Перейти до змісту

Привітаймо Pluma з Днем народження!

Yurik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 435
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаю.

Здоров'я тобі і твоїй родині. Нехай тобі підкоряються нові вершини. Вірних друзів. Невичерпного оптимізму.

Опубліковано

Нехай всі непідкорені вершини таки підкоряться! :)

а головне після тих підкорень мати спокійну тиху гавань, де тебе завжди чекають і люблять )

вітаю :)

Опубліковано

Вадим! Приєднуюсь до всіх привітань! Бажаю здоров'я, сімейного благополуччя, радості від дітей та всього-всього, чого сам собі бажаєш!

post-7560-0-69732700-1357804880_thumb.gi

Опубліковано

Вадік, з днем народження! Хай збувається все, що тобі побажали, хай збувається те, що ти бажаєш собі сам! Хай життя складається зі справжнього, щирого, доброго і мудрого! І хай весь світ тебе любить так, як любить борда! :_19:

Опубліковано

Вадим, ти з тих чоловіків, котрі знають чого хочуть від життя і досягають цього!

Тому бажаю не втрачати своєї унікальної енергійності.

Насичувати й далі своє життя позитивними речами і ділитись з нами.

Нових і нових вершин, твори свою життєву казку, а сім'я нехай дарує мир і ласку!

Гарного свята!

Опубліковано

Вітаю, Вадиме. Бажаю, щоб походи в гори не перетворювались на втечу від світу, щоб після запаморочливо-прекрасних, але холодних вершин тебе зустрічали розкішні багаті сонячні долини, щоби доля більше пестила, і не була суворою, і щоби ти завжди знав вірний шлях і не збивався на непевні стежки:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...