Перейти до змісту

Як побрити яйця щоб не порізати

Иван Дулин

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь

американці думаю цікавляться тільки тим, що в США робиться, тому їх дивує що наші знають практично всі столиці світу, а їхні навіть уявлення не мають столицю якогось там Мадагаскару і де це, тому дивно що вас про таке попросило, невже там все не так "пічально" як здається, навіть місіонери їхні дивуються коли ти їм про США можеш розказати більше чим вони знають особисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

американці думаю цікавляться тільки тим, що в США робиться, тому їх дивує що наші знають практично всі столиці світу, а їхні навіть уявлення не мають столицю якогось там Мадагаскару і де це, тому дивно що вас про таке попросило, невже там все не так "пічально" як здається, навіть місіонери їхні дивуються коли ти їм про США можеш розказати більше чим вони знають особисто.

Сюди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ШТА?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CompService, лови перший

ARo9B.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6r5tydg.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де пропав автор теми?

пішов пробувати поради... стопудів, а мо вже в травмпункті (не дай Бог)... думаю все обійдеться і він вибере правильний метод, а головне дієвий :0144:

да, а небриті вони зможуть на місце пришити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

американці думаю цікавляться тільки тим, що [з яйцями] в США робиться, тому їх дивує що наші знають практично всі [яйця] світу, а їхні навіть уявлення не мають [про яйця] якогось там Мадагаскару [Ивана Дулина] і де це, тому дивно що вас про таке попросило, невже там все не так "пічально" як здається, навіть місіонери їхні дивуються коли ти їм про [яйця] США можеш розказати більше чим вони знають особисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до чого тут небриті яйця Дуліна? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дааааааааа... О це потіха!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Американці яйця як бриють? Місіонери не в курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всяко буває. я колись вуса брив, мене відволікли і я порізав носа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там походу під час гоління зовсім іншого органу можна позбутись - це якщо відволікти.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там походу під час гоління зовсім іншого органу можна позбутись - це якщо відволікти.

Тюк - і нема!

cb420055ce8520ce06d82100e9886dde_fitted_550x378.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Американці яйця як бриють? Місіонери не в курсі?

Видимо он это к тому что эта целая наука и в каждом штате их бреют по разному ну и естественна по разным законам.это не каждому дано к этому нужно идти долгим тернистым путём проб и ошибок дабы в конце постич сие таинство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я думаю шо то вже аж 5 сторінок на таку тему?

поржав від душі, дякую борда :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тюк - і нема!

цікаво чи знають у травмпункті якою стороною їх назад пришити (щоб не переплутати) - тож думаю перед голінням їх варто пронумерувати
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тюк - і нема!

цікаво чи знають у травмпункті якою стороною їх назад пришити (щоб не переплутати) - тож думаю перед голінням їх варто пронумерувати

згадався уривок з фільму:

попадає мужик в лікарню, якраз 31грудня, мужику троха зацепило в аварії мошонку

глав врач вже після застілля приходить дивиться десь хвилину і видає фразу

"о прижились як свої, хтось добре попрацював"

може вже наш тс до експерементувався із рашан стайлом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все в хлопця варикоцеле и буде оперативне втручання, ось і заставили хозяйство поголити, а тут зразу ось так... не смішно :) Сам ржал, неужели не ясно чем брить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я думаю шо то вже аж 5 сторінок на таку тему?

поржав від душі, дякую борда :)

Вангую - 9-10 сторінок епосу - Яйця Дуліна :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для чого ви на це ведетесь? людина погнати пише, а ви...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріш за все в хлопця варикоцеле и буде оперативне втручання, ось і заставили хозяйство поголити, а тут зразу ось так... не смішно :) Сам ржал, неужели не ясно чем брить ?

якщо така проблема то непарся там тобі самі все зроблять)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми і гонимо :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми і гонимо :0155:

ми не гонемо - ми переганяємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо така проблема то непарся там тобі самі все зроблять)

мабуть автор переживає що можуть зробити не акуратно, там рука дрогне чи ще шо...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...