:02 Біля Пакко на Ковельській.Минулий тиждень.Старший троха дядько просив 5грн, бо йому на цукор не вистачало.Я сказала не давати і що цукор ми йому купимо.Купили (на етикетці 13,..грн))) ).Вийшли - дядька немає.Не на цукор йому не вистачало...
aroma Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:15 #6 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:15 В автобус якось зайшов парніша, нарко-алкотичного вигляду і з сумом сказав шо він з іншого міста, у Луцьку він заснув і його ограбили, дайте на білет додому... і дехто давав.В кожного свої "історії".Я сам бува розчулюсь і даю...
sanbOK Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:18 #7 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:18 В автобус якось зайшов парніша, нарко-алкотичного вигляду і з сумом сказав шо він з іншого міста, у Луцьку він заснув і його ограбили, дайте на білет додому... і дехто давав.стандартна історія яку можна було почути на автостанції в Ковелі
Oksana04 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:22 #8 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:22 стандартна історія Просто шкода., що через таких "істориків" можна відмовити в допомозі тому, хто дійсно цього потребує.
ferryman Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:26 #9 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:26 В автобус якось зайшов парнішаБув такий чувак))) Рік не міг до Тернополя доїхати))
S-driver Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:48 #10 Опубліковано 9 Березня, 2015 в 19:48 Одна з найкращих рис людини - чесність. Ну ось як такому відмовити? А то понапридумують... http://youtu.be/zi6vqqogWEI
Oksana04 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 13:25 #11 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 13:25 Біля Пакко на Ковельській.Минулий тиждень.Старший троха дядько просив 5грн, бо йому на цукор не вистачало.Я сказала не давати і що цукор ми йому купимо.Купили (на етикетці 13,..грн))) ).Вийшли - дядька немає.Не на цукор йому не вистачало...Моя доброта мене погубить)Мене знову розвели...Зупинка на пр-ті Молоді перед поворотом на Відродження.Сидить дядько, збоку стоять милиці. Я йду мимо. Він прикликав.Почав, запинаючись, що сам не місцевий, сидів в тюрмі (на руці є якесь татуювання - не знаю чи має відношення до тюрми), все в нього забрали - зараз живе в якогось бідового товариша і ще там щось... і три дні не їв.Кажу: грошей не дам. Купити щось?-Так.Заходжу в магазинчик на тій же зупинці. Кажу до продавчині: "Там дядько на лавці сидить. Каже - не їв давно. Правда? Чи давно сидить?"Вона сказала лиш, що, напевно, пів години тому вже йому щось купували.Кажу: Ладно, давайте...Купила хліб, сардельки. Виношу - віддаю. Він подякував, побажав здоров'я (як ото цигани роблять) і ....не накинувся на їжу, як той, хто не їв три дні, а поклав це збоку (на лавку, чи в сумку - не бачила), озирнувсь по сторонах, дістав з кишені цигарки з сірниками і затабачив...Я відчула себе наївною дурепою.
Соромітник Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 13:37 #12 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 13:37 тут підхід тра до людейколись давним давно, коли в нас ще нічьо умнішого за "дайте грошей" не придумали, йшов я на якусь конференцію у Львові.Підходить чувак, на вигляд реально бомж, і просить не грошей а купити йому поїсти в магазині.Я розгубився прям і дав йому грошей на нормальний обід бо не особо встигав. Не знаю куди він їх потратив, но млін спрацювало. Бо я ніколи нікому ніфіга не даю грошей що б не придумували.
zaHARE Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:20 #13 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:20 Біля Пакко на Ковельській.Минулий тиждень.Старший троха дядько просив 5грн, бо йому на цукор не вистачало.Я сказала не давати і що цукор ми йому купимо.Купили (на етикетці 13,..грн))) ).Вийшли - дядька немає.Не на цукор йому не вистачало...Моя доброта мене погубить)Мене знову розвели...Зупинка на пр-ті Молоді перед поворотом на Відродження.Сидить дядько, збоку стоять милиці. Я йду мимо. Він прикликав.Почав, запинаючись, що сам не місцевий, сидів в тюрмі (на руці є якесь татуювання - не знаю чи має відношення до тюрми), все в нього забрали - зараз живе в якогось бідового товариша і ще там щось... і три дні не їв.Кажу: грошей не дам. Купити щось?-Так.Заходжу в магазинчик на тій же зупинці. Кажу до продавчині: "Там дядько на лавці сидить. Каже - не їв давно. Правда? Чи давно сидить?"Вона сказала лиш, що, напевно, пів години тому вже йому щось купували.Кажу: Ладно, давайте...Купила хліб, сардельки. Виношу - віддаю. Він подякував, побажав здоров'я (як ото цигани роблять) і ....не накинувся на їжу, як той, хто не їв три дні, а поклав це збоку (на лавку, чи в сумку - не бачила), озирнувсь по сторонах, дістав з кишені цигарки з сірниками і затабачив...Я відчула себе наївною дурепою. Ви все правильно зробили.Саме краще давати їжу.Вони її по любому з'їдять чи додому занесуть. Бо як дасте гроші,то хто зна як вони їх використають.
Oksana04 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:21 #14 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:21 Ви все правильно зробили.Саме краще давати їжу.Вони її по любому з'їдять чи додому занесуть. Бо як дасте гроші,то хто зна як вони їх використають.Так в мене склалось враження (хоч зАпаху і не було), що я йому закусь купила...
vaz75 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:31 #15 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:31 Було таке. Стою я в черзі до каси в Там-Там. Попереду стоїть бабуся, говорить ледь зрозуміло що. Касирша назвала їїй вартість пачки соку (щось там 22 грн). Бабуся щось голосно пробормотіла, мол я занесу назад, я не маю грошей, Бога згадала. Я сказав, щоб той сік додали мені в чек, я оплачу. бабуся дякувала, бажала здоров'я. але не йшла, а чекала. Коли я розрахувався, то казала, щоб я дав їй чек(???), мотивуючи, що охоронці її зупинять. Оскільки я тримаю чеки на випадок отруєння як доказ, я їй відмовив, а провів повз охоронця. Але щось радості я в її очах не бобачив, побубонівши щось пішла геть. На наступний тиждень я підтвердив свою здогадку, для чого їй чек, коли ту ж бабусю з соком я побачив біля іншої каси, де вона бубоніла іншим покупцям. Після сплати добродіями і отримавши чек бабуся радісно попрямувала до інформстійки і повернула сік за чеком. Отаке буває.
Ko3bMa Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:36 #16 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:36 В суботу, 7 березня, на парковці Там-Таму підійшов "хлопчик" років 30-35, і російською мовою, просив допомогти на похорон 8-річного брата, при тому показуючи, якесь невиразне сімейне фото. Щось мене не дуже він переконав, тому я спокійно закрив вікно свого авто і став просто спостерігати за його спритними, явно тренованими рухами поміж автомобілів у пошуках чергового клієнта. Хочу, сказати, бачив, деякі розчулені панянки, щось таки давали цьому мускулистому типкові.Я не проти допомогти, але мені здається, дуууже невиразна у нього історія (в крайньому випадку, в Луцьку було б десь чутно, що помоерла дитинка, і потрібні кошти на похорони). Може, бордівчани допоможуть встановити цю особу і скинемося на похорони, або може знайдуть його і вкинуть????Цей самий хлопака минулого тижня підійшов до водія тролейбуса, що стояв на зупинці, про щось з ним поговорив та зайшов в салон з історією про брата, який лікується за кордоном.
AID Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:42 #17 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:42 Позаминулого тижня ввечері біля Сільпо (рацс) хлопчина представився бездомним (вдітий так-собі, в стареньке), попросив купити щось поїсти бо 2 дні не їв.Дочекався - подякував, напевно не мене першого просив, бо хтось вже купив булочку.Хто хоче їсти - той попросить їсти, а не пару грн.
Oksana04 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:49 #18 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:49 Хто хоче їсти - той попросить їсти, а не пару грн.Хто хоче їсти, той їсть куплене, а не затягується цигаркою...
Vikvik Mawr Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:51 #19 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 14:51 десь на минулому тижні біля нашого краю на Шевченка підійшов хлопчина (бомжуватого виду) і попросив купити поїсти, реально шок, але купив вийшов він чекав (навіть їх двох виявилося) тупо сіли на якусь клумбу і требтали аж за вухами лящало, тому на здоров'я...грошей принципово не даю нікому спробуй заробити (немає роботи кажу ходи попідмітаєш (поприбираєш) біля офісу (магазину) за гроші ) все питання знімається
Ko3bMa Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 15:02 #20 Опубліковано 5 Жовтня, 2015 в 15:02 грошей принципово не даю нікому спробуй заробити (немає роботи кажу ходи попідмітаєш (поприбираєш) біля офісу (магазину) за гроші ) все питання знімається Ти шоль?
SunSeth Опубліковано 6 Жовтня, 2015 в 16:03 #21 Опубліковано 6 Жовтня, 2015 в 16:03 Саме краще давати їжу.Вони її по любому з'їдять чи додому занесуть.Теж колись купив малому років 8-ми, що просив їсти, булку і півпалки московської ковбаси. Він став на містку через канал в парку, меланхолійно, насолоджуючись весною, жував ковбасу....і випльовував її, булку просто кришив у воду - годував рибок. Ще один колись тупо при мені викинув булку під ноги і послав мене, хоча просив на їжу.
alexvvv Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 09:00 #22 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 09:00 Часом паро гривень можна дати і просто так, не всім пощастило бути успішним/розумним/красивим, вміти заробляти і не залежати від поганих звичок.
alexvvv Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 11:14 #23 Опубліковано 9 Жовтня, 2015 в 11:14 Ідеальної системи не існує, я би не сказав, що сам пристосувався до цієї системи, добре що поки можу гроші заробити, тому дати комусь паро грн, навіть попрошайці можу. А от порубати систему, де люди без роботи, або дітей здають - мені не під силу.
MACCEN Опубліковано 25 Січня, 2016 в 14:37 #24 Опубліковано 25 Січня, 2016 в 14:37 "я же просил не хлебушек, а на хлебушек"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.