swmarmalade Опубліковано 10 Березня, 2015 в 08:51 #101 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 08:51 Все те майно що їм видали належить певній частині, певному підрозділу і є матеріальновідальна особа, за ким це майно закріплене. Ці підрозділи з ним їдуть далі. Тому ніхто нічого толковішого робити не буде. В крайньому раз я за рік змін не побачив.Туалети за собою не повезуть же. Невже не можна організувати нормальний побут для солдатів? Розумію, що це не санаторій. але все ж ...
Valyanok Опубліковано 10 Березня, 2015 в 08:57 #102 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 08:57 Все те майно що їм видали належить певній частині, певному підрозділу і є матеріальновідальна особа, за ким це майно закріплене. Ці підрозділи з ним їдуть далі. Тому ніхто нічого толковішого робити не буде. В крайньому раз я за рік змін не побачив.Туалети за собою не повезуть же. Невже не можна організувати нормальний побут для солдатів? Розумію, що це не санаторій. але все ж ...Стояли на тому самому місці в квітні 2014р. і зараз другий місяць там. Ніхто нічого не робить для солдата. Мабуть знову на волонтерів надіються.
MACCEN Опубліковано 10 Березня, 2015 в 09:02 #103 Опубліковано 10 Березня, 2015 в 09:02 одне не розумію, чому "офіцери" косять від АТО, а на роботі ходять хизуються тим що вони тіпа офіцери хоча знаю що повістка виписана точно, так нехай йдуть туди воювати, а не готують знову пушечне мясо - мені прикро. Треба з таких просто знімати пенсії під ноль, нехай собі що хочуть те й роблять, а то держава кормила все життя, квартири подавала, а ті те й робили що спірт жерли, та в карти грали, й розкрадали потихеньку - не кажу про всіх, але якось багато таких, якби були дійсно офіцери, не було б в АТО школярів, які автомат тільки й тримали що млже на ДПЮ.
Профессиона́л Опубліковано 12 Березня, 2015 в 04:26 Автор #104 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 04:26 З 25чол. створили окремий взвод. Поки немає взводного, тимчасово керує особисто підполковник. Покращилась дисципліна. Аватарів поміняв на бажаючих з 14 бригади, випивших записує в чорний список. З Костопіля приїжджає інструктор і детально викладає теорію по водінню з 9 по 13 і з 14 по 18. Після занять мене викликають в штаб, допомагати з оформленням новоприбулих. В наш батальйон вже приїхало 145 чол. Вільного часу тепер майже немає. Поки я був в штабі, інших заставили розбирати другий ярус лежаків і наводити порядок в всіх палатках нашого батальйону. Поки ми були зайняті, хтось свиснув з деяких палаток кабеля, світильники, лампочки... Напевно з 14 бригади. Найбільш розізлило, що з санітарних палаток свиснули.. Та ще й внаглу відрубали кабель, що до них йшов. Тепер потрібно з 50м. кабелю і світильники з лампочками. Офіцери морозяться - кажуть, що нема і не буде. Після обіду приїхало 5 навчальних ЗІЛів з рівненської обл. 10 чол., серед них і я, перший раз сіли за руль. Кожен проїхав по 2 кола з інструктором на автодромі. Зранку маємо їхати в Костопіль, проходити медогляд. P.S. На моє прохання відгукнувся Valyanok. Дякую йому. З мене Рогань!
Valyanok Опубліковано 12 Березня, 2015 в 06:03 #105 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 06:03 Як настане Мир тоді можна і Рогань бахнути.
Podorozhniy Опубліковано 12 Березня, 2015 в 19:25 #106 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 19:25 Як настане Мир тоді можна і Рогань бахнути.як настане мир я буду спонсором !
Valyanok Опубліковано 12 Березня, 2015 в 19:54 #107 Опубліковано 12 Березня, 2015 в 19:54 Як настане Мир тоді можна і Рогань бахнути.як настане мир я буду спонсором !Прийнято
DPAKOH Опубліковано 13 Березня, 2015 в 16:36 #108 Опубліковано 13 Березня, 2015 в 16:36 Бывший офисный работник, ныне военнослужащий Украины
MANJAK11 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 07:43 #109 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 07:43 Бывший офисный работник, ныне военнослужащий Украиныще не дочитав поки до кінця опуси цього мєсного охлобистіна, але лише за фразу *Днем приехали волонтеры, привезли машину дров. Долбо*бы* йому треба вибити ВСІ зуби й копати поки не виригає всі кішки. Не дивлячись на те, що волонтери привезли не те що треба, але кого кого, а волонтерів називати долбо*бами може тільки кончена мразь
keepo Опубліковано 15 Березня, 2015 в 09:16 #110 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 09:16 може тільки кончена мразьпросто офісний планктон, якого витягнули з його теплого кабінету (ниття про 3км хотьби на полігон тому підтвердження)З іншого боку, якщо там справді стільки дров, як він написав, то якого милого везти туди ще машину (водій, машина, дрова - це все за гроші людей), не запитавши чи воно там треба??? - робота заради роботи?
ferryman Опубліковано 15 Березня, 2015 в 10:34 #111 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 10:34 чуваки, ви далекі від логістики, і те що ви написали це повний цинізм.
bublik007 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 10:47 #112 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 10:47 чуваки, ви далекі від логістики, і те що ви написали це повний цинізм. ???
ferryman Опубліковано 15 Березня, 2015 в 10:55 #113 Опубліковано 15 Березня, 2015 в 10:55 А що не зрозуміло. Там лісу як гівна. Краще труси привезти
Snark Опубліковано 16 Березня, 2015 в 19:43 #114 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 19:43 Приятель був на Яворівському полігоні приблизно 8 місяців тому, до відправки в АТО. Розповідав один в один те саме і про синяків і про "микол". Сам він взагалі не вживає і в жодному разі не офісний планктон.
keepo Опубліковано 16 Березня, 2015 в 19:50 #115 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 19:50 І скаржився на 3—кілометровий перехід пішки?Я розумію що хотілось би і краще, але я в 10-му класі жив казармі при +6, ходив на дачу за 2.7км туди від дизеля і 2.7 км назад, причому назад з рюкзаком в 30—40 кг і цілоденних махань лопатою. І якось не нив. А тоді війни не було.
Snark Опубліковано 16 Березня, 2015 в 20:47 #116 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 20:47 keepo,Ні, не скаржився. Людина не останній у Луцьку гравець у страйкбол, крім того основна робота з постіними фізичними навантаженнями. Армію відслужив у якості снайпера, а тепер сидить на блокпості з акм - каже, що снайпер не по штату. Я довго взагалі повірити не міг - як це так, на блокпості немає снайпера??? Не положено і все тут. Про синяків які рубашку рвуть на грудях ( всіх сепарів завалю) хотів змовчати, але все таки скажу. Він іх так і називав - гарматне м'ясо. В першому ж бою перестріляють один одного, бо мало того що нічого не вміють, так і вчитись не вважали за потрібне.) Зю: закінчуємо офтоп, питання в лс, або при зустрічі розповім. Зю2: ваші фізичні можливості мені відомі, деяки з ваших акваріумів не кожен посоває
keepo Опубліковано 16 Березня, 2015 в 21:32 #117 Опубліковано 16 Березня, 2015 в 21:32 Просто з опису того вояки нічого нереального не побачив (я власний досвід привів тільки для того, щоб показати що в цілком мирний час можна так жити, якщо є потреба), а він ниє так ніби на курорт приїхав. Як це все (побут і організацію) виправити я незнаю можливо Професіонал, дивлячись з середини, краще змалює основні проблеми...
Профессиона́л Опубліковано 17 Березня, 2015 в 05:50 Автор #118 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 05:50 Це наша армія. Тут кругле носять, квадратне котять...Головна проблема - це нульова організація і дисципліна.Більша половина мобілізованих - сільські мужики, без освіти і розуміння сьогодення. А в наших селах, самі знаєте, роботи нема, грошей нема, п'ють все що бродить чи горить. От і тут те саме. В них головна задача - знайти де б випить. Причому з містечка виносять берци, форму, подушки, покривала, спальники, волонтерську допомогу і речі сослуживців. Кого зловлять, наказують, але мало кому допомагає.Тих, з ким дійсно можна пліч-о-пліч воювати лише 6 частина зі всіх.Про розпі@дяйство офіцерів просто промовчу. Потрібно першочергово відновлювати дисципліну. А перед відправкою на схід, як мінімум відсіювати цих 5/6, залишивши їх десь в тилу виконувати якусь найгіршу роботу. ''Горбатого лише могила виправить''
Roman_1984 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:09 #119 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:09 Читаю і плакати хочеться. В неділю відпустили знайомого з Тучинського полігону. Питаю: "Що за форма?" Де наша нова, модна?", то плювався казав, що така гадость - синтетика, розлазиться, взимку холодно, влітку буде жарко, гуманітарна х/б в 100 разів краща. Це що за фігня? Де нормальна форма через рік війни?Ще розповів, що крім Аватарів (агресивних синяків, які всіх і все після 100 грамів поб'ють) є "смурфики"), теж синяки, але випив і щасливий пішов спати. Одним словом, ще з одного джерела переконуюсь, що безпредєль в ЗСУ ще той...
Electronshik Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:30 #120 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:30 Логіку цього всього втратив остаточно після одного моменту.Мобілізували одного мого друга. Він не служив, має поганий зір (від -4) тим не менш його визнали придатним і мобілізували. Деякі його однополчани мають ще гірший зір. Ну ладно, я розумію що в нас на сході неоголошена війна, але ж загальної мобілізації все ж таки не оголошували!Після 2-х тижнів "учебки" на полігоні на одну спеціальність (не хочу разголошувати яку, але він цим ніколи в житті не займався і навіть близького відношення не мав, хоча вона перетинається з гражданкою певною мірою) по розподілу попав у війська дяді васі, і тепер опановує (увага!) асолютно не ту спеціальність, якою займався в "учебці" Питання а нафіга тоді та "учебка" була?Якщо зараз гребуть у воєнкоматах всіх підряд, логіка одна - чи просто хочуть прогнати максимум людей скрізь військо, але це робиться дуже безтолково. На багатьох підприємствах зараз буде конкретний дефіцит кадрів, але схоже що це нікого не хвилює.І напрошується ще один невтішний висновок і я буду дуже радий якщог помиляюсь, і нікого не хочу образити - країні потрібно багато граматного м'яса. Інакше не розумію коли гребуть всіх підряд, багато немотивованих ні на скільки, не підготовлених з букетами хвороб - на загибель? Чи варто дивуватись тоді випадкам як у Констянтиновці?
Zalepok44 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:37 #121 Опубліковано 17 Березня, 2015 в 16:37 Логіку цього всього втратив остаточно після одного моменту.Мобілізували одного мого друга. Він не служив, має поганий зір (від -4) тим не менш його визнали придатним і мобілізували. Деякі його однополчани мають ще гірший зір. Ну ладно, я розумію що в нас на сході неоголошена війна, але ж загальної мобілізації все ж таки не оголошували!Після 2-х тижнів "учебки" на полігоні на одну спеціальність (не хочу разголошувати яку, але він цим ніколи в житті не займався і навіть близького відношення не мав, хоча вона перетинається з гражданкою певною мірою) по розподілу попав у війська дяді васі, і тепер опановує (увага!) асолютно не ту спеціальність, якою займався в "учебці" Питання а нафіга тоді та "учебка" була?Якщо зараз гребуть у воєнкоматах всіх підряд, логіка одна - чи просто хочуть прогнати максимум людей скрізь військо, але це робиться дуже безтолково. На багатьох підприємствах зараз буде конкретний дефіцит кадрів, але схоже що це нікого не хвилює.І напрошується ще один невтішний висновок і я буду дуже радий якщог помиляюсь, і нікого не хочу образити - країні потрібно багато граматного м'яса. Інакше не розумію коли гребуть всіх підряд, багато немотивованих ні на скільки, не підготовлених з букетами хвороб - на загибель? Чи варто дивуватись тоді випадкам як у Констянтиновці?Дядя, а ти темою не помилився. Панятно, що там повна жопа. АЛЕ ТЕМА НЕ ПРО ЦЕ!!!!П.С. Дімасік, ти там тримайся. Морально ми всі з тобою!
Профессиона́л Опубліковано 18 Березня, 2015 в 01:42 Автор #122 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 01:42 Так, харош негативу. Є й позитивні моменти. Коли попадаєш в таку попу, при виконанні поставлених задач, які раніше ніколи не виконував, керуєшся думкою, - а хто, якщо не я!? Один фіг гірше не буде... І задачі виконуються. достатньо бажання. Якби хтось місяць назад сказав, що буду без проблем ганяти на УРАЛі, не повірив би. . Але ганяю... Правда поки лише на автодромі, зате сам... без інструктора. Командиром нашого спецвзводу призначили досвідченого прапорщика, ВДВшника. Мене його заступником. Домовився про переїзд в кращу палатку всім взводом. Тепер в нас більш-менш порядок. Три бійця пройшли курс фізичного виховання від прапорщика. Ще 2-х відмовились від подальших навчань водінню, напевно тому, що в палатці ввели сухий закон. А хто приходитиме сінім, автоматично проходить курс виховання. Навчання водінню ідуть по напруженому графіку. Вільного часу майже нема. Навіть на вивчення правил. Завтра запланований 30км. марш по території полігону. Післязавтра виїзд в Костопіль з інспекторами МРЕВ. Взагальному дуже відчувається різниця між першою хвилею мобілізованих і другою. Адекватних побільшало. Напевно, відбір кращий. Та й робота розвід. батальйону відчувається. Його створили на полігоні і поставили задачу патрулювати територію. Мають право пи@дити всіх(можна аж до попадання в санчасть, але не в госпіталь), хто покинув розположення - територію палаточних городків після команди 'відбій'. А ще попередили, кого зловлять в поході за спиртним, будуть відправляти в штаб, фоткатимуть, а роздруковані фотки вішатимуть на інформаційній досці на території містечок, а також передаватимуть представникам громадських організацій по місцю прописки... щоб земляки гордились. Зізвонюємся з тими, хто відбув в військові частини. Значна частина з них уже на сході. Навіть не дали пройти бойового злагодження. Х.з. як їм воювать з такими знаннями.
Гість rl72 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 10:42 #123 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 10:42 А ще попередили, кого зловлять в поході за спиртним, будуть відправляти в штаб, фоткатимуть, а роздруковані фотки вішатимуть на інформаційній досці на території містечок, а також передаватимуть представникам громадських організацій по місцю прописки... щоб земляки гордились. Зізвонюємся з тими, хто відбув в військові частини. Значна частина з них уже на сході. Навіть не дали пройти бойового злагодження. Х.з. як їм воювать з такими знаннями. є вже таке. Вчора в ФБ Костя Зінкевич писав, про батюшку, який на полігоні. там і палатка для молитви, і стенд з фотками аватарів
swmarmalade Опубліковано 18 Березня, 2015 в 10:49 #124 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 10:49 Мобілізували одного мого друга. Він не служив, має поганий зір (від -4) тим не менш його визнали придатним і мобілізували.Раніше призивали до -5. Думаю зараз це не змінилося.
Dream Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:47 #125 Опубліковано 18 Березня, 2015 в 14:47 У мене -4,5. Якщо щось стається з окулярами, счітай сліпий.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.