Перейти до змісту

хто вже перезувся?

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якби і весна вже, але ще мо і сніг випаде? Хто вже перезувся на літню?

Як думаєте, ще зачекати чи вже можна перезуватись?

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В деяких країнах в ПДР чітко прописано з 15 квітня по 15 жовтня має бути літня гума, з 15 жовтня по 15 квітня -- зимова.

Опубліковано

Є різні M+S, у нас одна зима, в Італії, Німеччині, Британії інша. У них взагалі мінус дуже рідко трапляється. От і має доцільність всесезонка. При наших нормальних зимах всесезонка не вихід.

Опубліковано

:_08:

Являются ли шины M+S зимними шинами?

ВАШИ ШИНЫ В ЗИМНЕЕ ВРЕМЯ ГОДА

Совсем не обязательно. Это обозначение используется также для шин для внедорожников и для всесезонных шин.

Маркировка шин M+SМаркировка M+S на боковине шины - Фото © : All Rights Reserved

Также в этой теме

Чем отличаются зимние шины от летних?

Насколько эффективны всесезонные шины зимой?

Маркировка M+S на боковине шины означает «Mud & Snow», то есть по-английски «грязь и снег». Все зимние шины носят это обозначение, однако это не означает, что обратное также правильно. Не все шины, носящие эту маркировку, являются зимними шинами.

На самом деле, обозначение M+S является собственной классификацией производителей шин. Его можно встретить и на всесезонных шинах, и на шинах для внедорожников.

Picto_Markirovka_Zimnej_Shini_2_vl.jpg

Единственным знаком, свидетельствующим о замеренных зимних характеристиках, является графический символ, изображающий снежинку на фоне горы. Этот символ введен в обиход американскими и канадскими производителями. Он известен под акронимом 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake).

Опубліковано

А смисл переходити зараз? Ще будуть, як мінімум, заморозки, мокрий сніг можливий. А також дайте зимовій гумі просто поїздити, крім того, що у зв"язку з малим періодим пробігу зимою вона менше зношується, так щей старішає по цій же причині, хто буде викидати зимову резину з протектором 40-60%, а вироблена 7-10 років назад. Як на мене рано, міняти треба як опалення виключать, ну хоча б до 1 квітня поїздити.

Опубліковано

Є різні M+S, у нас одна зима, в Італії, Німеччині, Британії інша. У них взагалі мінус дуже рідко трапляється. От і має доцільність всесезонка. При наших нормальних зимах всесезонка не вихід.

Ну чого? Смисл є, якщо:

1. Зимою виїжжати пару раз, виключивши дні з ожеледицею (дешевше - на таксі)

2. Часто "місити болото" по лісових дорогах-рибалках, то тягне значно краще, ніж "літо".

Особисто я до 31 березня не перезуватимусь, бо:

1. Страхова в разі чого "зріже" своїх 50% і нічого не докажеш,

2. Поки асфальт реально не стане гарячий зимовій гумі нічого не буде, а гарячим він стане значно пізніше.

Опубліковано

Хотів *перезутися* на літню,але позвонив в страхову компанію(в мене повне Каско).То кажуть до 15 березня не можна,зимовий період і якщо на *літній* буде страховий випадок,то не заплатять.

Опубліковано

В мене зимова і всесезонка. Назад перезуватися поки не бачу сенсу, бо ще холодно, зимовій резині не страшно, а сніг ще може випаде. Та і їздю мало.

Опубліковано

Я взагалі не прихильник всесезонної гуми. Не для наших доріг це раз. І якось впевненіше себе відчуваєш на гумі по сезону. Бо якщо зимова гума добре справиться із снігом то з мокрою дорогою після дощу в літку можуть бути проблеми

Опубліковано

Сьогодні вночі підмерзло і там де були калюжі чи просто мокро лід. Саме небезпечно попасти на таку ділянку на великій швикості і пригальмувати. Тому ще рано.

Опубліковано

або просто згадаємо 13 березня 2013 року.. тоді на початку місяця багато хто перезувся, а потім знову були черги на шиномонтажах. почекати 2-3 тижні не проблема.

21605-1u.jpg

Опубліковано

До кінця березня не варто взагалі перезуватись! Тепер помчать ті хто перезувся назад перезуватись!

Ніхто нікуди не помчить, морозу то немає, дорога мокра. перетерплять.

Я на зимовій, поки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...