Перейти до змісту

сірі мИшки vs "свої в доску"

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дк а в чому питання?

чому спілкуються з гарними і говорливими? - тому, що коли до них підійдеш і заговориш, то вона відповість, підколе і тд. Вобщем весело. До "мишки" сіко не говори - ииии, аааа, ага і тому подібні фрази :( Якщо може адекватно відповісти знач це вже "золота середина", яка собстно визначається максимумами для кожного особисто.

Ну і приказку "встречают по одежке" ніхто не відміняв...

чому одружуються на "мишках"?

Комусь подобається зверхність над дружиною (ти ж для неї якщо не Бог, то цар, Бетмен і Делон в одному лиці - точно), комусь хочеться "виліпити" з неї щось своє, комусь треба керувати людиною (а для цього вона має бути слабкою)...

ІМНО, темперамент далеко не основний чинник, який впливає на одруження.

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Збори у дитини, справка з ЖЕКУ, паспортний стіл,в поліклініку з дитиною, відправити передачу і т.д. і т.п......

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

А, може, просто того, що це твоє "суб.єктивне" бачення сірих мишок??? Може, та "сіра" мишка в ліжку кішка, і господиня, і три вищі освіти, і екзотичне хоббі :ninja:.

Осінь, "по одьожке" тільки зустрічають, пам.ятаєш приказку? :)

А оця "сіра мишка" в твоєму пості свідчить про зверхність, нє?

"Я гляжу ей вслед,

Ничего в ней нет,

А я все гляжу,

Глаз не отвожу".

• 3 місяця потому...
Опубліковано
А, може, просто того, що це твоє "суб.єктивне" бачення сірих мишок??? Може, та "сіра" мишка в ліжку кішка, і господиня, і три вищі освіти, і екзотичне хоббі :D.

Осінь, "по одьожке" тільки зустрічають, пам.ятаєш приказку? :)

А оця "сіра мишка" в твоєму пості свідчить про зверхність, нє?

"Я гляжу ей вслед,

Ничего в ней нет,

А я все гляжу,

Глаз не отвожу".

це свідчить не про зверхність.

а про те, що я дивлюсь на отаких мишок, яких знаю проекрасно (ну ..тільки не в ліжку гггг)

і думаю.

вони мого віку

заміжні давно

а я як тиць 3,14диц.

в чому різниця?

просто цікаво

мож то мишкою стати??? :):)

Опубліковано
та хоч собачкою- січас і ті, і ті заміж не ходють:D

та пох.

хто до 21 не одружився, то після 21 ЩЕ РАНО )) ггг

мну цікавить статистика і психологія

Опубліковано
осень: иностранцы любят жениться поздно. у них это нормально.

і правильно роблять. а не як в нас повискакують в 20-21 і всьо. і капєц життю )))

але я питаю саме про Україну. Бо тут живу.

Опубліковано
осень: это тебе совет. хочешь семейного счастья - греби в инострандию.

1. сімейного щастя не буває. воно тільки на початку. а далі- сірі будні, обмеження і т.п.

2. нах воно мені таке здалося?:D

я не поради прошу.

я прошу фактів і статистики і роздумів.

Опубліковано
1. сімейного щастя не буває.

...

я прошу фактів і статистики і роздумів.

тебя кто-то обманул. или у тебя был неудачный пример для оценки.

факты...

я женился в 31. жене было 28.

не переживай, еще найдешь :D

Опубліковано

тут була висловлена думка, що кожен чоловік вибирає собі перш за все МАТІР для своїх дітей

досить розумно і виважено

от тут не можна не погодитись

хоча.. жалка аднака )

Опубліковано

ггг ну це ЗБУДЖУЄ, а не призводить до вибору :)

просто абідна йолки.

ти читаєш, чимось цікавим займаєшся, маєш якесь там хоббі, якусь там фі - чи фЕ -гуру, маєш 3-4 освіти, степінь кандидата наук, подорожуєш, граєш на гітарі, співаєш (і купу інших прєлєстєй), а вони вибирають якусь Марусю і на ній одружуються.

пачіму? :)

Опубліковано
а вони вибирають якусь Марусю і на ній одружуються.

пачіму? :)

патамушта у Маруси грудь 5-го размера :) (боронь Боже :) )

Опубліковано

А вариант, что они просто боятся, что ты сильнее (умнее, кругозористее) и задавишь своим авторитетом, что ты и после свадьбы будешь тусоваться непонятно где и с кем, а не сидеть дома, стирать носки и готовить супчики? :)

Опубліковано

Осінь, подивилась у твій профіль: тобі ж ТІЛЬКИ 23!!!!! Зарано робити такі висновки. От як нагряне любов нежданно......... :)

І ще: на цьому форумі є немало цікавих хлопців. :)

Опубліковано

Соглашусь с ursa.

і правильно роблять. а не як в нас повискакують в 20-21 і всьо. і капєц життю )))

С этим не согласен. Знаю несколько примеров вполне счастливого брака, в которых в день свадьбы невесте было 20-21, а то и меньше :)

А разводы бывают и в ранних браках, и в поздних. Не в этом дело.

Хотя если ты пошутить хотела, то шутка удалась :)

P.S. "По залету" и другие "экстренные обстоятельства" в счет не беру.

P.P.S. Да, и еще. Одна моя знакомая, будучи 20-летней еще, ухажоров имела массу. Но... Она все время считала, что еще не нашла достойного... Все крутила носом... Так вот, к 25 годам количество ухажоров заметно поубавилось, а сейчас ей 30, ухажоров - 0 (НОЛЬ), шансы выйти замуж (удачно ли, неудачно ли, не об этом речь - вообще выйти замуж) тоже практически нулевые.

От така фігня малята. :)

Опубліковано
Осінь, подивилась у твій профіль: тобі ж ТІЛЬКИ 23!!!!! Зарано робити такі висновки. От як нагряне любов нежданно......... :)

І ще: на цьому форумі є немало цікавих хлопців. :)

ай ноу :)))

а батьки кричать "тобі ВЖЕ 23!!!!"

а на форумі гарні хлопці???

так вони ж всі жонаті чорт забирай :)

Опубліковано
А вариант, что они просто боятся, что ты сильнее (умнее, кругозористее) и задавишь своим авторитетом, что ты и после свадьбы будешь тусоваться непонятно где и с кем, а не сидеть дома, стирать носки и готовить супчики? :)

и ))

а він хоче, щоб вона сиділа вдома, прала шкарпетки і готувала супчики, а він буде тусоваться непонятно гдє і с кєм?:))) :)

Шура,

нє. то не варіант с Марусєй. там надто багато на білизну витрачатись доведеться. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...