Перейти до змісту

налаштування вела з виїздом на дому

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! Як і всі тут скористався послугою ремонту і налаштування. Все якісно, швидко і конкретно. Дуже приємно мати справу з такими людьми. Однозначно рекомендую :_25:

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З сьогоднішнього вечора до 2.06 буду відсутній в Луцьку. Тому, кому потрібно щось не терміново, пишіть в пп. З наступаючим Велоднем!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Привіт! шукаю 5-ти гранний ключ, щоб затягнути колесо. У велозоні сказали, що я його не знайду і потрібно міняти гайки, а ці висверлювати..

Типу там протиугонка стоїть і там спецключ потрібен, а у мене його немає і як він має виглядати також незнаю..

post-16108-0-13516300-1433930388_thumb.j

Опубліковано

Привіт! шукаю 5-ти гранний ключ, щоб затягнути колесо. У велозоні сказали, що я його не знайду і потрібно міняти гайки, а ці висверлювати..

Типу там протиугонка стоїть і там спецключ потрібен, а у мене його немає і як він має виглядати також незнаю..

Спробуй плоскою викруткою відкутити ,а як не вийде шлях тобі до токаря.

Опубліковано

болгарка, напильник + прямі руки + кусок прутка необхідного розміру

Тссс! ти хоч що б я ікрою з маслом на сніданок не харчувався? :0162:

:D

Опубліковано

Навіть не уявляла, що у моєму велосипеді є стільки важливих "дрібничок"! Дякую, Ярославе, не гуде і везе просто сам!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В мене був шат в задній втулці, Ярик порадив її вже замінити на нову, і трошкі підтянув її і шат став менший. На разі дякую!!! І всім рекомендую!

Опубліковано

Звертався до Ярослава. Результат, відразу зрозуміло що людина розбирається в своїй справі, проконсультував, настроїв, дав поради. Рекомендую!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дякую Ярославу за виконану роботу по налаштуванню мого вела... досить нелегко йому прийшлося ) :smile-zachot::ok2: Рекомендую!

P/S +++ за майстерність і терпіння

Опубліковано

Дякую Ярославу за перебрану Duece Solo Air... те, що вилилось із вилки, сіро-бурого кольору, навіть віддалено не нагадувало масло

Опубліковано

Чергове ТО в Ярослава. Перебрані втулки. Роботу виконано в найкротші сроки по попередній домовленості. Сказав - зробив. Людина слова.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Необхідна допомога з налаштуванням перекидок та ободних тормозів.

Ви ще надаєте свої послуги по налаштуванню велосипедів?

Так, все в силі. Ось номер 0507186387, телефонуйте, домовимося коли вам зручно.

Опубліковано

Після налаштування вилки та каретки велосипеди стали літати) Дякую за оперативність і за взаєморозуміння.

• 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...