yurgen Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 09:52 #26 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 09:52 В Празі така різниця на курсі розрахована на туристів. Той хто там живе, знає обмінникі з більш вигідним курсом на купівлю валюти
MOTOROLLLA Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 10:07 #27 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 10:07 DropCop, скажу вам дещо, але тссссс ..: в нас геїв і лезбійок не менше)))
Вoвчик Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 10:32 #28 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 10:32 Не знаю як вам Європа, я би не проти в США, я програміст-консультант в системах управління бізнесом, ЗП при такій посаді десь в США на правому березі або в Силіконовій долині ідуть в межах 80 000 - 140 000 у.е. в рік, при нинішньому курсі це приблизно 1.5 млн гривень в рік, тому та питання "Скільки заробляєш" можна відповісти "міліон" і не збрехати.Хто каже шо в них податки та дорого теж не правий, при правильному списанні, якщо ти працює по контракту і сам платиш собі податки(схоже на наших підрядників) C2H job type тоді паливо, звязок, оренда житла, кредити все це tax deductible, якщо знайти толкового бухгалтера можна все списати під нуль і заплатити 0% податків. А так, без хітрощив і величехних грощей відсоток приблизно 30-40 від ЗП, такий же як і наш Соціальний Внесок... В Європі, США платять податків багато ті хто багато заробляють, а так на життя вистачить та ще залишиться відправити трохі родині, якихось 300 Євро в місяць можуть прокормити тут паро людей.
bandit Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 10:45 #29 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 10:45 це ти в Балашова надивився відео про податки ?Мені США не подобається як країна для проживання . Канада більш підходить з тих країн, ну і звичайно Європа. АЛе Україна найкраща, тільки дурніша )
milana Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:14 #30 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:14 і що народ читає-дивиться? з такою логікою Європа може почати кричати:"Не хочемо Україну, навіщо вона нам, там розпинають дітей, гвалтують епілептиків, москалів взагалі живцем варять, а якщо пошукати всякі кримінальні історії, то взагалі завалісь". Нє ну а чо, в неті таких же історій багато, чим вони гірші від історій, які читають halcogen, DropCop,
romaxa11 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:21 Автор #31 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:21 Ще по всій Європі в центрах навколо ялинок вікриваються гарні будочки з всякими смакотами: пампушки, налисники, всяка випічка, смаженина, гіганські бутерброди. Всього багато, смачно і гарно подано. Також будиночки з сувеніркою. Хотдогів, гамбургерів ніхто практично не готує, стараються щось своє, регіональне, по домашньому і це класно. Тут гуртуються різні люди, туристи, молодь.
marshrutchik Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:37 #32 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:37 romaxa11, слухай чайник тобі пояснити різницю між туризмом і життям?
romaxa11 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:50 Автор #33 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:50 що бидлуватість розпирає? ну дристай, якщо хочеш
bandit Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:56 #34 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:56 бо можливо треба лад навести в своїй країні а тим більше в економіці. А ще видалити безвізовий режим з країнами пост радянського простору
romaxa11 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:58 Автор #35 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 11:58 А чого ми не скасували корупцію, вату, бандитизм, злодійкуватість?
MANJAK11 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 12:03 #36 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 12:03 А взагалі, ви не замислювали над питанням чому Європа для нас ще віз не скасували ? Аааа??? За 23 роки могла б і скасувати!!! Нескасовують, пєчалька, може тому, що вони відносяться до нас як до второсортних.того самого, чому ми, наприклад, з Сомалі віз не скасували. По друге, поняття *второсортних* дуже ємне й по соіальному та економічному розвитку, нас *второсортними* має право чуть не половина планети рахувати. З іншої сторони, діти багатих, дітей бідних в межах однієї школи й одного класу, на повному серйозі, *второсортними* рахують (так же як і їх батьки), то чому дивуватись в межах держав ? Ну й на останок, якщо вже вважати, що в Європі нас *второсортними* рахують, то в параші рахують як мінімум *третьосортними* , не дивлячись на те, що віз з ними нема. То до чого був цей вброс ?
HelloBoy Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 12:09 #37 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 12:09 ну на рахунок скасування віз то... хтось повинен в Європі працювати) така собі дешева робоча сила!там також не "маслом все намазано" і гроші у відкритий карман "самі не залітають"... там просто краще ніж в нас, і це якби стимул до чього нам ідти!для тих хто не поняв потрібно йти до рівня Європи, в переспективі переплюнути саму Європу!
fedot Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:06 #38 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:06 romaxa11, слухай чайник тобі пояснити різницю між туризмом і життям?А, може, тобі пояснити? НЕ чайнику? Я поясню. Читай, що запитувалося.
phantom Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:12 #39 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:12 А взагалі, ви не замислювали над питанням чому Європа для нас ще віз не скасували ? Аааа??? За 23 роки могла б і скасувати!!! Нескасовують, пєчалька, може тому, що вони відносяться до нас як до второсортних.Сортністьтут нідо чого. Логіка європейців така: якщо зараз відкрити кордон для України то через нього в Європу хлине весь колишній Радянський Союз. Оскільки справжнього кордону між Україною та рашою і Білорусією не має. Ти мабуть цього не знаєш, але вже давно однією з вимог Європи для введення безвізового режиму з Україною було створення РЕАЛЬНОГО кордону з сусідніми країнами. Нажаль віктор федорович так палко кохав володимира володимировича, що навіть уявити не міг про якийсь кордон між нашими країнами. Відповідно і не має безвізового режиму ... Ось так от. Повір мені, між тим, що вєщають кремлівські пропагандисти ти реальністю - велика різнмця!
Smith Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:31 #40 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:31 На початках я теж - роздивлявся тіко гарну архітектуру міст Європи. А потім (коли вже об'їхав достатньо міст та країн) почав цікавитись життям простих людей. Так познайомився з простими людьми. Так ось що хочу сказати: там, дійсно, не все так просто та легко. Бля, да там люди пашуть як коні. І саме головне - менталітет. Це дійсно серйозна зараз перепона для нас. Я зараз маю на увазі східну Європу, бо Німеччина і далі на захід - то взагалі окрема мова. Люди платять податки і держава відповідає їм адекватно. Платники податків навіть своїх інспекторів не бачать. В Польщі, зокрема, для вирішення адміністративних справ не потрібно гоцати аж до Варшави, бо все можна вирішити у воєводстві, повіті чи гмині.На мою думку, Європу в Україні ми повинні будувати разом - і люди, і держава (соррі за пафос, але так воно і є). Бо якщо держава в особі чинуш сере тобі на голову без перерви, якщо крадуть по аццкі, якщо видумують "ліві" податки на голому місці (які йдуть хз куди) то і руки опускаються. Від нас, принаймні, залежить і чистота вулиць (хоча б це давайте на звалювати на владу, що вона винна в цьому) не гадити на асфальт. Громадський контроль за владою - Майдан пройшов, суки при владі лишились.Давайте по чесному - Європа до такого життя та змін менталітету йшла століттями, а ми хочемо за пару років? Фікція це. Крім того, якщо не буде зворотнього зв'язку від влади до людей і навпаки - то нікуя не буде. Але тримаємо хвіст пістолетом. ))))
phantom Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:44 #41 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:44 Так ось що хочу сказати: там, дійсно, не все так просто та легко. Бля, да там люди пашуть як коні.Я думаю, що ті хто робить свій вибір на користь Європи готові пахати як коні. Вони лише хочуть що б їх робота була належним чином оцінена. При тій системі яка побудована у нас і процвітає в більшості, якщо не в усіх пострадянських країнах, і ідеологом якої є росія, можна вкалувати все життя і не зважаючи на це нічого не мати, жити в жалюгідних умовах. Європа пропонує ж нормальний рівень життя, нормальну віддачу, для людей які готові пахати. Якщо порівнювати Європу з Україною то можна сказати, що перша це країна рівних можливостей, де людина з низів, за рахунок власної праці та таланту, здатна чогось добитися. Про Україну, як і про колишні республіки СРСР, цього, на жаль, не скажеш. Сподіваюсь поки що.
Smith Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:55 #42 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 19:55 phantom, все правильно. Можливо я не так написав - просто побутує думка, що там манна небесна падає. А ніфіга. Мій знайомий бізнесмен зі сх.Європи паше як "папа Карло". Але... Він і має за те. Дійсно - ти пашеш, ти маєш.
Electronshik Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 20:25 #43 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 20:25 Сортністьтут нідо чого. Логіка європейців така: якщо зараз відкрити кордон для України то через нього в Європу хлине весь колишній Радянський Союз. Оскільки справжнього кордону між Україною та рашою і Білорусією не має. Ти мабуть цього не знаєш, але вже давно однією з вимог Європи для введення безвізового режиму з Україною було створення РЕАЛЬНОГО кордону з сусідніми країнами. Нажаль віктор федорович так палко кохав володимира володимировича, що навіть уявити не міг про якийсь кордон між нашими країнами. Відповідно і не має безвізового режиму ... Ось так от. Повір мені, між тим, що вєщають кремлівські пропагандисти ти реальністю - велика різнмця!Не аргумент. Молдова вже має безвізовий режим і я сумніваюсь що там є реальний кордон з Україною. Особливо з замороженим конфліктом у Приднестров'яВведення одностороннього безвізового режиму з легкої руки Ющенко було неймовірною дурістю. Яку ніхто у ЄС і не оцінив. А Україна втратила одне (хоч і не дуже велике) джерело прибутку.Просто останній рік було намішано дуже багато політики у цьому питанні.Я наприклад хочу з'їздити у ЄС і маю для цього фінансову можливість. Но чесно кажучі, немає особливого бажання зв'язуватись з тими посольствами, принижуватись і доводити що ти не будеш емігрантом, а просто хочеш проїхатись, сам, без турфірми. Що ж! Є не менш цікаві з точки зору туризму країни, які не вимагають віз, розуміючі що туристи приносять гроші у їх бюджет
phantom Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 20:46 #44 Опубліковано 8 Грудня, 2014 в 20:46 Цитата з інтерв'ю присвяченого темі безвізового режиму:Молдаване показали, что административную границу они контролируют. Там нет неконтролируемого перетока лиц, там нет злоупотреблений паспортами. Если бы Приднестровье выдавало паспорта Молдовы, по которым можно было бы пересекать границы Европейского Союза без виз, она бы никогда не получила безвизовый режим.
Сергей Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 14:28 #45 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 14:28 Далі буде, ви також підключайтесь. Гут, підключусь.Із свого досвіду.Європа відрізняється не тільки цінами (це занадто наочно і повторювати тебе не хочу) чи гарними вулицями. Насамперед, в тамтешніх сильно розвинене почуття поваги до закону. Законопослушність. Якщо тобі пропонують "кинути" державу, компаньона чи громадянина, то це як правило "наші". Є злодії серед місцевих, вони не святі, але процент нечесного люду в асимільованих значно вищий, ніж серед тубільців. Причини- виховання та соціальний статус. Все-таки європейці живуть куди краще, ніж "понаїхавші". Якщо тебе обдурили,то у 80% будь певен, що то не німець чи румун, а "братик" типу українець, поляк, турок чи росіянин (про жидів мовчу- так же наочно. як із цінами). Причому, не важливо, що той "братик" є громадянином ЄС- порода себе дає взнаки і по роках перебування в європах. Якщо бандит, то зі східної Європи- до гадалки не ходить. Принаймні, так мені попадалося. На початку думав, що це притаманне ех-совку (як ви тут на форумі висловлюєтесь), але перезнайомившись з поляками був здивований, що вони мене попереджали:"Не май справи, пане, з нашими. Поляк якщо свого не на*бе, то спати не зможе"- коротше, "тшимайше, Поляку. здаля от родакуф"По друге- відношення до роботи. Бажання "відкосити" властиве всім. Німці теж ледарі порядні, але готовність на*бати роботодавця, ухилитись, сперти інструмент, "кинути" на орендну плату за житло чи щось подібне- дивись попередній абзац.Зазначу-важливо! це не є національні риси. Це є результатом низької соціальної ніші, яку ми займаємо там. У нужді нема місця чистоплюйству.І по-третє. Там більше поваги до будь-якої людини. Верніше, відстороненості від конфлікту. Більше стриманності. Толерантність!!!!! От скажи в Німеччині "жидяра"- можеш зловити судовий наїзд. Держслужбовці німецькі просто ссуть кип"ятком, коли їм закидаєш що вони тебе трактують не як рівного, а принижують по національності (трохи лірики- я бачу. що і в тебе, Рома, стали з"являтися слова "вата", "колорад" і подібне. Ну-ну, друже)))). Щоб німець публічно або в ЗМІ назвав когось унтерменшем,то є нонсенс. А тут один хер гер називає цілий регіон недолюдьми і ніц, прем"єрує далі. Нормальок))) В Німеччині можеш роглядати будь-які політичні явища, обговорювати їх публічно. І будуть слухати. Правда. приводь аргументи на свою користь. Будуть заперечувати, але в межах пристойності. А в Україні вислови свою думку... Наприклад, на цьому форумі))) якщо вона іде вбрев загальноприйнятому тренду або буде на російській мові,то піднімуть содом і гоморру))) навіть не вдумуючись в те. що каже опонент.Ще раз- це виключно мої відчуття, те, з чим стикався і виніс з власного досвіду.Романе, удачі в справах!
Сергей Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 19:55 #46 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 19:55 да, и еще про Европу. Недавно читал, что британский п-м. Кэмерун призвал ограничить перемещение арбайтеров по территории ЕС и вообще опубликован целый пакет документов по ужесточению иммиграционной политики. Это касалось граждан ЕС. Могу только себе представить, какие рогатки будут на пути наших граждан в Европу. И так непросто, даже если знаешь язык, то более чем на 10 евро\час претендовать очень сложно, если ты не программист или классный спец, особенно лекарь, А так обычно 5-7 (я про восток Германии. На западных землях расценки выше. В других странах ниже)Хорошо там, где нас нет?
fedot Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 21:25 #47 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 21:25 Практично все, сказане "Сергей" - правда. Особливо - повага перед законом. Якось троха незрозуміло було бачити, коли до компанії (більше 10-ти чоловік, два ящика пива) підійшло 2 (два) офіцери поліції, одним з яких була жінка. Хвилина розмови і компанія, захопивши пиво, ящики, пляшки порожні (то взагалі окрема історія) випарувалась. Нашим би око підбили, в кишеню плюнули і дубінку віджали б....Наступна історія розказана була мені німцями, хоч я і до того її знав.В часи Гітлера, підрозділом СС було зупинено приміський поїзд. В чистому полі. Вивели усіх, перевірили квитки. В кого квитки були - чемно вибачилися, посадили на поїзд і відправили далі.Всіх зайців - розстріляли.З такого і виросла повага до закону
bandit Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 21:56 #48 Опубліковано 9 Грудня, 2014 в 21:56 на рахунок Великої Британії : вона якби не входить в зону ЄС. Там свої мутки.
Bit Опубліковано 10 Грудня, 2014 в 07:38 #49 Опубліковано 10 Грудня, 2014 в 07:38 Я наприклад хочу з'їздити у ЄС і маю для цього фінансову можливість. Но чесно кажучі, немає особливого бажання зв'язуватись з тими посольствами, принижуватись і доводити що ти не будеш емігрантом, а просто хочеш проїхатись, сам, без турфірми. Що ж! Є не менш цікаві з точки зору туризму країни, які не вимагають віз, розуміючі що туристи приносять гроші у їх бюджетВзагалі, у світі існує дві категорії країн-ті, у які можна поїхати з легкістю з паспортом США і ті, у які можна поїхати з легкістю з українським паспортом (або паспортом колишніх радянських республік). Парадоксально, але є чимало країн в які з американським паспортом так просто не потрапиш, а от з нашим-запросто, а є й купа країн, в яких з точністю до навпаки. З американським паспортом легко потрапити в розвинені і багаті країни, а з нашим паспортом-у бідні, слабкорозвинені. Наприклад, американцям на Кубу потрапити проблематично, а нам доволі просто. Прикладів просто масса, колись листав для цікавості графіки порівнянь, там ціла мапа була, на якій нанесено куди і з яким паспортом потрапиш.
rulon Опубліковано 7 Січня, 2015 в 09:39 #50 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 09:39 До вас питання romaxa11от ви були з волонтерською місією у Європі,що привезли учасникам АТо?чи вдала поїздка вийшла??? я не злорадствую,просто ви говорили про пальне в євро,про дорогущі стоянки (а увас не одне авто було),то чи був сенс тратити купу коштів???шо здобули у тій поїздці окрім вражень та знань?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.