Перейти до змісту

Ціни на інтернет в Луцьку

spqr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А шо там Торчин-Продукт не може свому "брендовому населеню" инет підігнати.А діал-ап сила :0026: ,якщо щось (не дай Бог) станеться з "ДМ" всі зразу згадають про нього.

• Відповідей 755
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Вопрос на сайте провайдера:

Мне 20 лет. Какова вероятность того, что дешевый Безлимитный интернет появится при жизни?

© bash
Опубліковано

можна підійти на візор попитати, вони по волині займаються радіо інтернетом

Цікаво скільки вони заспівають за таке?

Опубліковано

Орієнтовно тисяч 4-5 :_26:

стояло питання про Локачі. то захотіли від 3.5-4 тисячі грн.

Хіба після цього ще й роздавати нет комусь..

Опубліковано
Та ну візор дере пострашному.І інет некачествений.Буду ждати поки фотоком дойде чи доповзе до Торчина. :)

Він менше, як рік тому не міг до мене за 500 м доповзти... Отже, рахуй: 500 м Х 30 км = 15 років, як я раніше і писав :angry:

Опубліковано

Народ хтось поповнював свій рахунок на "ДМ" банківськім переводом останніми днями?Ще у вівторок перевів гроші а на рахунку нема,навіть листа написав в УкрСиббанк,але там тишина.Обично за суткі доходять.Шо такое,не пойму?

Опубліковано

В чора тількі в УкрСиббанку перекідав гроші на рахунок Датагру і сьогодні вже поступили.Канєшно я не за "ДМ" платив а dial-up. :)

• Адміністратори
Опубліковано

Договір читав? Там є координати куди звертатись по питанням договірних відносин. До чого тут форум ?

Опубліковано
А діал-ап сила :smile3: ,якщо щось (не дай Бог) станеться з "ДМ" всі зразу згадають про нього.

В мене модем лежить під столом "на чорний день"... Можливо ще колись послужить вірою і правдою.

Опубліковано

Отож, старі такрифи на ДГ залишаються і поряд пропонуються нові. На запитання : чи залишаються старі тарифи, оператор відповіла запитанням: -А вас, що нові не влаштовують!? :smile3:

Цікаво, а у вас працює Заказ пакета на сторінці статистики? Бо в мене чомусь перестало. Оператор сказала, що стоінка тестується і треба писати заяву.

Опубліковано
Нові картки поповнення таки будуть :smile3:

Сьогодні бачив...66грн...

Хм... якраз тільки що ходив в Троянду купив картки поповнення ДМ на 25 і 50, а нових ніяких небуло, бо я ще перепитував.

Цікаво, а у вас працює Заказ пакета на сторінці статистики? Бо в мене чомусь перестало. Оператор сказала, що стоінка тестується і треба писати заяву.

Все працює. Попвнював рахунок, то на сторінці статистики бачив пункт меню "Изменение пакета".

Опубліковано

Щойно дзвонив на 780011, - сказали: навіть якщо на сторінці статистики пише, що в наступному місяці вас переключать на тарифний план, який ви обрали - це ще не означає, що вас точно переключать:smile3:!

Тому, щоб не було зайвих претензій - треба писати заяву!

Опубліковано

А прочитать, что там за карточки, трудно было? :(

Или понятия "Диал-Ап" и "ДМ" для тебя - одно и тоже? :D

И название магазина коверкать некорректно.

Опубліковано

Я там сегодня был. Хотел написать, но они подняли базу и сказали, что я успел переключиться и заявление не нужно. Пару дней назад снова перестала работать кнопка смены заказа, поэтому кто не успел, должен придти и написать заявление. В общих чертах что-то такое :0021:

А у кого свитч в щиток подключен, должен придти. Вместо скидки в 5 грн., как раньше было, теперь получит +5 Гбайт внешнего траффика.

В любом случае - ДатаГруп не на Северном Полюсе находится, можно и прогуляться туда :)

Опубліковано
ану скажіть точно, то треба писати заяву? бо я хочу нових тарифів :)

ще місяць чекати не хочу...

по дом.мережам хватает и переоформления через сайт

по дсл, надо приходить и писать заявление

единственное, что я не понял, єто на сколько увеличивается скорость, в случае автоматического переключения с тарифа 512 безлимитній (бівшего), за 150 рублей...какая скорость будет сейчас, если не переоформлять контракт, мне говорили - а я как то про,бал, одним словом..

Опубліковано
Я там сегодня был. Хотел написать, но они подняли базу и сказали, что я успел переключиться и заявление не нужно. Пару дней назад снова перестала работать кнопка смены заказа, поэтому кто не успел, должен придти и написать заявление. В общих чертах что-то такое :_03:

А у кого свитч в щиток подключен, должен придти. Вместо скидки в 5 грн., как раньше было, теперь получит +5 Гбайт внешнего траффика.

В любом случае - ДатаГруп не на Северном Полюсе находится, можно и прогуляться туда :)

блін, а в мене підключений і небуло знижки 5 грн.

що робити?

Опубліковано

Ну если надо лишних 5 Гиг - сходи, поинтересуйся, что они могут предложить по "партнёрской" программе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...