Перейти до змісту

Мобілізація

DM4K

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чому, блін, держава не забезпечує своїх воїнів усім необхідним??

Дійсно, і чому в нас нема стінгерів, джавелінів, штурмовиків F25, атомної зброї ?

Чому не приходить в голову думка, що не можна забезпечити тим, чого нема на даний момент.?

Тупо нема в потрібному обсязі.

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Zheny@ то все відмазки

В страха очі великі і +інтернет справно працює. :_09: Якщо ссикотно, то людська свідомість ще не такі собі поясненя придумає щоб не піти...

Щоб прибрати подальші непонятки про себе ще раз скажу: дробровельцем не піду, але якщо прийде повіска то без вагань піду.

Опубліковано

В однієї родички на роботі таки скидалися всім миром (добровільно і охоче) на маскхалат і берци пацану, ну то таке, хтось краще живе, хтось гірше, і так непогано. Головне - щоб новобранці обмундирування не купляли на базарі з тих-самих військових складів вкрадене. Пильнуйте. Взагалі, маркуванню має підлягати все військове одразу на фабриці (піду, "переправлю" ідею туди, де можуть побачити)

Опубліковано

Зібрати вояка на "війну" - 100 000 грн.

а можна розшифровку того, що входить в 100 000 грн.?

Опубліковано

Якось із знайомими підраховували, скільки грошей потрібно на каски-броніки і людські берци і т.д. Вийшло щось порядком 5 000 у.о.

По курсу 20 - рахуй.

Я не буду сперечатися ні з ким про сцикотно не сцикотно. Всі однаково сидять тут на борді і не особо воюють.

Хтось допомагає більше хтось менше, хтось не допомагає.

Кожному своє.

Доведеться йти - піду.

Опубліковано

Доведеться йти - піду.

Так саме цікаве: по твоєму - це коли повістка прийде, чи коли Луцьк не дай Бог стане передовою?

Опубліковано

Якось із знайомими підраховували, скільки грошей потрібно на каски-броніки і людські берци і т.д. Вийшло щось порядком 5 000 у.о.

1.каска нова - 240$

2.броня з кевларом - 500$

3.комплект нової британської форми - 100$

4.бєрци магнум або мілтек - 250$

5.рюкзак тактичний та рюкзак великий - 300$

6.ніж та ліхтарик - 200$

7.трьохточковий ремінь, ремінь тактичний, ремінь в штани - 60$

8.захисні окуляри та захисна маска - 80$

9.колліматорний приціл та кріплення, ручка переносу вогню, пістолетна ручка, приклад - 500$

10. два комплекта термухи, 5 пар носків, 5 футболок, 5 пар трусів, мильно-рильне - 200$

11. рація та правильний навігатор - 400$

12. прибор нічного бачення другого покоління - 1500$

разом: 4310$, й це комплект з додатками, який точно не всім потрібен. куда ще 700$ подіти?

Опубліковано

разом: 4310$, й це комплект з додатками, який точно не всім потрібен. куда ще 700$ подіти?

НЕ потрібно передьоргувати.

Всі прекрасно зрозуміли до чого я веду.

Опубліковано

ну що ж.. завтра я і Pr0ektant - два бордівця, відправляємся служити народу України... :) поки на Рівненський полігон... далі на схід. побажайте удачі...

Опубліковано

ну що ж.. завтра я і Pr0ektant - два бордівця, відправляємся служити народу України... :) поки на Рівненський полігон... далі на схід. побажайте удачі...

Повертайтеся з Перемогою!

Опубліковано

повертайтесь живими й здоровими, за Вас памьятають й переживають, й тут ще залишились ті, що прийдуть Вас змінити, коли прийде час

Опубліковано

Якщо ссикотно, то людська свідомість ще не такі собі поясненя придумає щоб не піти...

А що, є такі кому не сцикотно?

При чому сцикотно не тільки там подохнути чи потрапити в полон, сцикотно ще за тих кого тут залишаєш, бо твою жінку чи дитину тут ніхто не захистить. Мені сцикотно, я що, особливий?

Зараз мобілізували батькового колегу, то, на даний момент, нічого докуповувати не треба, тобто з одягом, захистом та іншим забезпеченням все в нормі.

Той чувак що веде щоденник (пару сторінок назад) добре розжував чим його держава забезпечила а чим - ні. Може в кожного своя планка "забезпеченості".

Опубліковано

Хлопці пишіть якщо щось треба... будем гуртом бордом рішати.

Опубліковано

Ех жаль, що мене можуть забрати тільки під час( не приведи Боже), війни... Пам'ятайте, друзі, ви -частина України. Буде можливість дайте сепару по мармизі від мого імені( Олег). :) Повертайтесь ЖИВИМИ, хлопці. Пам'ятайте, вас тут не забули, і не забудуть. З Богом, хлопці.
Опубліковано

Поменше користуйтесь мобільниками. Візьміть з собою механічні годинники.

Роздрукуйте карти. Кілька примірників. На кожному примірнику назви населених пунктів замініть на цифри. Зашифровані карти лишіть рідним. Домовтесь з рідними також про систему кодових слів.

Опубліковано

НЕ потрібно передьоргувати.

Всі прекрасно зрозуміли до чого я веду.

я не передьоргував нічого - це раз

всі зрозуміли, що у тебе цифри зі стелі - це два.

Опубліковано

. Мобилизация 2015 проводится для усиления военной мощи Украины и создания надежного резерва вооруженных сил в ответ на агрессию со стороны оккупированных территорий на востоке страны и смежных государств.

Ролик создан как одно из средств против сторонней пропаганды, которая нацелена сорвать мобилизацию.

Лозунги из разряда "Мобілізація вбиває", которые появились в интернете, нацелены ослабить боевой дух и патриотизм граждан. На самом деле, мобилизация убивает оккупантов. Скажим "Нет!" пропаганде!

Слава Украине!

Опубліковано

Стосовно забезпечення мобілізованих,то є випадки,що це залежить ще від жадібності мобілізованого.Був в товариша на полігоні.Питаю чи щось потрібно.Каже,вроді все що дали,то вистачає.Форма класна(осінь-весна,але з теплою фуфайкою),взуття класне(канадські берці не брав,бо важкі,на броню не зручно туди -сюди скакати),цілий мішок ще всякої всячини.Хіба що планшет для швидких розрахунків не завадило б.

І коли вони через тиждень!!! після мобілізації, переходили в інше розташування,то дехто з іх підрозділу сунув вже по 2-3 мішки "добра" з собою.Такі кадри щодня дзвонять до рідних і щось через нову пошту замовляють.

Хоча в інших підрозділах може бути по іншому,але сумніваюсь.Основне видають усім.

Опубліковано

Краще хай десь в Оперу чи інший нічний клуб зайдуть, там контингент більш підходящий :)

думаєш, з обколотих/обкурених/алеозалежних вийдуть добрі вояки?

Опубліковано

Краще хай десь в Оперу чи інший нічний клуб зайдуть, там контингент більш підходящий :)

окопи рити ще й як!

Опубліковано

А з тих, хто не хотів, але "не пощастило" які вийдуть вояки???

і риба і м"ясо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...