Oberegy Опубліковано 31 Травня, 2017 в 09:27 Поділитися #1051 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 09:27 2 годин тому, nickel сказано: "Новина" за 2015 рік єсішо. вони закону рф підкоряються і передають дані росіян. А ми при чому? а от з вк і яндексом не все так просто. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 12:10 Поділитися #1052 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 12:10 5 годин тому, nickel сказано: Цитувати Подчиняясь закону о хранении персональных данных россиян, который вступит в силу с сентября, Google начал переносить серверы в дата-центры, расположенные на территории РФ Щоб не писати "чота ржу". "Новина" за 2015 рік єсішо. А гугл за це знає? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 12:21 Поділитися #1053 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 12:21 9 минут назад, SΩLΩMΩN сказал: А гугл за це знає? Гугл мені про це і підказав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 12:28 Поділитися #1054 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 12:28 2 часа назад, Oberegy сказал: вони закону рф підкоряються і передають дані росіян. А як же "дуже вперто тримає оборону від фсб, не збираючись іти на поступки."? 2 часа назад, Oberegy сказал: А ми при чому? При тому, що там такі ж дибіли при владі як і в нас, приймуть інший закон і Гугл дані українців так само люб'язно надасть ФСБ, згідно закону РФ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:02 Поділитися #1055 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:02 40 хвилин тому, nickel сказано: Гугл мені про це і підказав. Значить у вас особливий гугль. Мені показує таке: https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/index.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:12 Поділитися #1056 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:12 5 минут назад, SΩLΩMΩN сказал: Значить у вас особливий гугль. Мені показує таке: https://www.google.com/about/datacenters/inside/locations/index.html Мабуть важко таким бути? Слова ніби читаєш, а речення не розумієш. Ніхто і не стверджує, що гугл побудував власний дата-центр в Росії, тому такого і немає на карті. Він переніс свої сервери в дата-центр Ростелекома, фактично орендував. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:14 Поділитися #1057 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:14 1 хвилина тому, nickel сказано: Мабуть важко таким бути? Слова ніби читаєш, а речення не розумієш. Ніхто і не стверджує, що гугл побудував власний дата-центр в Росії, тому такого і немає на карті. Він переніс свої сервери в дата-центр Ростелекома, фактично орендував. Факти є? Чи це просто чутки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:19 Поділитися #1058 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:19 Только что, SΩLΩMΩN сказал: Факти є? Чи це просто чутки? Тебе в Гуглі забанили? Ти ж такий розумашка, тикав усім, що закони читаєш. От візьми і прочитай рос. закон "О персональных данных". А потім задумайся, чому Гугл досі працює в Росії, тому що виконав вимоги закону чи тому що проігнорував. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:21 Поділитися #1059 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:21 Щойно, nickel сказано: Тебе в Гуглі забанили? Ти ж такий розумашка, тикав усім, що закони читаєш. От візьми і прочитай рос. закон "О персональных данных". А потім задумайся, чому Гугл досі працює в Росії, тому що виконав вимоги закону чи тому що проігнорував. Ви відповіли на питання чи у вас є факти, про ваші твердження. Які сервера гугл перевів в російські датацентри? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:28 Поділитися #1060 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:28 5 минут назад, SΩLΩMΩN сказал: Ви відповіли на питання чи у вас є факти, про ваші твердження. Які сервера гугл перевів в російські датацентри? Доведенням аксіом не займаюся. Маєш пробіли в знаннях, прошу дуже в Гугл-пошук. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:32 Поділитися #1061 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:32 1 хвилина тому, nickel сказано: Доведенням аксіом не займаюся. Маєш пробіли в знаннях, прошу дуже в Гугл-пошук. Пошук показує, що крім статей ЗМІ, які посилаютсья на заяви ростелекома іншої інформації немає. І доречі сервера бувають різними. В гугла є багато офісів в росії, може це сервера працівників гугла, які працюють на території росії? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:40 Поділитися #1062 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:40 6 минут назад, SΩLΩMΩN сказал: Пошук показує, що крім статей ЗМІ, які посилаютсья на заяви ростелекома іншої інформації немає. І доречі сервера бувають різними. В гугла є багато офісів в росії, може це сервера працівників гугла, які працюють на території росії? Я тобі дав алгоритм пошуку інформації. Але якщо з аналізом геть туго, то він не допоможе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
charlie Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:44 Поділитися #1063 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:44 icq також заборонили ? а то в мене заходить тільки через прокси, чим icq завинило, ним ж ніхто не користується крім олдскула Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:50 Поділитися #1064 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:50 8 хвилин тому, nickel сказано: Я тобі дав алгоритм пошуку інформації. Але якщо з аналізом геть туго, то він не допоможе. Нічого ви мені не дали. Підтверджень вашої інформації немає. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dj_design Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:50 Поділитися #1065 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:50 1 минуту назад, charlie сказал: icq також заборонили ? а то в мене заходить тільки через прокси, чим icq завинило, ним ж ніхто не користується крім олдскула " 2010 року російський фонд Digital Sky Technologies (DST, пізніше перейменований на Mail.ru Group) купив сервіс ICQ у компанії AOL за $187,5 млн. " ... думаю далі пояснень не потрібно ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:58 Поділитися #1066 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 13:58 12 хвилин тому, charlie сказано: icq також заборонили ? а то в мене заходить тільки через прокси, чим icq завинило, ним ж ніхто не користується крім олдскула Треба глянути потім. Зрідка захожу - там ще є люди Якщо забанять і аську, це кінець на тер. України... Мало хто вже буде паритись щоб обійти блок. Падли. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
charlie Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:03 Поділитися #1067 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:03 я користуюсь QIP 2005 клієнтом :D, сам сайт QIP працює, треба було вже і його банити. Цитувати там ще є люди є декілька людей за інтересами. QIP займає декілька мегабайт і не з"їдає оперативу. Нах мені Skype ставити, який вже досі 2 гіга займає, і вижирає вагон оперативи ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:05 Поділитися #1068 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:05 10 минут назад, SΩLΩMΩN сказал: Нічого ви мені не дали. Підтверджень вашої інформації немає. Я ж писав, якщо з аналізом туго, то ти не зловиш рибку, навіть якщо тобі вудку дати. Ти тупо шукаєш відповіді в видачі пошуковика. Включи мізки, читай між рядків. От чому, наприклад, Linkedin заблокований Роскомнадзором за порушення закону "О персональных данных", а Гугл - ні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:13 Поділитися #1069 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:13 4 хвилин тому, nickel сказано: Я ж писав, якщо з аналізом туго, то ти не зловиш рибку, навіть якщо тобі вудку дати. Ти тупо шукаєш відповіді в видачі пошуковика. Включи мізки, читай між рядків. От чому, наприклад, Linkedin заблокований Роскомнадзором за порушення закону "О персональных данных", а Гугл - ні? От вам аналіз: в росії кішка тонка, що заборонили всі продукти гугл. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:15 Поділитися #1070 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:15 Только что, SΩLΩMΩN сказал: От вам аналіз: в росії кішка тонка, що заборонили всі продукти гугл. Це не аналіз, це... я краще промовчу, а то ти знову почнеш, що я тебе ображаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:17 Поділитися #1071 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:17 1 хвилина тому, nickel сказано: Це не аналіз, це... я краще промовчу, а то ти знову почнеш, що я тебе ображаю. такий як і ваш, без фактів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:17 Поділитися #1072 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:17 1 година тому, nickel сказано: приймуть інший закон і Гугл дані українців так само люб'язно надасть ФСБ, згідно закону РФ. як це Ви собі уявляєте? і чому зразу не американців? гугл працює на теренах рф і передає дані за їхнім законодавством. Просто гроші і ніякої політики. Ми при чому? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:25 Поділитися #1073 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:25 2 минуты назад, Oberegy сказал: Просто гроші і ніякої політики. Чотаржу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:27 Поділитися #1074 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:27 10 хвилин тому, nickel сказано: Чотаржу я за вас дуже рада. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:40 Поділитися #1075 Опубліковано 31 Травня, 2017 в 14:40 45 хвилин тому, Oberegy сказано: я за вас дуже рада. не звертаєте уваги, по аналізам пана Нікеля, гугл зливає інформацію про користувачів з усього світу ФСБ. Цитувати Мы видели это на примере 242-ФЗ, который требовал от операторов персональных данных с 1 сентября 2015 года перенести все персональные граждан РФ на территорию страны, однако те же Facebook и Twitter это сделать отказались, по этому поводу даже проводились отдельные встречи на уровне руководства Facebook и Роскомнадзора. Поэтому и в случае с новым приказом ФСБ, как говорится, возможен индивидуальный подход. Например, Google и Facebook до сих пор не перенесли персональные данные на территорию России. Однако, они это делать прямо не отказываются, что почему-то удовлетворяет Роскомнадзор, который обязан следить за соблюдением этого закона. П.С. от і мінус від Нікеля пішов, як останній аргумент в спорі на борді. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.