Перейти до змісту

Привітаймо Pluma з Днем народження!

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийми і мої вітання!

Щоб уся багатогранність твого життя була розмальована найяскравішими кольорами веселки!

Щоб у житті твоєму тобі зустрічались такі ж відкриті та щирі люди як і ти сам!

Щоб внутрішня гармонія була основою кожного подиху, кожного дня та кожної події!

:0073:

• Відповідей 440
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А я хочу зібрати в твій святково – подарунковий гаманець всі 254 приємних постів монет, і від всіх бордовчанок та бордовчан вручити його тобі, і нехай з кожним новим подарованим постом монеткою твоє життя, та життя твоїх рідних та друзів стає ще більш прекраснішим та приємнішим.

З повагою Гетто.

:)

Опубліковано

Вітаєм з днем народження,

Бажаємо щастя, гараздів без ліку,

Міцного здоровя та довгого віку.

Нехай оминають всі болі й тривоги,

Хай стелиться довга життєва дорога.

Чистого Вам неба, миру в рідній хаті,

Щоб були Ви щасливі і на добро багаті.

:_08:

Опубліковано

98.jpg

почувати себе комфортно в любій ситуації, незалежно від обставин.

Прийми мої щирі вітання!

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Вітаю з днем народження!)

Ти дуже позитивна, щира, добра людина, залишайся таким завжди, яким ти є зараз! =)

• Адміністратори
Опубліковано

І ще з раз , з ще одним з тисячних Днів народження, тьозка ) Вдачи та наснаги тобі та твоїй родині!

Опубліковано

Вітаю з днем народження!

Нехай доля буде прихильна до тебе та близьких тобі людей, удача нехай буде в поміч в усіх справах, а любов супроводжує по життю...

Опубліковано

от всего сердца поздравляю замечательного друга. Вадим, пусть с тобой всегда будет целеустремлённость, храбрость, честность, что помогает преодолеть все жизненные перипетии без тени сомнения, а сама жизнь до краёв наполнена приключениями! в общем, вперед и вверх! :smile3:

Опубліковано

Вітаю з Днюхою! Гарних, цікавих, незабутніх тобі подорожей - звичайно ж з щасливим кінцем!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...