Перейти до змісту

Ну що, мене призивають

Месник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І що????? Що менмі ця держава дала???? За все платив!!!! Завжди!!!! Лікарня!!!! Учьобка!!!! Все за сцої грожі!!!!! Які обов'язки????

*опта, ну то вали н*хуй звідси, проблему знайшов, або да, або нє, нах*й та дурна п*здьош про дала не дала ?

АК-74 йому держава дасть - бронік хай за свої гроші купляє

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хлопці, а от мені цікаво скільки з Бордівчан (відписників) цієї теми, готові кинути все (сім'ї, діти, бізнес, роботи) і піти захищати Батьківщину, якщо прийде "повєстка"???

ти знаєш, дуже довго й часто думав про це, скажу чесно, ну ДУЖЕ не хочется туди йти, але якщо прийде повістка, то скоріше да чим ні, не знаю, чи зможу дивитись на себе в дзеркало без огиди, якщо відкуплюся, ввіду того що прочитав, почув й побачив про події ТАМ

ЗІ мені 38 якщо що

Опубліковано

Невже в нас немає обмундирування, техніки? Є, але пускати в хід їм не вигідно. Це нікому не секрет! Тільки на параді вони готові показати що армія має все, а після нього в хлопців за двором позабирали все, що на них було, і знову переділи в обдертий хлам. Так кому потрібна така армія? Хто захоче піти туди замість мяса?

пан має достовірну інформацію про наявність на складах обмундирування і робочої техніки? так назвіть де ті склади? не може з них забезпечити МОУ, бо генерали і влада тупі/крадії/т.д., то волонтери цим займуться... ви ж тільки назвіть де ті склади

Опубліковано

І що????? Що менмі ця держава дала???? За все платив!!!! Завжди!!!! Лікарня!!!! Учьобка!!!! Все за сцої грожі!!!!! Які обов'язки????

*опта, ну то вали н*хуй звідси, проблему знайшов, або да, або нє, нах*й та дурна п*здьош про дала не дала ?

Не правильно це, Ви не суддя, щоб вирішувати кому і куди "валити". Навіть якщо громадянин проти мобілізації, чи має думку протилежну Вашій.

В свою чергу скажу, що я готовий на 100%, хоча після служби в хороших підрозділахи ВСУ, при спробі вступу в вищі силові заклади навчання, був визнаний не придатним. Корупція і все, але зараз потрібно думати про майбутнє наших близьких, ось і вся логіка.

• Адміністратори
Опубліковано

Я тут дещо аналізую і є підозра, що топікстартер має біля 10 аліасів на Борді. Поки не готовий їх назвати, але ходять вони з TOR, вірніше ходили до сьогодні :). А трішки пізніше ще доберусь до списків проксі та до анімізаторів.

На Борду повинні ходити ті, хто не ховається за всякими анонімізаторами.

Опубліковано

Я тут дещо аналізую і є підозра, що топікстартер має біля 10 аліасів на Борді. Поки не готовий їх назвати, але ходять вони з TOR, вірніше ходили до сьогодні :). А трішки пізніше ще доберусь до списків проксі та до анімізаторів.

і що Ви його у воєнкомат здасте?
Опубліковано

Угу, в кацапський...

Опубліковано

Навіть якщо громадянин проти мобілізації, чи має думку протилежну Вашій.

Як на мене - то нехай має протилежну думку. В нас демократія, як ні як. Але причина - ось головне. Чому проти...? Він і без Майдану не пішов на війну.

Та і суть агресії не в цьому кАзлі (враховуючи попередній пост serega). А в тому, що він виступив таким собі індикатором, маркером на тлі суспільства, де паразитують такі особи. Які готові за пайку з окупантами в майбутньому працювати. Які за гроші стануть "тітушками", продажними чиновниками і т.д. Невже ви цього не розумієте? Ось їх принцип - "моя хата з краю". Така сука пройде повз, коли будуть грабувати бабцю, гвалтувати жінку, різати собаку. Він подумає: "А накуя воно мені?". Ось моя причина нетерпимості до таких людей.

• Адміністратори
Опубліковано

Та нах він комусь здався, мене цей топік наштовхнув на те, що треба трішки пофільтрувати всяке лайно. Щоб знало, що анонімності не буде.

Опубліковано

Невже в нас немає обмундирування, техніки? Є, але пускати в хід їм не вигідно. Це нікому не секрет! Тільки на параді вони готові показати що армія має все, а після нього в хлопців за двором позабирали все, що на них було, і знову переділи в обдертий хлам. Так кому потрібна така армія? Хто захоче піти туди замість мяса?

пан має достовірну інформацію про наявність на складах обмундирування і робочої техніки? так назвіть де ті склади? не може з них забезпечити МОУ, бо генерали і влада тупі/крадії/т.д., то волонтери цим займуться... ви ж тільки назвіть де ті склади

Не зі всіх складів, сьогодні можна знімати майно та озброєння. Введуть військовий стан тоді можна розкрити всі склади і даже повитягати ту техніку, яка була списана уродами та ховається у деяких "бізнесменів".

Опубліковано

Не правильно це, Ви не суддя, щоб вирішувати кому і куди "валити". Навіть якщо громадянин проти мобілізації, чи має думку протилежну Вашій.

В свою чергу скажу, що я готовий на 100%, хоча після служби в хороших підрозділахи ВСУ, при спробі вступу в вищі силові заклади навчання, був визнаний не придатним. Корупція і все, але зараз потрібно думати про майбутнє наших близьких, ось і вся логіка.

та не питання, хай поїде в БУДЬ ЯКУ країну світу, навіть в парашу, й заікнется про те ж саме, потім з тюрми напише, що з того вийшло

Опубліковано

зловили на форумі і відправили у нацгвардію :_17:

Прямо так і бачу сюжет на РашаТВ. :_07:

ага адмінобандерівець вичислив хлопця і здав у нацгвардію - а там зима, нема теплого одягу - околів на блокпості.

Опубліковано

. В кожного на першому місці повинна бути сім'я. Тільки не потрібно тут розводити, що сьогодні незахистиш "РОДІНУ", завтра продашш сім'ю...

Ну-ну... Уявімо, що всі так вважають. Значить, немає кому стояти на блок-постах, немає кому відбивати атаки агресора, немає "кіборгів", немає патріотів...

Дорога і на Київ і на Львів і на Луцьк для агресора відкрита (бачили їхні танки і БТРи з написами "На Киев". "На Львов"?)

І ось у нас на вулицях вже хазяйнують ці, маму їхню, "ввічливі зелені чоловічки" та кадировські вівцей"би.

І як ти будеш в такому випадку захищати свою сім'ю? Чи побіжиш їх з квітами та хлібом-сіллю зустрічати?! В такому разі не заздрю ні тобі, ні твоїй сім'ї.

Далі писати не буду - лише матюки чомусь на думку спадають :0156:

Все мінусуйте на здоров'я.

З задоволенням!

Опубліковано

люди, я все розумію але: багато хто з хлопців там на передовій "фігєють від вумного керівництва" АТО і від затягування конфлікту! Нахрен там сидіти в окопах чи у тому-ж аеропорту і у відповідь на гради і міномети - "тикати дулі" у відповідь? Не нападати і тримати перемир"я і при цьому всьому заявляти що в день АТО з"їдає біля 10-ти мільйонів гривень і все таке................ Навіщо цей весь цирк? За що гинуть мирні люди і вояки наші? А скільки калік вернулось звідти......скільки неповернулось.......... Он в поліклініці на стаціонарі розказувала лікарша як призвали чоловіка і як він попав контуженим у полон і як розформувавши їх підрозділ він неможе тепер нічого доказати ні про свою участь ні про полон..........хоча його якраз і виміняли офіційно у сепаратів...........

Опубліковано

Боротися марно, злить Вас це чи ні.

Та ні - не зовсім марно. Є багато способів. Запевняю Вас.

Так Ви знаєте вихід з нашої кризи? Поділіться з керівниками держави і війна закінчиться.

А якщо серйозно, то побороти такі індивідиуми - не можливо. Це не виліковні особи, які завжди будуть, не залежно якими методами боротися.

Одним словом: "Баба Яга проти"

Саме страшне в призові - бездарне керівництво, тому як велика к-сть людей потребує злагодженості та рішучості. Що не притамане нашим "бойовим генералам", буде рішучість та логіка, буде перемога.

Опубліковано

люди, я все розумію але: багато хто з хлопців там на передовій "фігєють від вумного керівництва" АТО і від затягування конфлікту! Нахрен там сидіти в окопах чи у тому-ж аеропорту і у відповідь на гради і міномети - "тикати дулі" у відповідь? Не нападати і тримати перемир"я і при цьому всьому заявляти що в день АТО з"їдає біля 10-ти мільйонів гривень і все таке................ Навіщо цей весь цирк? За що гинуть мирні люди і вояки наші? А скільки калік вернулось звідти......скільки неповернулось.......... Он в поліклініці на стаціонарі розказувала лікарша як призвали чоловіка і як він попав контуженим у полон і як розформувавши їх підрозділ він неможе тепер нічого доказати ні про свою участь ні про полон..........хоча його якраз і виміняли офіційно у сепаратів...........

так я теж недавно з одним довб*йобом общався, в нього знайомий в АТО, йому по телефону казав, що у волонтера футболку за 60 грн купував й тепер для того довб*йоба всі волонтери п*дараси. То що , тепер не допомагати нашим ? Бо якесь чмо серед волонтерів затесалось ? Ще й не факт, що то волонтер був, бо на питання : хто, що , куда, ніякої вразумітєльної відповіді я не отримав, та й оппонент був трохи під шафе.

Я завжди казав й кажу, КОЖЕН САМ ВІДПОВІДАЄ ПЕРЕД СВОЄЮ СОВІСТЮ ТА ПЕРЕД БОГОМ, й там відмазки не канають, а той те, а той се, ти один родився, ти один здохнеш, й відповідати за свої вчинки будеш теж один, *нє взірая на ліца*

Опубліковано

Троль свого добився, і пожинає плоди :_20:

та хай собі що хоч пожинає, сподіваюсь, що більшість тут не просто так *воздух сотрясають*, може, дасть Бог, хтось прочитає нашу писанину й таки зробить ПРАВИЛЬНІ висновки

Опубліковано

manjak11 - долбо**би є кругом - я згідний, але ця історія реальна. Це одне - друге я про те що бестолково це все в Україні проходить до УЖАСА! Тобто саме долбо**би і непопадають в АТО і саме вони "керують" цим всім дійством...........а як завжди було прийнято в нашій державі страдають прості нормальні толкові люди та їх сім"ї ...........

якось так

..............тобто якби не участь в АТО (а про це говорить багато з бійців) ці люди стояли би під верховною Зрадою і "коректували" б "хороші закони для людей (але не всіх)" та неможуть кинути позиції , щоби не пустити ворога вглиб, і за це ще й отримують Х"й з маслом як і їх сім"ї.........зашибісь сітуйовина............

А тут ще плюс закупка вугілля хрен зна де маючи наприклад Нововолинск, і електроенергії в КАЦАПІЇ??????!!!!!!!!!!

Опубліковано

manjak11 - долбо**би є кругом - я згідний, але ця історія реальна. Це одне - друге я про те що бестолково це все в Україні проходить до УЖАСА! Тобто саме долбо**би і непопадають в АТО і саме вони "керують" цим всім дійством...........а як завжди було прийнято в нашій державі страдають прості нормальні толкові люди та їх сім"ї ...........

якось так

так, згідний, але де й коли було не так ? де й коли із за самодурства керівництва не гинули прості люди ? де й коли знайшли ліки від цього ?

Опубліковано
Ну-ну... Уявімо, що всі так вважають. Значить, немає кому стояти на блок-постах, немає кому відбивати атаки агресора, немає "кіборгів", немає патріотів...

Дорога і на Київ і на Львів і на Луцьк для агресора відкрита (бачили їхні танки і БТРи з написами "На Киев". "На Львов"?)

І ось у нас на вулицях вже хазяйнують ці, маму їхню, "ввічливі зелені чоловічки" та кадировські вівцей"би.

І як ти будеш в такому випадку захищати свою сім'ю?

Далі писати не буду - лише матюки чомусь на думку спадають :0156:

Якщо навіть 50 000 розтягнути на ці всі напрямки, то вийде по пару кацапів на 100 км. Їх сила в підтримці мирного населення, яке там де підтримало, там і зупинились. Я не плекаю ілюзій на рахунок кацапні, просто в цих словах також є певні спекуляції, що використовує вже наша пропаганда. Якщо тебе призивають, ти ж не йдеш героїчно воювати, ти попадаєш у гниль нашої армії, в державу, яка офіційно війни ні з ким не веде, але хлопці вмирають. Очевидно, що будеш голий, босий, якщо сам не екіпіруєшся, ну і з харчуванням також незрозуміло. Бо те що пишуть волонтери, я просто не уявляю що буде з 100 000 новоприбулих. Можливо просто блеф, але якийсь рахітний, пропито-солдафонський. Я стикався з випадком, коли призивали інваліда - чувак мав хронічно травмоване коліно, в якому постійно накопичувалась рідина, потрібно було колоти антибіотики, старший, одружений чоловік, але отой луцький військовий лікар вперто валив його на фронт. Чувак втратив півроку по лікарнях, а потім його приписали до Львова. В тій всій фігні, муткам ну дуже мало героїчного. Вже не від одного чув, що краще йти в якийсь добровольчий батальйон. Там хоч живе спілкування з начальством, а не справки-відписки і невідомість попереду.

Дальше ще одне, які наступні кроки? Відвойовувати то лайно і забирати назад в Україну, але якими силами і що далі з тим совком православнутим робити? Я відпочивав в Криму, мені він подобається, але якщо Крим і Дамбас вернуться в лоно неньки, то потрібно чітко розуміти, що Україна міняє вектор розвитку, бо проти їх 6-7 млн. фанатиків, Галичині і Волині нема що протиставити. Тобто ми навіть на словах вже не зможемо йти в Європу, а будемо після певних політньюансів знову брататись з кацапнею. Тобто з Кримом і Дамбасом паравозом в Україну заїжають хуйловци.

Опубліковано

romaxa11, тобто ти пропонуєш плюнути на крим і донбас? Ок, а ти впевнений, що вони далі не попруть?

ПиСи. Питання риторичне вийшло в принципі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...