Перейти до змісту

Ну що, мене призивають

Месник

Рекомендовані повідомлення

от так!!! вже в військоматі сказали - готуйся!!! тільки чому я туди маю йти???? я на майдані за зміни не стояв!!!!! от тут є багато тих хто там був, хто їх підтримував, хто й зараз допомагає - ви туди і йдіть!!! мені там нічого робити!!!!!!! боронити вас? за що? от тепер нехай активісти йдуть!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь

Стояв не стояв, а йти прийдеться. А активісти вже давно там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не піду!! я буду ухилятись!!!!! всі хто тут за зміни ідіть тепер!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нік то який класний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нік то який класний...

Та не кажи Оксана))) Але тут маленька поправочка - я мСЦЮ і мСЦЯ моя страшна)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксана04 готуй чоловіка замість мене!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раджу не кормити троля. це просто вброс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і бублік може йти воювати а то тільки смердить тут своїми дописами!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдине місце де зараз треба активно воювати - це ВР, так, боронити Україну від ворога треба, але коли уряд та депутати нічого не роблять - то толку від того стоять наші кіборги там чи не стоять - мало.

Вже давно можна було визнати АТО військовими діями РФ проти України - благо хватає доказів. Де позови у міжнародні суди? де заборони державним банкам РФ проводити валютні операції? де обмеження на обслуговування держрструктур України у банках міжнародного походження?

чому не знята недоторканість з депутатів?

все просто - хлопці гинуть, а депутатики граються у бізнес ігри.

не розумію, чому накинулись на хлопця - це його право. він чесно сказав - не стояв на майдані і не хочу. має на це право, і має свої причини, а втіхаря його мінусувати і пробувати чмирити - це не солідно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не піду!! я буду ухилятись!!

А то нічого, що це твій конституційний ОБОВ'ЯЗОК !? НЄ. Законів не знаємо. Не знання законів не звільняє від відповідальності.

За ухиляння - тюрма!

Окрім того, тебе зеленого без примітивної учєбки на бойові дії ніхто не пошле. Знову ж таки вчи матчастину !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не піду!! я буду ухилятись!!!!! всі хто тут за зміни ідіть тепер!!!!

не треба там такі як ти, щоб диз паливо на самогон міняли і при першій можливості гадили тихенько

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, я скажу тобі, чого на нього накинулися: на тлі стількох смертей наших хлопців, на тлі титанічної праці волонтерів (ті самі Ді, Андрій Охримович та ін.) - його топік має скотське смислове навантаження (якщо воно там взагалі є). Не хочеш - не транди, за язик його ніхто не тягнув. А то якось не по людськи виходить.

Ну і сам закид: "я ж не стояв на Майдані, то і нехай йдуть ті, хто там був", свідчить про кашу в голові з ознаками "хатазкрайства" та "ватнізму".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре було б вичислити троля в реалі і завезти з ментами у воєнкомат. І там натякнути, що він за сепаратистів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре було б вичислити троля в реалі і...

... і тоді він просто не пройде медкомісію за об'єктивними причинами. ))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію, чому накинулись на хлопця - це його право. він чесно сказав - не стояв на майдані і не хочу. має на це право, і має свої причини, а втіхаря його мінусувати і пробувати чмирити - це не солідно

Накинулись тогошо це тупий вброс, і він сам на писав, шо ше не призивають а лише військомат сказав шо готуйся.

А якщо виходити з позиції "на майдані не стояв" так можна і сказати що податки платити не буду і комунальні теж платити не буду і так багато шо можна сказати.

Є закон, того чого одні його мають виконувати а інші ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на тлі стількох смертей наших хлопців, на тлі титанічної праці волонтерів (ті самі Ді, Андрій Охримович та ін.) - його топік має скотське смислове навантаження

Знаєш, з однієї сторони, якби це не був тролль смердючий, я б зрозцмів. чесно. Молодий - все життя попереду і БАЦ - на смерть посилають.

Але це просто голімий вброс.

він просто не пройде медкомісію за об'єктивними причинами. ))))

Зате скільки виплеску емоцій отримають лікарі і санітари :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре було б вичислити троля в реалі і завезти з ментами у воєнкомат. І там натякнути, що він за сепаратистів.

А потім до травматолога, але у Рівне (там є один самий "справжній").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре було б вичислити троля в реалі і...

... і тоді він просто не пройде медкомісію за об'єктивними причинами. ))))

кажуть якщо гівно не чіпати то воно не смердить ... я ж писав не корміть троля. просто ігнорим і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, я скажу тобі, чого на нього накинулися: на тлі стількох смертей наших хлопців, на тлі титанічної праці волонтерів (ті самі Ді, Андрій Охримович та ін.) - його топік має скотське смислове навантаження (якщо воно там взагалі є). Не хочеш - не транди, за язик його ніхто не тягнув. А то якось не по людськи виходить.

Ну і сам закид: "я ж не стояв на Майдані, то і нехай йдуть ті, хто там був", свідчить про кашу в голові з ознаками "хатазкрайства" та "ватнізму".

так, на жаль смертей багато, робота волонтерів - це окремий подвиг народу.

кожен з нас живе вже більше року в напруженні вже більше року і судорожного читає ранкові новини (принаймі у мене так)

але давайте будемо більш стриманішими в оцінках і у відношенні до тих, хто не поділяє думки більшості.

закон є, але, на жаль у країні в період економічної, соціальної і політичної кризи - політики дозволяють обходити і обгажувати закони більш нагліше і з більшими перевагами для себе.

я не знаю ТС, не знаю його мотиви при створенні цієї теми, але тема не проста. кожен має право на свої страхи та незадоволення.

тому прошу всіх - будьмо терпеливі і білльш толерантніші, а свій гнів та злість будемо направляти на хороші, добрі діла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. я ж писав не корміть троля. просто ігнорим і все.

він свої 2 пости вже використав. На сьогодні. Хіба нового клона зарегає.

А народу попитридіти.... ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не йти, то це мона зрозуміти! А так висловлюватись як ( месник ) висловлюється це хамство, був один??? хам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну все панове, срач оголощую відкритий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час зимово-весняної мобілізації 40 % плану по області візьмуть по Луцьку...

В першу чергу тих хто має військові спеціальності, а також тих хто офіційно не працевлаштований...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накинулись тогошо це тупий вброс, і він сам на писав, шо ше не призивають а лише військомат сказав шо готуйся.

А якщо виходити з позиції "на майдані не стояв" так можна і сказати що податки платити не буду і комунальні теж платити не буду і так багато шо можна сказати.

Є закон, того чого одні його мають виконувати а інші ні?

багато хто на майдані не стояв - і що - вони якісь інші? "неправильні" - це що за поділ на тих хто стояв чи не стояв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...