Перейти до змісту

Поясніть механізм, чому рубль тягне за собою гривню?

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я, нажаль, нікого не маю у свому оточенні, хто б щось купляв за долар. Сам є "гривневим" полішуком, і мені якось по% на долар. Так, обезцінюється, але мені до того нема діла. В принципі, я розумію різні там економічні доцільності: курс, вигода, але щось так мені ця тема не подобається. Смійтеся з мене на здоров'я, у мене в житті інші пріоритети просто.

А от і неправда

Бо більшість продуктів,одягу і побутової техніки завозять з-за кордону

Відповідно за них платять валютою

Просто цінники в магазинах поки ще гривневі,згідно курсу

Гривня падає - а цінники в магазинах вгору йдуть

\

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в основному гривня впала за рахунок друкування ще більшої маси гривні.

Немає чого рівняти гривню до рубля. Бо це ніякими економічними чинниками не пояснюється. Економіки дійсно залежні. Але не на стільки ж як падають курси.

А головне я не розумію логіки девальвації валюти. Навіть якщо взяти що владі буде легше обслуговувати соціалку то кредити обслуговувати стане ще важче. Тому я не думаю що від цього виграють.

А ще більше за все мене бісить що нічого не робиться у ВР і уряді. І ніхто нічого не пояснює.

Опубліковано

Люди, забийте на долар, підтримуй гривню, не будьте жлобами, будьте патріотами!

Вы это скажите тем кто покупает товар в доларах...

Підтримай вітчизняного виробника - купуй українське! :_25:

Опубліковано

Гривня падає також через те, що ми беремо кредити в МВФ, оцей курс означає, що ми повинні віддавати борги, які позичили у валюті. І ніхто не бере до уваги той факт, що Янукович і його свита вивели/вивезли величезні кошти конвертовані у долари/євро і осіли десь на Кіпрі чи в Ростові у вигляді зеленого налу і тп. Це всього навсього банківська операція дозволена нашим законодавством, а збитків на цілу країну. І нікого не хвилює, що країну обікрали, ми самі в цьому винуваті, і нас заставлять за це заплатити зі своєї кишені.

Опубліковано

Скажіть, який виробник теж не залежить від долара? Багато сировини, фурнітури, тканини, всяких дрібниць закуповують за кордоном. Ми в ср...ці, але ж і звідти теж є вихід :_04:

Опубліковано

Скажіть, який виробник теж не залежить від долара? Багато сировини, фурнітури, тканини, всяких дрібниць закуповують за кордоном. Ми в ср...ці, але ж і звідти теж є вихід :_04:

дивлячись з якоЇ сторони "сраки" ми оказались..

Опубліковано

Ми в ср...ці, але ж і звідти теж є вихід :_04:

через ту ж саму сраку, через купи гівна, через проблеми і т.п. .... залишається вірити в краще і багато працювати

Опубліковано

А ще більше за все мене бісить що нічого не робиться у ВР і уряді. І ніхто нічого не пояснює.

Таке враження, що вони самі в шоці :_09:

Опубліковано

А от і неправда Бо більшість продуктів,одягу і побутової техніки завозять з-за кордону Відповідно за них платять валютою

Це з тої самої опери "У цій складній ситуації давайте допоможем один одному! Де дешевше купити хурму та мандарини?"

Шо ви таке їсте закордонне??? А що вдіваєте? Про побутову техніку помовчу.

Якщо вам болить від того, що італійський шоколад подорожчав, ну... вареники їсти не пробували?

Опубліковано
Зарплата на тому самому рівні.

а це саме обідно.

перед НР та всіма святами навіть гречки не поїсиш

не тільки гречка. рис так само вартує тепер)

рис здається тільки в Криму вирощували - але тепер там немає води.

тойво, буду їхати з роботи додому куплю долар гречки

Опубліковано

А от і неправда Бо більшість продуктів,одягу і побутової техніки завозять з-за кордону Відповідно за них платять валютою

Це з тої самої опери "У цій складній ситуації давайте допоможем один одному! Де дешевше купити хурму та мандарини?"

Якщо вам болить від того, що італійський шоколад подорожчав, ну... вареники їсти не пробували?

та в нас і картоплю з-за кордону везуть ,і часник ,і м"ясо та все що завгодно

добре,хоч хліб ще в нас печуть

Опубліковано

та в нас і картоплю з-за кордону везуть ,і часник ,і м"ясо та все що завгодно

добре,хоч хліб ще в нас печуть

пекти то печуть - якщо буде з чого, бо зерно все закордон краще продати за долари.

що наші олігархи і роблять кожного року.

Опубліковано

І ніхто не бере до уваги той факт, що Янукович і його свита вивели/вивезли величезні кошти конвертовані у долари/євро і осіли десь на Кіпрі чи в Ростові у вигляді зеленого налу і тп.

Це із серії "200 ФСБ-шників розхитують курс в Україні". В яку наступну казочку від уряду будете вірити?

Опубліковано

А що вдягаєте українське (окрім вишиванок, хоча підозрюю, що й вони вишиті китайськими нитками)? Не стьоб, справді цікаво.

.

Опубліковано

І ніхто не бере до уваги той факт, що Янукович і його свита вивели/вивезли величезні кошти конвертовані у долари/євро і осіли десь на Кіпрі чи в Ростові у вигляді зеленого налу і тп.

Це із серії "200 ФСБ-шників розхитують курс в Україні". В яку наступну казочку від уряду будете вірити?

Хах, що тут вірити, по-вашому, чому така велика різниця між бідними і багатими? В цій країні усе так працює. По такій схемі.

Опубліковано

А що вдягаєте українське (окрім вишиванок, хоча підозрюю, що й вони вишиті китайськими нитками)? Не стьоб, справді цікаво.

.

шкарпетки мабуть
Опубліковано

Хах, що тут вірити, по-вашому, чому така велика різниця між бідними і багатими?

"Это капитализм, детка". (не памятаю, хто сказав).

А хочете рівність - вступайте в ряди комуністів і відновлюйте совок.

Опубліковано

.

шкарпетки мабуть

От знайшла http://piryatin.tv/index.php/item/421-v-pyriatyni-vyrobliaiut-shkarpetky

Нитки купляють Індії і Туреччині. Незалежного виробництва у нас нема (((

Опубліковано

Хах, що тут вірити, по-вашому, чому така велика різниця між бідними і багатими?

"Это капитализм, детка". (не памятаю, хто сказав).

А хочете рівність - вступайте в ряди комуністів і відновлюйте совок.

Ви утрируєте.

Мова про те, що досить красти, треба це викреслити зі своїх звичок, і не дозволяти красти іншим.

Тоді може колись і курс валют буде культурний.

Опубліковано

Хах, що тут вірити, по-вашому, чому така велика різниця між бідними і багатими? В цій країні усе так працює. По такій схемі.

От в цьому і вся біда, що нема у нас стійкого середнього класу.

Велика різниця між бідними і багатими - ознака відсталої країни

Опубліковано

Що курим?

Не курю, тільки таблетки приймаю, Еутирокс називаються - лікар прописав. Таки подорожчали, майже вдвічі.

Опубліковано

Дуже вже тісно зав'язані наші фінанси з російськими: активи наших компаній належать росіянам і навпаки. Наразі падає ліквідність російських активів, що провокує зниження платоспроможності українських компаній з російським капіталом.

Тут неясно, мене цікавить чисто як тягне гривню курс рубля в РФ.

От припустимо у нас все добре, а рашка перестає утримувати рубль, попит є, а долларів нема, значить на дефіцит ціна на доллар у рашці росте.

Що має робитись у нас? на 1 грн можна купити 5 рублів,... потім 10 рублів,...15,. ...20,.. і тд - Ми вирівнюємо курс рубля з цінником в РФ щоб не скупляли наші доллари.

При цьому доллар у нас коштує як і коштував 8грн. жеш, так?!

При чому тут курс доллара до гривні, як він тягне, чи він не тягне?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...