HelloBoy Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:10 Поділитися #76 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:10 якщо загальне - значить нечійне! якщо нечійне то можна додому нести..... заганяли в 20-30 роках в колгоспи під страхом смерті і ссилкі всерівно не хотіли.... а тут колгосп переродився в кооператив чи об"єднання і на тобі всі гуртом побіжать оформлюватись?зараз корови, а потім свині, птиця...хто вкурсе наразі корова в селі то не є велика "розкіш" і від неї гемору більше ніж пользи.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
guest Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:22 Поділитися #77 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:22 Не буде молока на базарах - будемо їздити в селах купляти дпмашнєв такому випадку кожна бабулька буде знати, що покупець у разі чого може повернутися до неї в хату і вламати пі***лєй за неякісний продуктбо зараз на базарі стоять звичайні анонімуси, які ні за що не відповідають Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:43 Поділитися #78 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:43 Факт є фактом, є ті що хочуть купувати молоко на базарі, у бабок, домашнє і тд (такі як я), і є ті, що хочуть купувати супер-пупер молоко в магазині, зараз в кожного з нас є вибір, є альтернатива, а у нас її заберуть, то як так, чому повинні об'єднуватися лиш власники корів, адже постраждають всі..? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:47 Поділитися #79 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:47 Факт є фактом, є ті що хочуть купувати молоко на базарі, у бабок, домашнє і тд (такі як я), і є ті, що хочуть купувати супер-пупер молоко в магазині, зараз в кожного з нас є вибір, є альтернатива, а у нас її заберуть, то як так, чому повинні об'єднуватися лиш власники корів, адже постраждають всі..?А риторика у вас однобока всеодно. Чому це якщо молоко з магазину, то воно "супер-пупер"? З яких це пір якщо людина боїться за здоров'я своїх дітей це прирівнюється до мажорства? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:54 Поділитися #80 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:54 до мажорства це не прирівнювалося, ви якість магазинного молока ставите вище базарного, я навпаки, ось і вся різниця, за купівельну спроможність мова не йде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:59 Поділитися #81 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 21:59 Може я не правильно зрозуміла тон вашого посту, для мене то якось так прозвучало. А щодо якості, то довіряю тій торговій марці, де працювала подруга і розповідала, що дійсно все на високому рівні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:03 Поділитися #82 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:03 до мажорства це не прирівнювалося, ви якість магазинного молока ставите вище базарного, я навпаки, ось і вся різниця, за купівельну спроможність мова не йде.Дивно ставити якість базарного молока вище за магазинне хоча б тому, що левова частина (імхо) базарного молока продається з пляшок, які були зібрані на смітниках... невже ніколи не доводилось бачити, як зі сміттєвих баків біля багатоповерхівок декласовані елементи вибирають більш-менш чисті пляшки? ніколи не задумувались, навіщо вини це роблять і куди вони їх дівають? і звідки в господині з села береться десяток-півтора десятка ПЕТ-пляшок для кожної продажі? яка тут може бути якість, коли поруч - антисанітарія?крім того, переважна більшість господинь - молоко або розводять водою, або продають після сепаратора. яка ж тут якість?перевага магазинного молока хоч б в тому, що воно - стандартизоване, а на базарі - це щоразу кіт в мішку... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:05 Поділитися #83 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:05 хочеш мати 100% якісний продукт - вирости його сам!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mil@n_27 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:07 Поділитися #84 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:07 Для чого ти продаєш телефони якщо є великі спеціалізовані магазини?Кількість продавців телефонів уже зиеншилась і зменшиться ще.Така сувора реальність ринку.Це ж саме буде і з молоком.І з авто , і ще багато, багато з чим. Подобається це комусь, чи ні.Вихід у кооперації, бо це є скорочення витрат, оптимізація покупок і продажу, акумулювання капіталу, підняття в результаті продуктивності.Пора вже перестати бути кожному гетьманом і навчитися тверезо оцінювати свою вартість і своє місце.Менше понтуватись і ображатись, більше розвиватись.Хто вчасно і вдало зкооперується -виживе.А Ви вже скооперувалися з кимось? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:11 Поділитися #85 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:11 Дивно ставити якість базарного молока вище за магазинне хоча б тому, що левова частина (імхо) базарного молока продається з пляшок, які були зібрані на смітниках... невже ніколи не доводилось бачити, як зі сміттєвих баків біля багатоповерхівок декласовані елементи вибирають більш-менш чисті пляшки? ніколи не задумувались, навіщо вини це роблять і куди вони їх дівають? і звідки в господині з села береться десяток-півтора десятка ПЕТ-пляшок для кожної продажі? яка тут може бути якість, коли поруч - антисанітарія?крім того, переважна більшість господинь - молоко або розводять водою, або продають після сепаратора. яка ж тут якість?перевага магазинного молока хоч б в тому, що воно - стандартизоване, а на базарі - це щоразу кіт в мішку...іменно в НАШІЙ країні, величина підприємства, ну ніяк не є запорукою чистоти й санітарії, й знову ж таки все впираєтся в контроль якості ГОТОВОЇ продукції, а не процесу її виготовлення Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:23 Поділитися #86 Опубліковано 20 Грудня, 2014 в 22:23 Для чого ти продаєш телефони якщо є великі спеціалізовані магазини?Кількість продавців телефонів уже зиеншилась і зменшиться ще.Така сувора реальність ринку.Це ж саме буде і з молоком.І з авто , і ще багато, багато з чим. Подобається це комусь, чи ні.Вихід у кооперації, бо це є скорочення витрат, оптимізація покупок і продажу, акумулювання капіталу, підняття в результаті продуктивності.Пора вже перестати бути кожному гетьманом і навчитися тверезо оцінювати свою вартість і своє місце.Менше понтуватись і ображатись, більше розвиватись.Хто вчасно і вдало зкооперується -виживе.А Ви вже скооперувалися з кимось?Є хороша пропозиція? В приват. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 06:12 Автор Поділитися #87 Опубліковано 21 Грудня, 2014 в 06:12 Для чого ти продаєш телефони якщо є великі спеціалізовані магазини? Кількість продавців телефонів уже зиеншилась і зменшиться ще.Така сувора реальність ринку. Це ж саме буде і з молоком.І з авто , і ще багато, багато з чим. Подобається це комусь, чи ні. Вихід у кооперації, бо це є скорочення витрат, оптимізація покупок і продажу, акумулювання капіталу, підняття в результаті продуктивності.Пора вже перестати бути кожному гетьманом і навчитися тверезо оцінювати свою вартість і своє місце.Менше понтуватись і ображатись, більше розвиватись. Хто вчасно і вдало зкооперується -виживе. А Ви вже скооперувалися з кимось? Є хороша пропозиція? В приват. Все на стільки погано з перепродажем телефонів? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lisovic Опубліковано 22 Грудня, 2014 в 07:11 Поділитися #88 Опубліковано 22 Грудня, 2014 в 07:11 Все-таки цікавий у нас народ, ти їм розказуєш що їх може чекати в тій пляшці з молоком на базарі, а їм пофігу, аби не магазинне.Хоча і з магазинним теж не все так просто, хтось відносно добросовісний хтось нє. Знаю раніше коли приймали молоко в нас в селі, то при прийомі з кожного бідона брали відбір молока для аналізів (їздив дядька підводою по селі збирав молоко а тоді привозив до молоковоза). Чи зараз беруть аналізи і чи взагалі приймають молоко не знаю, бо не тримаємо корову, раніше його приймали неподалік зупинки, того міг бачити все на власні очі, зараз молоковоз тільки на ферму їздить.По поводу ветконтролю, кожного року весною в селі розклеюють оголошення що будуть проводити добровільно-примусовий ветеринарний огляд худоби, але не всі приводять свою худобу на нього, в основному приводять лише ті хто здає її в череду, знаю що одного року без ветпаспорта не дозволяли виганяти таку худобу в череду, того і проводять.З тих хто випасає сам худобу рідко водять на контроль, принаймні бірок у вусі я в таких корів я дуже рідко бачив.Якщо вже хтось дійсно так хоче споживати лише те що вирощують в селі, то самий правильний спосіб це знайти знайомих з того села і з ними домовитись за продукти, і приїжджати купувати в них, так тоді шанс підхопити якусь халепу значно менший ніж на базарі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dieselsmart Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 18:19 Поділитися #89 Опубліковано 26 Грудня, 2014 в 18:19 "Свій до свого по своє" - наразі найкращий варіант відносин між людьми і навряд чи в держави вдасться колись це зруйнувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.