Перейти до змісту

Продам відеокарти: GTX275 + GTX570

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам відео:

1) Відеокарта EVGA GTX275 896mb. Я перший її власник. Карта купувалась новою, в далекому 2009 році. Стан дуже хороший, ніяких видимих чи прихованих дефектів. Розгону не бачила взагалі :).

Невеличкий огляд+тест. Ціна 900 грн.

image_3.jpg image_4.jpg image_5.jpg image_6.jpg image_7.jpg

2) Всім добре відома відеокарта Gainward Phantom GTX570, з хорошим запасом розгону. Стан дуже хороший, ніяких видимих чи прихованих дефектів.

Хороший огляд відеокарти та порівняльний тест з іншими GTX570. Ціна 2200 грн.

image.jpg image_1.jpg image_2.jpg image_3.jpg image_4.jpg image_5.jpg image_6.jpg

Можливий обмін на інше "залізо" або картки на пальне А-92/А-95.

Конструктивний та обгрунтований торг вітається.

Контакти:

тел: о666487793

ася: 454277299

Опубліковано

1) Відеокарта EVGA GTX275 896mb. Я перший її власник. Карта купувалась новою, в далекому 2009 році. Стан дуже хороший, ніяких видимих чи прихованих дефектів. Розгону не бачила взагалі :). Невеличкий огляд+тест. Ціна 900 грн.

Дай на тести. Типу в резерв, ілі как?

Опубліковано

1) Відеокарта EVGA GTX275 896mb. Я перший її власник. Карта купувалась новою, в далекому 2009 році. Стан дуже хороший, ніяких видимих чи прихованих дефектів. Розгону не бачила взагалі :). Невеличкий огляд+тест. Ціна 900 грн.

Дай на тести. Типу в резерв, ілі ікак?

Бери на тести :)

З фантомон все так, але так трапилося, що вчора, раптово, на алегро купив Zotac GTX580 по хорошій ціні, ну рпосто не міг пройти мимо аукціону, тому і продаю цю карту. Звісно з торгом ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...