Перейти до змісту

Привітаймо Pluma з Днем народження!

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я хочу зібрати в твій святково – подарунковий гаманець всі 254 приємних постів монет, і від всіх бордовчанок та бордовчан вручити його тобі, і нехай з кожним новим подарованим постом монеткою твоє життя, та життя твоїх рідних та друзів стає ще більш прекраснішим та приємнішим.

З повагою Гетто.

:)

• Відповідей 435
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаєм з днем народження,

Бажаємо щастя, гараздів без ліку,

Міцного здоровя та довгого віку.

Нехай оминають всі болі й тривоги,

Хай стелиться довга життєва дорога.

Чистого Вам неба, миру в рідній хаті,

Щоб були Ви щасливі і на добро багаті.

:_08:

Опубліковано

98.jpg

почувати себе комфортно в любій ситуації, незалежно від обставин.

Прийми мої щирі вітання!

Опубліковано

Всім дякую за вітання! Приємно, коли стільки людей бажають щось хороше. Друзі, щиро всім вдячний!

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Вітаю з днем народження!)

Ти дуже позитивна, щира, добра людина, залишайся таким завжди, яким ти є зараз! =)

• Адміністратори
Опубліковано

І ще з раз , з ще одним з тисячних Днів народження, тьозка ) Вдачи та наснаги тобі та твоїй родині!

Опубліковано

Вітаю з днем народження!

Нехай доля буде прихильна до тебе та близьких тобі людей, удача нехай буде в поміч в усіх справах, а любов супроводжує по життю...

Опубліковано

от всего сердца поздравляю замечательного друга. Вадим, пусть с тобой всегда будет целеустремлённость, храбрость, честность, что помогает преодолеть все жизненные перипетии без тени сомнения, а сама жизнь до краёв наполнена приключениями! в общем, вперед и вверх! :smile3:

Опубліковано

Вітаю з Днюхою! Гарних, цікавих, незабутніх тобі подорожей - звичайно ж з щасливим кінцем!

Опубліковано

Вітаю, друже, тебе із Днем твого народження! Ти дожив до віку Христа. Це дуже хороший вік. Важливий.

Хочу побажати тобі Миру! Побажати Здоров'я! Сімейного благополуччя та злагоди. Любові від дружини та поваги від дітей.

Надійних тобі друзів! І щоб Доля частіше тобі посміхалася!

Нехай Бог посилає Ангелів-хранителів усій твоїй родині!

І як казала Мати Тереза - "Життя це подорож - пройди її до кінця!"

Ну і як водиться - БУДЬ!

beer1.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...