Перейти до змісту

Гаряча вода

ChB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сьогодня повідодомили, що в Волиньгаз вичерпав свої ліміти по газу і щоб ми заключали договір з якоюсь київською фірмою

• Відповідей 114
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
сьогодня повідодомили, що в Волиньгаз вичерпав свої ліміти по газу і щоб ми заключали договір з якоюсь київською фірмою

не росукрэнерго, случайно..?

только что, на вопрос по телефону, сказали, что возобновят поставки воды сегодня, после 22 часов.

Опубліковано
только что, на вопрос по телефону, сказали, что возобновят поставки воды сегодня, после 22 часов.

Хто сказав, куди дзвонив ?

Прославились на весь світ http://www.obozrevatel.com/news/2007/12/26/208456.htm :)

Ура ! Є вода !

Опубліковано

Хто сказав, куди дзвонив ?

звонил, естественно на кирпичный завод, куда же еще звонить можно, когда воды нет?

Опубліковано
ООО „Луцктеплоэнерго” сегодня не предоставило услуг по снабжению горячей воды жителям 33-го и 40-го кварталов.

и внутригородской сленг прославился ;)

33-й и 40-й - исключительно по какому-то шифру на генплане.

а так это "Жовтневий", "Завокзальный", "Гуща". если я правильно помню.

летом издевались... оказывается недостаточно сэкономили...

Опубліковано
SunSeth, тільки чомусь вона вже хвилин 20 холодна тече undecided.gif huh.gif

Ага, не довго радувались ;) Хвилин 5 була гаряча іржава, а далі все холодніша... холодніша, а зараз така ж, як з холодного крана.

Опубліковано
cry.gif cry.gif Хочу в Гондурас.........

І я хочу... Краще колимити в Гондурасі, ніж гондурасити на Колимі ;)

Тільки що по дорозі з роботи йшов і думав, на яку стіну я завтра бойлера повішу і заздрив білими заздрощами жителям Гондурасу :)

Опубліковано

Zheny@ , а ви мене любите ;):)

Ha3ik, ой наврядлі, в Гондурасі воду гарячу просто так напевне не відключають :(

Опубліковано

во блін рідненька наша держава - гарячої води недають, і автономні котли, колонки теж ставити недають! ("малдавія страна чудес") ..... закордоном думаю когось вже б зняли з посади ..... а в нас можна все! ;) , будь які експерименти над людьми :)

Опубліковано
Zheny@ , а ви мене любите ;):)

Не знаю хто вони (ви) але при отриманні фото та чистому тому во (цей во) - :) всяке може бути...

Гаряча вода рулить... а ше я люблю в душі !! :(

соррі за оффтоп ..

Зранку вимушений був митися холодною водою із гарячого крану -маразм..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...