Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

Ну ясно... не забороняв... всі ми грішні... не ангели. Злилися обоє. А я ще хотів вам російський газ через впн реверс згадати. Також мабуть обоє повідрізали собі добровільно ще в 2014.

о ... "да ви батенька просто троль" .. вам глибоку плювати на суть теми, аби потролити на пару сторінок .. от ви і відкрили свою суть :)

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
18 хвилин тому, vampirich сказано:

Сервис будет постепенно сокращен и затем отключен. 1 ноября 2016 будут отключены возможности загрузки на сервер и другие функции записи данных. Пользователи должны забрать свои данные с серверов до 31 января 2017. 1 февраля 2017 года аккаунты и данные с серверов будут удалены. Пользователям оплаченных аккаунтов денежные средства будут возвращены.

непогана альтернатива, ага...  ця фігня тільки з юрособами лишила надання послуг

Чим погано було пару місяців мати 36 Тб? Жоден москальский сервіс стільки не дає. Не бачив, щоб зараз москалі більше 100 Гб давали. А 100 Гб можна не тільки в москаликів отримати. Альтернатива завжди є.

Опубліковано
42 хвилин тому, SΩLΩMΩN сказано:

Чим погано було пару місяців мати 36 Тб? Жоден москальский сервіс стільки не дає. Не бачив, щоб зараз москалі більше 100 Гб давали. А 100 Гб можна не тільки в москаликів отримати. Альтернатива завжди є.

пару місяців - це нормальна альтернатива?

ну я хз кунішно, які у тебе поняття про зручність, але через кожні пару місяців переносити дані з сервіса на сервіс імхо трохи секас

ps у самого mega для файлопомойки, бо 50 гіг, google для фоток

Опубліковано

щойно мій ліцензійний антивірусник заблокував раз 5 підряд сторінку mc.yandex.ru Це що значить, хто пояснить. Яндекса нема на компі, сторінок яндекса не відкривала. Тільки і.уа, пошту і цю. Це що вірус? буду вдячна за відповідь

Опубліковано
6 хвилин тому, Oberegy сказано:

щойно мій ліцензійний антивірусник заблокував раз 5 підряд сторінку mc.yandex.ru Це що значить, хто пояснить. Яндекса нема на компі, сторінок яндекса не відкривала. Тільки і.уа, пошту і цю. Це що вірус? буду вдячна за відповідь

а точно антивірусник, чи може adblock/ublock/adguard ? в мене ublock блокує це сміття

Опубліковано
38 хвилин тому, Oli сказано:

це Яндекс-метрика,

так, антивірусник обновився і почав блокувати яндекс-метрику. Зі свого сайту приберу. А на Борді хай думають, бо мене скоро може не пустити сюди зовсім.

Опубліковано
4 хвилин тому, Oberegy сказано:

А на Борді хай думають, бо мене скоро може не пустити сюди зовсім.

ну да, на форумі ще висить лічильник...

що за антивірус?

Опубліковано
16 хвилин тому, Oli сказано:

ну да, на форумі ще висить лічильник...

що за антивірус?

ESET Internet Security

Опубліковано
1 година тому, vampirich сказано:

пару місяців - це нормальна альтернатива?

ну я хз кунішно, які у тебе поняття про зручність, але через кожні пару місяців переносити дані з сервіса на сервіс імхо трохи секас

ps у самого mega для файлопомойки, бо 50 гіг, google для фоток

А яка альтернатива халявним 32 Тб?  А 100 Гб і Шведи дадуть. https://degoo.com/  Альтернатива кацапам є. Хоча я не проти використовувати їх сервери в якості файлопомийки. Треба загадити їхні сервіси :)

Опубліковано
3 хвилин тому, Oberegy сказано:

ну так тут є лічильник. Хіба не через це?

так раніше все ок було, напевно обновили бази як і антивірус, і виявили  зло окупанта :D

https://degoo.com/ побачим, що за штука. Чим мені побобається mega, тим що, коли їх закривали попередній раз (megaupload), то давали час на викачку файлів, а то з іншими файлообмінниками бувало закрили за піратство і всі файли разом з ними зникали

Опубліковано
37 хвилин тому, Oli сказано:

а тут став матюкатися на метрику, дивно

мені скрізь вже блокує, окрім сайтів без метрики. Зі свого знесла, поставила від лівінтернет.

Опубліковано
1 година тому, Oberegy сказано:

Незнаю як зараз, я а раніше було так:

http://politicon1.at.ua/forum/67-4218-1

Цитувати

Осторожно, ЯНДЕКС! Вебвизор, это слежка за вами!

Шпиономания больше не паранойя - это стало реальностью 

Вебвизор запоминает не только поведение пользователей, но и вводимые гражданами персональные данные. Т.е., владельцами сайтов с помощью их администраторов собирается то, что люди набирают в регистрационной форме. При этом следует знать, что если человек заполнил форму, например, договор-оферту, но потом передумал отправлять, то информация про него тоже попадает в базу данных к владельцу сайта. 

Вводимая информация в основном является конфиденциальной, позволяющей идентифицировать пользователя. Если исходить из украинского законодательства, то собирать персональные данные законом запрещено. Нарушение законодательства можно будет использовать против сайтов, установивших у себя вебвизор. Владельцы этих сайтов могут быть обвинены в противозаконном сборе персональных данных о своих пользователях. С вытекающими отсюда последствиями для этих сайтов, их владельцев и администраторов.

Опубліковано

все правильно, бо інформація - це гроші. Гугл грішний теж, недавно була інфа, що вони записують розмови телефонні. Все для того, щоб  налаштувати дружній людині пошук, але... вони божились, що з записами працюють тільки боти, потім  вони знищується, але осадочок остався. Був колись фільм з Уілом Смітом, щось типу Ворог держави... от там гарненько про це все.

Опубліковано
14 хвилин тому, Oberegy сказано:

Гугл грішний теж, недавно була інфа, що вони записують розмови телефонні.

записують? хрен з ними,

не подобається техніка - го в ліс, там все секюрно і безпечно

Опубліковано
22 хвилин тому, Oberegy сказано:

Був колись фільм з Уілом Смітом, щось типу Ворог держави... от там гарненько про це все.

бубусьок лякають

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...