Перейти до змісту

Що переглянути? 2015

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Интерстеллар / Interstellar

4951493d3693ce613d9f8d6789e16378.jpg

Название: Интерстеллар

Оригинальное название: Interstellar

Год выхода: 2014

Жанр: фантастика, боевик, детектив, приключения

Режиссер: Кристофер Нолан

В ролях: Мэттью МакКонахи, Энн Хэтэуэй, Кейси Аффлек, Джессика Честейн, Тофер Грейс, Уэс Бентли, Майкл Кейн, Маккензи Фой, Джон Литгоу, Эллен Бёрстин

О фильме:

Когда засуха приводит человечество к продовольственному кризису, коллектив исследователей и учёных отправляется сквозь червоточину (которая предположительно соединяет области пространства-времени через большое расстояние) в путешествие, чтобы превзойти прежние ограничения для космических путешествий человека и переселить человечество на другую планету.

Выпущено: США, Великобритания / Legendary Pictures, Lynda Obst Productions, Paramount Pictures, Warner Bros.

Продолжительность: 02:49:03

Озвучивание: Дублированное [чистый звук] Официальный

• Відповідей 703
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Arden, перший раз все одно треба дивитись його в кінотеатрі. а потім вже вдома, з пляшкою пива та перемотками смакуючи моменти :smile3:

Опубліковано

Два рази їздив в IMAX. На Аватара та Інтерстеллар.

Але другий раз вдома буду дивитися полюбому, можливо, зверну увагу на щось нове та переосмислю деякі моменти.

Опубліковано

Фокус / Focus

«Узнай в чём фокус»

19833989ba90.jpg

Год выпуска: 2015

Страна: США

flag-1.gif

Жанр: драма, мелодрама, комедия, криминал

Продолжительность: 01:44:36

Перевод: Дублированное [Чистый звук] Официальный

Режиссер: Гленн Фикарра, Джон Рекуа

Сценарий: Гленн Фикарра, Джон Рекуа

Продюсер: Денис Ди Нови, Чарли Гоголак, Стэн Влодковски

Оператор: Хавьер Гробет

Композитор: Ник Урата

Художник: Бет Микл, Келли Керли, Дэйна Пинк

Монтаж: Ян Ковач

В ролях: Уилл Смит, Марго Робби, Родриго Санторо, Джералд МакРэйни, Б.Д. Вонг, Роберт Тейлор, Бреннан Браун, Адриан Мартинес, Лаура Флэннери, Стефани Он

Описание: История об опытном мошеннике, который влюбляется в девушку, делающую первые шаги на поприще нелегального отъема средств у граждан. Отношения становятся для них проблемой, когда обнаруживается, что романтика мешает их нечестному бизнесу.

Опубліковано

Не обов'язково торент, я знайшов тут , але звук не поганий.

повір якщо є в онлайні і на файлообмінниках то й на торенті теж є, на цьому сайті такий же дубляж двухголосий що й на всіх торентах від "Студия Пиратского Дубляжа". А писав я за торент тому що качаю все лише торентом.
Опубліковано

Интерстеллар / Interstellar

4951493d3693ce613d9f8d6789e16378.jpg

Оригинальное название: Interstellar

Жанр: фантастика, боевик, детектив, приключения

Режиссер: Кристофер Нолан

В ролях: Мэттью МакКонахи, Энн Хэтэуэй, Кейси Аффлек, Джессика Честейн, Тофер Грейс, Уэс Бентли, Майкл Кейн, Маккензи Фой, Джон Литгоу, Эллен Бёрстин

О фильме:

Когда засуха приводит человечество к продовольственному кризису, коллектив исследователей и учёных отправляется сквозь червоточину (которая предположительно соединяет области пространства-времени через большое расстояние) в путешествие, чтобы превзойти прежние ограничения для космических путешествий человека и переселить человечество на другую планету.

Выпущено: США, Великобритания / Legendary Pictures, Lynda Obst Productions, Paramount Pictures, Warner Bros.

Продолжительность: 02:49:03

Озвучивание: Дублированное [чистый звук] Официальный

в 3d будет?

Опубліковано

в 3d будет?

Interstellar в 3D не виходив.

" ... насчет 3D, то я осознанно не хотел его использовать. Ведь трехмерное изображение, конечно, вовлекает зрителя в просмотр, но при этом экран кажется меньше и ближе, чем на самом деле. А в IMAX 2D экран кажется, наоборот, необъятно гигантским. Когда я показываю черную дыру или кольца Сатурна, мне необходим именно этот эффект." © Nolan

Опубліковано

Я його не поняв. Тобто фільм цілком непоганий. Але як на мене - на один раз.

Не запрело мене. Чесно

Опубліковано

Двічі дивився в кінотеатрі, а сьогодні завантажив BD-Remux і буду дивитися вдома - дуже він мені сподобався. Після першого перегляду було стільки емоцій, що відійшов лише коли прийшов додому :)

Опубліковано

Название: Искатель воды

Озвучивание: Профессиональное (многоголосное)

Посилання на дубляж можна?

Якщо ні, то чому засераємо тему "поперед батька в пекло"?

Крім того в релізі невідключаємі китайські субтитри, можна було б і попередити.

Щодо Чайна субтитрів релізу "Фокус" стосується також.

Опубліковано

Відчуття залишилось двояке. Як завжди з фільмами де мої знання дещо глибші ніж в звичайного глядача. З однієї сторони - все так поставлено, що не залишається чау слідкувати за неспрівпадіннями, з іншої сторони, варто погуглити щоб зрозуміти що з чорної діри не може вирватись будь-який сигнал - чи то світло - електормагнітна хвиля, чи то двійковий сигнал - також електромагнітна хвиля. Любий об'єкт в полі сил чорної діри не здатен випромінювати сигнал в протилежному від діри напрямку. Але взагалі сподобалось що драматична складова подається ненав'язливо, глядач не "вибивається на нюні і соплі", а продовжує слідкувати за сюжетом. Чого варті лише 7 років за годину, в половини глядачів від такого мозок може закипіти. Дві з половиною години проходять десь як година і сорок п'ять хвилин, і фільм не дозволяє відволікатись. Меть'ю Макконахі - як антипод Ніколасу Кейджу - прогресує з кожним фільмом, що не може не радувати.

Таки дійсно пожна поставити на один рівень з "Аватаром". Оцінювати нема сенсу, тут все ясно, топ 10 є топ 10.

Опубліковано

Щодо Чайна субтитрів релізу "Фокус" стосується також

У такому випадку чому #114 nikblack не видалено? Цей фільм зараз скрізь з китай-субтитрами?!:) Подвійні стандарти?:)
Опубліковано

Не запрело мене. Чесно

Если сравнивать Гравитацию и Интерсталлар, конечто же Гравитация. Нолан немного скатился до уровня Человека из стали, похожее чуство когда смотришь Интерстеллар. Не все так плохо, фильм провалился только в начале

Опубліковано

Если сравнивать Гравитацию и Интерсталлар, конечто же Гравитация. Нолан немного скатился до уровня Человека из стали, похожее чуство когда смотришь Интерстеллар. Не все так плохо, фильм провалился только в начале

Нікуди Нолан не скотився - знімає, якщо так можна сказати, стабільно якісні фільми.
Опубліковано

Не запрело мене. Чесно

можливо не твоє,

поперло огого, свого внутрішньоно космонавта заловільнив на всі 200%

сюжет класний :) дякую що нагадали

Опубліковано

просто сюжет із часом і "пространственно-временным континуумом" заїжджений, хоча й цікавий. Я чомусь одразу все зрозумів. Далі спойлер!

Що це хтось (батько) дівчинці посилає знаки з майбутнього.
Опубліковано

Щодо Чайна субтитрів релізу "Фокус" стосується також

У такому випадку чому #114 nikblack не видалено? Цей фільм зараз скрізь з китай-субтитрами?! :) Подвійні стандарти? :)

Тицьни в правила теми де сказано що фільми з чайна-субтитрами не допускаються? По критерію якості картинки і озвучки все в нормі. А про чайна субтитри - попереджати варто суто по-людськи.

Ну і щоб видалити звідси пост з інфою про фільм з явним порушенням правил теми (на вашу думку), достатньо поскаржитись модеру через функцію "скарга", а він вирішить чи вимога є справедливою. В мене прав модера нема і ніколи не було.

121eb621521dd574d2a2a2ffe8d8dd66.png

Название: Самба

Оригинальное название: Samba

Жанр: драма, комедия

Режиссер: Оливье Накаш, Эрик Толедано

В ролях: Омар Си, Шарлотта Генсбур, Тахар Рахим, Изиа Ижлен, Исака Савадого, Элен Венсан, Янгар Фолл, Кристиана Милле, Жаклин Жеаннеф, Лия Кебеде

О фильме: Самба — сенегалец, живущий во Франции десять лет, но неудачи все еще преследуют его — он не может устроиться на хорошее место работы. Элис — руководитель высшего звена, буквально «сгорела» на работе. Самба всеми силами пытается получить документы, чтобы трудоустроиться, а Алиса ищет спасения от пустоты собственной жизни. Каждый из них ищет выход из сложившегося тупика, пока в один прекрасный день их судьбы не пересекаются. Между смехом и слезами их история прокладывает себе дорогу к счастью.

imdb_tt3399024.gif

Выпущено: Франция / Quad Productions, Ten Films, Gaumont

Продолжительность: 01:58:51

Озвучивание: Дублированное [Чистый звук]

====================================

так, той самий Омар Сі який зіграв головного героя в "1+1/Недоторкані", тому варто переглянути.

Увага! По посиланню фільм на даний момент ще роздається одиноким власником унікального контенту (прем'єра в РФ сьогодні), на інших ресурсах з'явиться чуть пізніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...