Адміністратори kmd Опубліковано 3 Березня, 2015 в 05:41 Адміністратори #1 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 05:41 Так ппц, доллар падає, чого ціна на місці стоїть Це Україна, дядьку. В нас завжди, все як не в людей. Нафта падає в ціні - бензин росте. Нормально Це не нормально. Потрібно влаштовувати акції, і показувати що люди не згодні з такою ціновою політикою обдирання. В рамках закону заблокувати роботу азс чи офісу одної з самих ненажерливих компаній на ринку. Я думаю такі акції по всій Україні допомогли б дотиснути владу, для зменшення акцизів. І вказала б антимонопольному на явну змову операторів.
Zevs_Isver Опубліковано 3 Березня, 2015 в 05:57 #2 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 05:57 Я думаю такі акції по всій Україні допомогли б дотиснути владу, для зменшення акцизів.я не фінансист і не автомобіліст, але, мені здається, що акцизи тут зовсім не винуваті.
Student91 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:22 #3 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:22 По телевізорі дивився передачу про паливо.Там росказували ,що в україну вже декілька днів не завозять паливо взагалі(після обмеження якихось розрахунків в валюті)Ціну на заправках підняли щоб люди не створили ажіотажу і не роскупили все за 1 день.
Slavco Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:28 #4 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:28 Розказував голова спілки нарко нафтоторговців. Головний брехун, як на мене. Ці люди із вражаючою щирістю навчились ліпити відмазки споживачам.
shvezigor Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:31 #5 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:31 ось розписано http://news.finance.ua/ua/news/~/345458 чому так а не інакше. Але поки машин особливо не поменшало, значить не все так погано).
starOFF Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:39 #6 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:39 Если брать в расчет что все олигархи из 90- х, то они никогда по доброй воли цены не будут снижать.
vetalforever Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:40 #7 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:40 Ну не кажи. Дороги вільніші стали набагато, а поза містом ще більше
shvezigor Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:51 #8 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:51 Ну не кажи. Дороги вільніші стали набагато, а поза містом ще більшеВ неділю біля там-таму я б так не сказав. А ціна думаю ближчим часом на гривень 3 точно впаде а як стабілізується долар до 25 то бенз по 22 точно буде).
olun4ik Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:54 #9 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 06:54 В суботу їздили на Київ, - попутніх машин, за всю дорогу, можна було на пальцях двох рук перерахувати.
neznakomec Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:57 #10 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:57 вчора теж почав задумуватись над ціновою політикою бензину, а сьогодні вже темка є. Аж душу розриває, ті сцуки підняли ціну до долара, а коли долар впав то ціни залишились, і це не перший раз. І як з цим боротись? Куди ми котимось...
shvezigor Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:06 #11 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:06 вчора теж почав задумуватись над ціновою політикою бензину, а сьогодні вже темка є. Аж душу розриває, ті сцуки підняли ціну до долара, а коли долар впав то ціни залишились, і це не перший раз. І як з цим боротись? Куди ми котимось...Ну це тимчасово так як не зрозуміло за яку ціну прийдеться купувати валюту за яку потрібно розраховуватись за паливо. А ти не задавався питання якого хера аксциз вкраїні де ходить гривня платити в євро ? і коли було 3 курси то платили по курсі НБУ. А коли НБУ відпостив курс став той що на міжбанку, автоматом ще накинулось пару грн. Тому це комплексна проблема. І проблема не тільки в бензині. Зайди в любий магазин.. В Портсіті ціни на товар який лежить вже пару місців підняли в два рази, питається чому.. Тому основопричина це курс валюти... Все інше то похідне... Нема стабільності ніхто не знає який курс буде завтра для покупки товару...
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:10 #12 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:10 готовий кинути свою машину на вїзді на заправці на пару днів. хто зі мною?чи всі акції, як завжди, обмежаться трьопом в неті?
sergkots Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:18 #13 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:18 готовий кинути свою машину на вїзді на заправці на пару днів. хто зі мною?чи всі акції, як завжди, обмежаться трьопом в неті?Я за. Яка заправка? Будемо мовчати чи тріпатися в неті - з нас останню рубашку знімуть.
Nokian Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:27 #14 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:27 Толк буде якщо машинами заблокувати не якусь заправку, а Єрємєєва.Але оскільки зараз йде боротьба між Коломойським та Вогом і ОККО за нафтовий ринок України- то можливо це і є саме те, чого добивається Бєня.
shvezigor Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:30 #15 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:30 Толк буде якщо машинами заблокувати не якусь заправку, а Єрємєєва.Але оскільки зараз йде боротьба між Коломойським та Вогом і ОККО за нафтовий ринок України- то можливо це і є саме те, чого добивається Бєня.А ви бачили ціну на УкрПетролі ? Вона сильно відрізняється від інших брендових ?
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:35 #16 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:35 Я за. Яка заправка? Будемо мовчати чи тріпатися в неті - з нас останню рубашку знімуть.та пофіг яку, можемо вог.треба зібрати кількість людей, щоб заблокувати всі воги. надрукувати пояснювальні листівки й заблокувати нафіг.поки їх не почати бити по карману - нічого не зміниться...п.с. підлию масла в вогонь. в штатах літр бензину сьогодні 55-57 центів. навіть при сьогоднішньому курсі, літр не дорожче 14 грн, мова про 95. давайте вимагати, щоб пальне у нас коштувало не дорожче сша, а шо? )))
neznakomec Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:43 #17 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:43 Якщо блокувати одну заправку, то толку ніякого не буде. Ціни зара захмарні на всіх заправках. Потрібно блокувати багато заправок і одночасно. Для цього потрібно багато народу, хоча б на одну заправку по 10 авто. Потрібно мати конкретну вимогу, та потрібно знайти лідера руху, який буде вести переговори. Хотілося б почути представників славнозвісного автомайдану, що ви скажите?
shvezigor Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:45 #18 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:45 Я за. Яка заправка? Будемо мовчати чи тріпатися в неті - з нас останню рубашку знімуть.та пофіг яку, можемо вог.треба зібрати кількість людей, щоб заблокувати всі воги. надрукувати пояснювальні листівки й заблокувати нафіг.поки їх не почати бити по карману - нічого не зміниться...п.с. підлию масла в вогонь. в штатах літр бензину сьогодні 55-57 центів. навіть при сьогоднішньому курсі, літр не дорожче 14 грн, мова про 95. давайте вимагати, щоб пальне у нас коштувало не дорожче сша, а шо? )))Ачому Вог ? Чому не ОККО ? Чому не Shell ? Ну для початку почитайте статтю, про акциз чули ? в чому він ? думаю в штатах зовсім по іншому йде оподаткування. Та й в Штатх свій бензин своя нафта. А внас що є ? купи-продай ?
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:45 #19 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:45 neznakomec, заблокувати заправки одного оператора, на два-три дні. а іншим пообіцяти, що ви наступні. все можна зробити було б бажання. хоча, я думаю то все порошенко винуватий, у нього є завод в рашці й мульйони))
Yarchik Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:46 #20 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:46 Це все блRдство твориться тому, що одна структура, назва якій - Антимонопольний комітет України, сцикливо і прикормлено мовчить.По факту маємо змову учасників ринку, спрямовану на підвищення цін. Пряма підстава для втручання АМКУ.Але ж якщо чиновнику ну геть не хочеться навести порядок - то хер його заставиш. В крайньому випадку, втрутяться таким чином, що потім їхнє втручання перший-ліпший суд поламає.
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:47 #21 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:47 Ачому Вог ? Чому не ОККО ? Чому не Shell ? Ну для початку почитайте статтю, про акциз чули ? в чому він ? думаю в штатах зовсім по іншому йде оподаткування. Та й в Штатх свій бензин своя нафта. А внас що є ? купи-продай ?та пофіг яка заправка. пофіг мені на оподаткування та інші речі, нехай нафтотрейдери це вирішують. а так будуть далі робити, що хзаманеться, а такі як ти в інтернеті запитувати "а чого?".п.с. ладно, я розумію, що цього не буде, бо наш народ заслуговує саме на те, що з ним роблять. бо дозволяє...
Nokian Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:51 #22 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:51 Легше і ефективніше блокувати офіс всіх заправок , ніж окремі заправки.Якщо звісно це блокування для результату, а не для видимості.
shvezigor Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:53 #23 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 08:53 Ачому Вог ? Чому не ОККО ? Чому не Shell ? Ну для початку почитайте статтю, про акциз чули ? в чому він ? думаю в штатах зовсім по іншому йде оподаткування. Та й в Штатх свій бензин своя нафта. А внас що є ? купи-продай ?та пофіг яка заправка. пофіг мені на оподаткування та інші речі, нехай нафтотрейдери це вирішують. а так будуть далі робити, що хзаманеться, а такі як ти в інтернеті запитувати "а чого?".п.с. ладно, я розумію, що цього не буде, бо наш народ заслуговує саме на те, що з ним роблять. бо дозволяє...Я веду до того що це комплексне питання. Питання в ціні долара.. Питання втому що економіка в не найкращому стані.. І війна.. І веду до того чому "АКЦИЗ" платиться в ЄВРО ? ЧОМУ не в гривнях ? Оце вже питання до уряду..neznakomec, заблокувати заправки одного оператора, на два-три дні. а іншим пообіцяти, що ви наступні. все можна зробити було б бажання. хоча, я думаю то все порошенко винуватий, у нього є завод в рашці й мульйони))Ну не в одного нього, Луцькі теж там мають заводи. І люди чомусь туди пруться на заробітки.. Питання в тому що багато хто не готовий чимось пожертувати щоб закінчити війну.. от воно і тянеться...
relaxgood45 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 09:06 #24 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 09:06 Сколько сейчас газ на ровенской возле фокстрота?
natalka) Опубліковано 3 Березня, 2015 в 09:08 #25 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 09:08 та пофіг яка заправка. пофіг мені на оподаткування та інші речі, нехай нафтотрейдери це вирішують. а так будуть далі робити, що хзаманеться, а такі як ти в інтернеті запитувати "а чого?".А чому нафтотрейдери мають це вирішувати??? Уряд підняв податки, уряд підняв ставки акцизів, ввели обмеження на покупку валюти - і нафтотрейдери мають відповідати? В нас майже весь бензин (крім заправок Коломойського) імпортний. Нема де купити валюту, за яку купується нафта - тому і чутки про відсутність бензину на АЗС. Валюта по 30-40грн. - бензин відповідно...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.