Перейти до змісту

В Киеве найдено тело Михаила Чечетова.

frv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо ця подія переросте в флешмоб серед ригіків? :0155:

Ага, записка...передаю Ice...Buckett......Єфремову, Шуфричу, Януковичу......

Сумно,що в нас теж є люди,які сміються над смертю Чечетова,як вата сміється над смертю Нємцова. Так,вон різні,але перед смертю всі рівні.Будьте милосерднішими.

Я Вас прошу? напевно чули як я "сміюся над смерттю"??

Мене перекосило від шоку коли я прочитав про Нємцова, а вранці щей про Чечетова, все ж таки дуже не сподівано такі трагічні новини в інтервалом 10 годин..нє??

Піднімати питання прижиттєвих дій Чечетова не буду... скажу одне, суто як людину жалко, адже вчинити таке з собою ...але, не більше.....

п.с. а про "ригопад" помєчтать ніхто не забороняв, навіть у часи революції...

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ох, недарма з інтервалом в 10 годин вони померли... маю на увазі, що тут щось нечисто. пахне смаленим...

Опубліковано

ох, недарма з інтервалом в 10 годин вони померли... маю на увазі, що тут щось нечисто. пахне смаленим...

Точно, не чисто, хуло подзвонив Чечетову і сказав - скакай Міша..... Яким боком Нємцов до Чечетова, якщо Ви пов'язуєте ці смерті?
Опубліковано

Його для того й витягнули з під контролю міліції. Всі "умні“ знають , що його могли розкрутити на допросах, і все стало б ясно. Ми можемо спостерігати, що такі люди помирають при загадкових обставинах. І як рузультат, висновок: самогубство.

Ефремова притягли до відповідальності тільки тому, щоб дати всім їм зрозуміти, що все те, що вони робили"риги" було вкрай похабно, треба як не віддати то поділити. Ділитись не хочуть-тяжко ж працювали, ночі були не доспані ну і т.д. Не факт, що він останній, але ж перший. Всі вони і минулі і теперешні сидять біля кормушки, різниця в тому, що попередні розікрали все, цим нема, от і щимлять.

Опубліковано

Можливо ця подія переросте в флешмоб серед ригіків? :0155:

Ага, записка...передаю Ice...Buckett......Єфремову, Шуфричу, Януковичу......

Сумно,що в нас теж є люди,які сміються над смертю Чечетова,як вата сміється над смертю Нємцова. Так,вон різні,але перед смертю всі рівні.Будьте милосерднішими.

Я Вас прошу? напевно чули як я "сміюся над смерттю"??

Мене перекосило від шоку коли я прочитав про Нємцова, а вранці щей про Чечетова, все ж таки дуже не сподівано такі трагічні новини в інтервалом 10 годин..нє??

Піднімати питання прижиттєвих дій Чечетова не буду... скажу одне, суто як людину жалко, адже вчинити таке з собою ...але, не більше.....

п.с. а про "ригопад" помєчтать ніхто не забороняв, навіть у часи революції...

Чечетов був ворогом.Ворогом країни,ворогом нації.Він причетний до загібелі десятків,та й мабуть тисяч людей. І те,що він загинув дуже погано.Він повинен був відповісти за все перед судом,розкрити багато таємниць приватизації,за допомогою чого можна було б повернути накрадені підприємства у державну власність. І для більшості українців було б краще бачити цйого живим,але за гратами,в компанії своїх однопартійців. Та ворог мертвий,слави й пам'яті йому не буде.Але й глумитись не варто.

Опубліковано

Чечетов був ворогом.Ворогом країни,ворогом нації.Він причетний до загібелі десятків,та й мабуть тисяч людей. І те,що він загинув дуже погано.Він повинен був відповісти за все перед судом,розкрити багато таємниць приватизації,за допомогою чого можна було б повернути накрадені підприємства у державну власність. І для більшості українців було б краще бачити цйого живим,але за гратами,в компанії своїх однопартійців. Та ворог мертвий,слави й пам'яті йому не буде.Але й глумитись не варто.

З великою повагою, шановний zaHARE, ставлюсь до Вашого заклику бути морально вище , ніж "ватні" ідіоти, які радіють самій не значній нашій поразці. Але реакцію дописувачів, на кшталт "ригопаду" і такого іншою, вважаю нормальною. Кажу це без"надутого "патріотичного" пафосу".
Опубліковано

Все нормально,але регочучий смайлик,то перебор.От я й прокоментував.Ми повинні залишатись людьми.

Крім того у випадку з Чечетовим,нас знову розвели,як котят,бо,як я писав вище,Чечетов для нас був цінніший живим.Так що смішного тут мало.

Опубліковано

Все нормально,але регочучий смайлик,то перебор.От я й прокоментував.Ми повинні залишатись людьми.

Крім того у випадку з Чечетовим,нас знову розвели,як котят,бо,як я писав вище,Чечетов для нас був цінніший живим.Так що смішного тут мало.

А от тут я з Вами згідний на всі 100. Причому продовжують робити це методично-цинічно. Починаючи з "тікаючих попєрєдніків", "беркутивців", і безкарності судів "славетного" Печерського суду(((( Як казали древні - шукай кому вигідно.Очевидно, що де-кому з "правлячих" вигідній саме ТАКИЙ розклад справ....
Опубліковано

Сильне відео. Варто переглянути. Особливо в кінці.

Під клінікою “Феофанія” зграя журналістів несамовито носиться за екс-депутатами. Тут сьогодні парад дорогих автомобілів і справжній “музей воскових фігур”. Майже забуті екс-лідер фракції Партії Регіонів Василь Кисельов, екс-голова КМДА Олександр Попов, генерал Кузьмук, скандаліст і борець із “хунтою” Олег Калашников, ректор Петро Мельник, газовий лобіст Юрій Бойко, обидва брати Добкіни...

Суспільство хворе, - каже старший Добкін. Адже, мовляв, навіть з ні в чому невинного “диригента” Чечетова, який уже лежить у домовині й не може відповісти, ліплять “виплодок пекла”...

За цією істеричною вереницею сумно й спокійно спостерігає боєць, якому тут у Феофанії днями зробили складну операцію на хребті. Він ледве вийшов із Дебальцевого, а тепер, непомічений журналістами, які накинулись на чергову жертву, кульгає з величезним рюкзаком на зупинку. Представницькі чорні машини звозять і звозять тих, хто пройшов провести Михайла Чечетова в останній путь. А він кульгає на маршрутку, потім на метро і знов на маршрутку - до Ірпеня. Та ні краплі кривди на регіоналів не тримає. “Хай Бог береже його душу. Я бачив стільки смерті, що для мене це не смерть екс-лідера ПР, а смерть людини…”

Опубліковано

Тенденція, однако... Хто наступний?

Екс-депутата від ПР знайшли мертвим

Екс-депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Станіслав Мельник застрелився в Українці Обухівського району Київської області.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на начальника прес-служби обласної міліції Миколу Жуковича.

"Це сталося в Українці. Дружина прийшла додому ввечері. Побачила у ванній чоловіка. Коли побачила кров - викликала міліцію", - сказав він.

f39adfd-1.jpg

Станіслав Мельник

За словами Жуковича, Мельник застрелився з вогнепальної мисливської зброї, яка була на нього зареєстрована.

Крім того, Мельник залишив передсмертну записку, яка була вилучена міліцією разом зі зброєю.

Жукович підкреслив, що в передсмертній записці Мельник просив вибачення.

При цьому не уточнюється, за що саме екс-депутат вибачався.

Міліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115. КК України (Умисне вбивство). У прес-службі облміліції зазначили, що відкриття провадження за ст. 115 ККУ є стандартною процедурою в таких ситуаціях. "Під час слідчих дій буде остаточно встановлено, чи було це самогубством", - сказали в міліції, передає Інтерфакс-Україна.

Мельник був депутатом 5 і 6 скликань Верховної Ради від Партії регіонів. До цього він був гендиректором пивзаводу "Сармат" у Донецьку. А потім до 2006 року- гендиректор ЗАО "Люкс", яка належить олігарху Ринату Ахметову.

16 січня 2014 року голосував за "диктаторські закони".

Опубліковано

От мене завжди цікавило, що заставляє людей, у яких мільйони долларів на рахунках, пускати собі кулю в лоба? З таким то фінансами можна запросто втекти кудись в глухе село в Мексиці або Чілі, купити там ранчо, і спокійно доживати віку, попиваючи текіллу і милуючись заходом сонця. Але напевно не все так просто, і багаті теж плачуть.

Опубліковано

Хай передають естафету всім ригоаналам... ну і ще багатьом політикам і військовому керівництву в першу чергу.

Опубліковано

Але напевно не все так просто, і багаті теж плачуть.

Ці люди спробувавши один раз залізти на саму верхотуру вже ніколи не зможуть опуститися до рівня обивателя, і бути рядовим ранчером в тьмутаранську...

Опубліковано

От мене завжди цікавило, що заставляє людей, у яких мільйони долларів на рахунках, пускати собі кулю в лоба? З таким то фінансами можна запросто втекти кудись в глухе село в Мексиці або Чілі, купити там ранчо, і спокійно доживати віку, попиваючи текіллу і милуючись заходом сонця. Але напевно не все так просто, і багаті теж плачуть.

Меня больше интересуюсь чем они думают когда гробят страну, а потом пишут прощальные записки с просьбой их простить.

Опубліковано

Скоріше всього те що в них є гарантії що ти стріляєшся і не трогаєм твою рідню. Не хош піти "добровільно", ідуть тебе і потім мають проблеми твої рідні. Колись казали що з часу Кучми діє правило, що якщо йдеш на поступки вплоть до самогубста рідню не чіпають.

Опубліковано

доречі слушна думка, не було б зайвим провести ексгумацію - мало там кого могли поховати.
Опубліковано

мені подобається ця тенденція. Хай краще так, ніж тікають в "офшори". Разом з цим це говорить про те, що комусь все ж таки добре щемлять хвоста! А це вже зміни на краще.

... от тільки "стріляються" вся "шестірки"... сподіваюсь, що це тільки ПОКИ, що це тільки початок...

Опубліковано

мені подобається ця тенденція. Хай краще так, ніж тікають в "офшори". Разом з цим це говорить про те, що комусь все ж таки добре щемлять хвоста! А це вже зміни на краще.

... от тільки "стріляються" вся "шестірки"... сподіваюсь, що це тільки ПОКИ, що це тільки початок...

розривають "ланцюжки", які можуть привести до справжніх "жирних котів"

Опубліковано

Погоджуюсь. Але мені здається, що зараз почався процес "зачищення".
Опубліковано

Skorpio76, імена тих справжніх "жирних котів" всі й так добре знають, але законними способами ніхто все-одно ніколи до них не добереться. Нема, нажаль, в нас "коміссара Катані"... А от такими методами позбуватись котиків, котів, а потім і котищ - цілком прийнятно для України ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...