Перейти до змісту

Хто де зустрічатиме Новий Рік ?

meic

Рекомендовані повідомлення

А я хочу цей Новий рік зустріти в центрі бля ялинок

Хтось так зустрічав, куранти будуть пробивати 12 ?

Колись мав необережність провести подібний "експеримент" - зустріч Нового року біля ялинки))). Картина маслом... Під вигуки "з Новим роком країна", дід мороз сів на дупу. В ой же час, "майже теплі" святкувальники, пили з снігуркою горілку на брудершафт, не забуваючи кинути пару петард під ноги святкуючим))) Фінал - ( цитую КоЗЬМа)" Після таких зустрічальників на центральній площі як на зборах йогів - під ногами повно битого скла <_<". Ну, якось так.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Згідний з думкою, що в такій ситуації яка склалася дійсно немає бажання для будь-яких святкувань. Хочеться побути в крузі сім"ї по мінімуму з традиційним олів"є, мандаринами і шампанським та з молитвами за мир і спокій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній раз біля головної ялинки міста в новорічну ніч був ще студентом років 10 тому. Під ногами петарди, бите скло, ригань, мати, бійки... Концетрація бидла зашкалює. Не вірю, що щось змінилось. Не раджу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну святкувати так....не місце зараз війна все-таке...,був я в АТО й знову маю їхати після Різдва в зовсім нову частину й хз до яких людей й що виконувати,знаю точно що по прибуттю 3-4 дні й на схід(

як би це банально не звучало,але можливо останній мій Новий Рій,за 31 рік я не зустрічав його так аби запамятався ніколи.....так от маючи повне право відсвяткувати його з дружиною,попередньо порадившись з нею ми потратили майже 4 тисячі на двох й їдемо у Львів й будемо там його святкувати.не знаю вперше будемо так дорого й мабуть цікаво святкувати,якби не премія за Ато то не поїхали б ніколи мабуть.Як приїдемо й буду мати час обовязково відпишусь й викладу фотозвіт!!!

Святкуйте, не думайте про погане - "...як би це банально не звучало,але можливо останній мій Новий Рік". Вірте в краще. Гарних Вам свят.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній раз біля головної ялинки міста в новорічну ніч був ще студентом років 10 тому. Під ногами петарди, бите скло, ригань, мати, бійки... Концетрація бидла зашкалює. Не вірю, що щось змінилось. Не раджу!

Погоджуся з Вами , зовсім не святкова атмосфера ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля, вдома наодинці влом, настроївся їхати в центр,

і нфіга я заходив в цю тему(, але пофіг поїду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і нфіга я заходив в цю тему(, але пофіг поїду.

П....з...уй, і не слинь тут.

Всіх остальних з наступаючими Різдвяними святами та Новим роком!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду дома в сімейному колі. Хотілося з друзями, але положення жінки вже не дозволяє цілу ніч гуляти. :_06:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружина + пляшка смачного рому, і нафіг та ялинка?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На работе-ночная смена. Слава богам Олимпа нас тут много и скучно не будет. Всем в Новом Году добра, радости и много печенек, в них вся сила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цієї ночі вдома зі сім*єю, а завтра кум забіжить, буде по-кумівськи. З новим 2015 роком, буде важко (делсь легко), але нам не привикати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У дома як і положено із сімєю

вітаю з новим роком, креативу нових ідей та досягнення поставлених цілей

post-6664-0-67120000-1420060141_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забажав я ніде святкувати, не має настрою.

Запросив до себе батька разом накриваємо стіл. З ним давно не святкував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдома. З ніжним шматком смаженого мн'єса)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдома.Олів"є вже згамане.

Зю.Дивлюсь на "НТН" концерт "Ляпіса"-це щось неймовірне!Не дочекаюся ніяк "Воины света".Раджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як відсвяткували голова не бобо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від домашнього ніколи не бобо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, все в міру, і голова не бо-бо.

Але до качки так і не дійшло, пішла в холодильник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від домашнього ніколи не бобо

це добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустрічали вдома, з сім'єю+олів*є, шампанським, коньяком Наполіон :_02: Голова не бо-бо :_02:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж вдома зустрічали. шампанське/пиво, відео-приколи з інету...

купив цього року костюм діда мороза! вийшов я "по стравах" і тут прийшов дід мороз, в малого емоції аж зашкалювали коли я "повернувся", казав як він віршика розказував і які йому дід мороз подарунки приніс...

ви знаєте кращих емоцій побажати на новий рік важко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голова не бо-бо :_02:.

жди гостей) побачим, що ти завтра скажеш)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...