Перейти до змісту

Продам грибницю шампіньона

santei516

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є в наявності або під замовлення готові грибниці шампіньонів, всі питання по телефону 0661092429

Опубліковано

Блін забувся(( ціна 100грн за штуку

Штука це що? у якому вигляді вона продається? Разом добривом і землею у мішку?

Опубліковано

в інтернеті тих фотографій валом, а хто знає шо це таке то йому не потрібна фотографія.

так то вже готова грибниця, вам тільки потрібно зрошувати її водою
Опубліковано

в інтернеті тих фотографій валом, а хто знає шо це таке то йому не потрібна фотографія.

так то вже готова грибниця, вам тільки потрібно зрошувати її водою

Також мене цікавить, але Ви б все-таки вказали що за грибниця...хто виробник, дали фото упаковки...вони різні є... Чи перевірено, наскільки якісна, чи нормально проростають ? Цікавить 2-3 грибниці.

Опубліковано

виробник МІКОГЕН, Тернопільска область. Якшо створені умови то проростають 99%, під ліжком чи на шафі вони просто засохнуть якби ви не поливали їх.

Я не торговий представник шоб рекламувати там шось, продаю бо набрав забагато і неможу доставити в іншу область.

Розмір грибниці 60х40х20см

залишилось 10 грибниць

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А в льох їх можна поставити? Чи там захолодно буде? світло постійне треба?

Опубліковано

для печериць світла не треба.

А на рахунок льоху - "льох льоху рознь", чи не так? Хто ж екстрасенс знати, що там в твому льосі робиться... Тож маєш інет, погугли вирощування печериць і не буде дурних запитань.

santei516, тільки зара тему побачив... Більше не возиш? Чи може контакти в Тернополі переп'єш?

Опубліковано

для печериць світла не треба.

А на рахунок льоху - "льох льоху рознь", чи не так? Хто ж екстрасенс знати, що там в твому льосі робиться... Тож маєш інет, погугли вирощування печериць і не буде дурних запитань.

Я питання ставив ТС, а на рахунок які питання мені задавати і які вони дурні чи ні буду я сам вирішувати без умніків.
Опубліковано
:) ну, то чого не вирішив, а запитуєш? Якби хоч трохи почитав про вирощування печериць, то зрозумів би, що запитуєш дурню. Чи хай дурніші читають?
Опубліковано

у мене то все росте в льосі, трішки мікроклімат не такий, тому трошки ростуть з запізненням,а так все чудово. Можу привезти під замовлення.

Фото виклав спеціально для тих хто боявся купляти грибницю))

з того заводу малими партіями не відпускають, там мінімальне замовлення 20т. Тому там все село скидається баблом і купляють фуру, а потім хто шо хоче те і робить з тими грибницями.

Опубліковано

сам був в шоці, але шо поробиш))) я купляв 16грибниць зразу, вони займають багатувато місця тому на 20т там небагато виходить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...