Перейти до змісту

Ціни на інтернет в Луцьку

spqr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А, взагалі, дискусія у нас мабуть незовсім в тему:rolleyes:

почему не в тему? нормально. обсуждают рентабельность потраченных денег.

мое ИМХО про маньячность анлимитчиков: маньячат как раз те, укого лимит 3/5/10 гигабайт. им становится жаль, если траффик пропадет и тогда лохматят все что нипопадя... :D

• Відповідей 755
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

маньячат как раз те, укого лимит 3/5/10 гигабайт-якщо це маньякі,то як називати це 113 501 921 Кбайт

Опубліковано
Питання до "ОГОшників".Скільки всередньому викачуєте в місяць гігобайтів,при відсутності хвороби "качаю все"?

22 336 922 Кб за январь

Опубліковано
Фотаком не хоче догнати, а догнав і перегнав Укртелеком.

Який так само як і інші провайдери нервово курить.

....

Поконкретнее можно?

Безлімітний 1024 Кбіт/с 230.00

У Укртелекома это стоит 150 :rolleyes:

Опубліковано
Глянув статистику : з 1.03. по сьогоднішній день дома викачано 117 281 589 байт (117 гіг) :)

Таки маньяки... :lol:

В мене інетклуб + офіс (загалом більше 20 компів) на "ОГО! - 4" за лютий наюзали 82 030 928

За 19 днів березня - 79 456 134

І ета ж ніхто не економив, усьо підряд - лінійка, сьорфінг, ютуб, фільми...

Опубліковано

за 200 грн я маю 2048К/512К

а якщо додам ще 50 грн - то матиму - 4096/512.

як Вам таке?

Таки маньяки... laugh.gif
В мене інетклуб + офіс (загалом більше 20 компів) на "ОГО! - 4" за лютий наюзали 82 030 928 (
За 19 днів березня - 79 456 134
І ета ж ніхто не економив, усьо підряд - лінійка, сьорфінг, ютуб, фільми...

які фільми? по 600 метрів?

в мене "день незалежності" на 18 Гіг.

про що суперечка.?

Опубліковано
які фільми? по 600 метрів?

в мене "день незалежності" на 18 Гіг.

про що суперечка.?

ніхто не сперечається, просто висловлюю свою думку :lol:

як вже зазначалось вище, декого цілком влаштовує і двд-ріп по 1,5-2 гіга.

і тим паче, якщо вільного часу на перегляд фільмів вистачає лише на 2-3 в тиждень, то нафік качати більше? складувати?

Опубліковано

Так - "складувати" :lol:

це називається - "Колекціонування"

Я не качаю заради процесу.

просто коли ти подивишся 1,4 гіговий ріп а після нього 4,7 гіговий , де картинка одразу більша майже в 4 рази..

і якісніша! В тебе відпаде всіляка охота до 1,4 ..

Хоча я і їх дивлюся теж.

Опубліковано
просто коли ти подивишся 1,4 гіговий ріп а після нього 4,7 гіговий , де картинка одразу більша майже в 4 рази..

і якісніша! В тебе відпаде всіляка охота до 1,4 ..

Хоча я і їх дивлюся теж.

1,4 можна дивитися для оцінки фільму, щоб не качати 4,7 і більше гб, а то фільм може і не сподобатися. А так скачав 1,4 глянув, сподобалося скачав 4,7 і в колекцію :lol:

• Адміністратори
Опубліковано

Женя маньяк, це я знаю.

Невиліковно :)

Я більше 20 гіг в місяць, ну ніяк.

Хіба накачав 40 коли тягнув збірку камеді розміром в 29 гіг:)

Опубліковано

В мене за минулий місяць 106гіг. + Віддано троха більше :101010:

теж люблю і хорошу музичку і гарне кіно і новинки софта.

Качаю не все підряд, а те, що "зачепило", те, що хочеться подивитись/послухати. В колекції уже біля 6000 фільмів :0019:

Опубліковано

:0019::101010:

Ну фо ви так.. завстидали.. :0018:

З іншою сторони - а чому б і ні :0061: як є класний інет - то чого б його по максимуму не використовувати?

Опубліковано
як є класний інет - то чого б його по максимуму не використовувати?

Згадався анєк на цю тему:

Вопрос: Я скачал файл из Интернета, а он мне оказался не нужен. Как его теперь закачать обратно?

Ответ: Идиот! Из-за таких как ты скоро в интернете вообще файлов не останется!!!

Опубліковано
Фотаком не хоче догнати, а догнав і перегнав Укртелеком.

Який так само як і інші провайдери нервово курить.

....

Поконкретнее можно?

Безлімітний 1024 Кбіт/с 230.00

У Укртелекома это стоит 150 :_08:

Однако, зато в укртелекома портів нема. І не намічається. Одним словом балбєси, з такою мережею просто "викидають" клієнтів.

Опубліковано

Кхм.., хотел спросить, Домашние сети планируют дотянуться до Кравчука 38? Или общага до сих пор мешает в дотягивании?

Опубліковано
Кхм.., хотел спросить, Домашние сети планируют дотянуться до Кравчука 38? Или общага до сих пор мешает в дотягивании?

Моя б воля її давно розвалив весь пейзаж портить.Звони питай,збирай народ в домі може проведуть

Опубліковано
.....

Однако, зато в укртелекома портів нема. І не намічається. Одним словом балбєси, з такою мережею просто "викидають" клієнтів.

Сейчас расширяют четыре площадки и во втором квартале остальные. Всего больше тысячи портов, так что все будет очень скоро :_08:

Опубліковано

А я вот хочу поблагодарить программиостов, админов и всех кто предложил и помог реализовать онлайновую смену пакета. Огромное вам спасибо!!!

Если этот пункт меню будет рабтать постоянно, то просто замечательно. К примеру посидел месяц на 65 грн, стало мало, на следующий месяц заказал на 120 грн, очень удобно. Можно динамически определиться сколько трафика тебе нужно. Еще раз спасибо!!!

Опубліковано

В мене використано 325 Мб зовнішнього трафіку. Сьогодні вже 20 число.

Від часу підключення до Домашніх мереж (травень 2007) я використав приблизно 10,5 Гб трафіку.

Навіщо мені 10 Гб в місяць, якщо фактично витрачаю трошки більше 1 Гб?

Опубліковано
Навіщо мені 10 Гб в місяць, якщо фактично витрачаю трошки більше 1 Гб?

Будеш скачувати фільми, нарізати і складати в стопку ;)

Опубліковано
Навіщо платити за те, що не використовується?

Так вже ж казали, що попередні тарифи лишаються, то хто тобі заважає далі бути на тарифі за 48 грн? :)

Опубліковано

Ще одне питання до "ОГОшників".На швидкості 512 реально в ігрушку якусь через інет пограти?Мається на увазі стратежку якусь чі FIFA.

Опубліковано
А я вот хочу поблагодарить программиостов, админов и всех кто предложил и помог реализовать онлайновую смену пакета. Огромное вам спасибо!!!

Если этот пункт меню будет рабтать постоянно, то просто замечательно. К примеру посидел месяц на 65 грн, стало мало, на следующий месяц заказал на 120 грн, очень удобно. Можно динамически определиться сколько трафика тебе нужно. Еще раз спасибо!!!

Приєднуюсь! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...