Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

2 годин тому, nickel сказано:

"Новина" за 2015 рік єсішо.

вони закону рф підкоряються і передають дані росіян. А ми при чому? а от з вк і яндексом не все так просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
5 годин тому, nickel сказано:

Цитувати

Подчиняясь закону о хранении персональных данных россиян, который вступит в силу с сентября, Google начал переносить серверы в дата-центры, расположенные на территории РФ

Щоб не писати "чота ржу".

"Новина" за 2015 рік єсішо.

А гугл за це знає? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

А гугл за це знає? 

Гугл мені про це і підказав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Oberegy сказал:

вони закону рф підкоряються і передають дані росіян.

А як же "дуже вперто тримає оборону від фсб, не збираючись іти на поступки."?

2 часа назад, Oberegy сказал:

А ми при чому?

При тому, що там такі ж дибіли при владі як і в нас, приймуть інший закон і Гугл дані українців так само люб'язно надасть ФСБ, згідно закону РФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, nickel сказано:

Гугл мені про це і підказав.

Значить у вас особливий гугль.

Мені показує таке:

https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/index.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

Значить у вас особливий гугль.

Мені показує таке:

https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/index.html

Мабуть важко таким бути? Слова ніби читаєш, а речення не розумієш.

Ніхто і не стверджує, що гугл побудував власний дата-центр в Росії, тому такого і немає на карті. Він переніс свої сервери в дата-центр Ростелекома, фактично орендував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

Мабуть важко таким бути? Слова ніби читаєш, а речення не розумієш.

Ніхто і не стверджує, що гугл побудував власний дата-центр в Росії, тому такого і немає на карті. Він переніс свої сервери в дата-центр Ростелекома, фактично орендував.

Факти є? Чи це просто чутки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, SΩLΩMΩN сказал:

Факти є? Чи це просто чутки?

Тебе в Гуглі забанили? Ти ж такий розумашка, тикав усім, що закони читаєш. От візьми і прочитай рос. закон "О персональных данных". А потім задумайся, чому Гугл досі працює в Росії, тому що виконав вимоги закону чи тому що проігнорував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, nickel сказано:

Тебе в Гуглі забанили? Ти ж такий розумашка, тикав усім, що закони читаєш. От візьми і прочитай рос. закон "О персональных данных". А потім задумайся, чому Гугл досі працює в Росії, тому що виконав вимоги закону чи тому що проігнорував.

Ви відповіли на питання чи у вас є факти, про ваші твердження. Які сервера гугл перевів в російські датацентри?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

Ви відповіли на питання чи у вас є факти, про ваші твердження. Які сервера гугл перевів в російські датацентри?

Доведенням аксіом не займаюся. Маєш пробіли в знаннях, прошу дуже в Гугл-пошук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доведенням аксіом не займаюся. Маєш пробіли в знаннях, прошу дуже в Гугл-пошук.

Пошук показує, що крім статей ЗМІ, які посилаютсья на заяви ростелекома іншої інформації немає. І доречі сервера бувають різними. В гугла є багато офісів в росії, може це сервера  працівників гугла, які працюють на території росії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

Пошук показує, що крім статей ЗМІ, які посилаютсья на заяви ростелекома іншої інформації немає. І доречі сервера бувають різними. В гугла є багато офісів в росії, може це сервера  працівників гугла, які працюють на території росії?

Я тобі дав алгоритм пошуку інформації. Але якщо з аналізом геть туго, то він не допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icq також заборонили ? а то в мене заходить тільки через прокси, чим icq завинило, ним ж ніхто не користується крім олдскула :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, nickel сказано:

Я тобі дав алгоритм пошуку інформації. Але якщо з аналізом геть туго, то він не допоможе.

Нічого ви мені не дали. Підтверджень вашої інформації немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, charlie сказал:

icq також заборонили ? а то в мене заходить тільки через прокси, чим icq завинило, ним ж ніхто не користується крім олдскула :(

" 2010 року російський фонд Digital Sky Technologies (DST, пізніше перейменований на Mail.ru Group) купив сервіс ICQ у компанії AOL за $187,5 млн. "  ... думаю далі пояснень не потрібно ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, charlie сказано:

Треба глянути потім. Зрідка захожу - там ще є люди :) 

Якщо забанять і аську, це кінець на тер. України... Мало хто вже буде паритись щоб обійти блок. Падли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я користуюсь QIP 2005 клієнтом :D, сам сайт  QIP працює, треба було вже і його банити. 

Цитувати

там ще є люди 

є декілька людей за інтересами. QIP займає декілька мегабайт і не з"їдає оперативу. Нах мені Skype ставити, який вже досі 2 гіга займає, і вижирає вагон оперативи ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

Нічого ви мені не дали. Підтверджень вашої інформації немає.

Я ж писав, якщо з аналізом туго, то ти не зловиш рибку, навіть якщо тобі вудку дати.

Ти тупо шукаєш відповіді в видачі пошуковика. Включи мізки, читай між рядків. От чому, наприклад, Linkedin заблокований Роскомнадзором за порушення закону "О персональных данных", а Гугл - ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, nickel сказано:

Я ж писав, якщо з аналізом туго, то ти не зловиш рибку, навіть якщо тобі вудку дати.

Ти тупо шукаєш відповіді в видачі пошуковика. Включи мізки, читай між рядків. От чому, наприклад, Linkedin заблокований Роскомнадзором за порушення закону "О персональных данных", а Гугл - ні?

От вам аналіз: в росії  кішка тонка, що заборонили всі продукти гугл. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, SΩLΩMΩN сказал:

От вам аналіз: в росії  кішка тонка, що заборонили всі продукти гугл. 

Це не аналіз, це... я краще промовчу, а то ти знову почнеш, що я тебе ображаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не аналіз, це... я краще промовчу, а то ти знову почнеш, що я тебе ображаю.

такий як і ваш, без фактів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, nickel сказано:

приймуть інший закон і Гугл дані українців так само люб'язно надасть ФСБ, згідно закону РФ.

як це Ви собі уявляєте? і чому зразу не американців? гугл працює на теренах рф і передає дані за їхнім законодавством. Просто гроші і ніякої політики. Ми при чому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Oberegy сказал:

Просто гроші і ніякої політики.

Чотаржу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, nickel сказано:

Чотаржу

я за вас дуже рада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, Oberegy сказано:

я за вас дуже рада.

не звертаєте уваги, по аналізам пана Нікеля, гугл зливає інформацію про користувачів з усього світу ФСБ.

Цитувати

Мы видели это на примере 242-ФЗ, который требовал от операторов персональных данных с 1 сентября 2015 года перенести все персональные граждан РФ на территорию страны, однако те же Facebook и Twitter это сделать отказались, по этому поводу даже проводились отдельные встречи на уровне руководства Facebook и Роскомнадзора. Поэтому и в случае с новым приказом ФСБ, как говорится, возможен индивидуальный подход.

Например, Google и Facebook до сих пор не перенесли персональные данные на территорию России. Однако, они это делать прямо не отказываются, что почему-то удовлетворяет Роскомнадзор, который обязан следить за соблюдением этого закона.

П.С. от і мінус від Нікеля пішов, як останній аргумент в спорі на борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...