Перейти до змісту

Річниця Майдану!

difoto

Рекомендовані повідомлення

гіЧниця Ґеволюції:

Наша власть также должна честно сказать украинцам, что нас ожидает безработица, инфляция, сокращение доходов населения. Придется в разы поднимать тарифы, вводить налог на недвижимость, повышать акцизы, иначе мы не сможем обслуживать долги

вас бабкі по магазінах вж прокленають і це тілько початок а бабкіни слова так мімо не пройдут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь

повышать акцизы

це найстрашніше !!!!

без бухла і курева вже ніяк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З того що прочитав тут зробив для себе 1 висновок - ті що ниють що від майдану ніхєра хорошого - насправді обмежені люди. Обмежені матеріальними цінностями. Таке враження що Електронщік і іже с німі рік назад були багатіями а тепер втратили все і ниють про бабки, бабки, бабки, тільки форму ниття міняють - то про інфляцію, то про дорогий газ,то про курс долара, то про зростання цін. Якщо користуватись такою логікою (наскільки я її зрозумів), то таким людям похєр на владу, головне що в кишені шуршить. Згадають лише тоді коли ця влада прийде до них додому, заткне пащу пачкою купюр і згвалтує жінку, насцить в чайник і розмалює улюблені шпалери гавном (тут є купа варіантів).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повышать акцизы

це найстрашніше !!!!

без бухла і курева вже ніяк?

кому шо треба той то і баче я бачи се ожидает безработица, инфляция, сокращение доходов населения. Придется в разы поднимать тарифы, вводить налог на недвижимость

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадають лише тоді коли ця влада прийде до них додому, заткне пащу пачкою купюр і згвалтує жінку, насцить в чайник і розмалює улюблені шпалери гавном (тут є купа варіантів).

Не тільки... а ще вернеться на клька сторінок назад і наліпить тобі купу мінусів, бо в житті навіть потенційно чмо-вата не здатна на більше :)

post-5408-0-58487700-1416784017.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому шо треба той то і баче я бачи се ожидает безработица, инфляция, сокращение доходов населения. Придется в разы поднимать тарифы, вводить налог на недвижимость

А давай я твоє майбутнє погадаю:

відчуваю бан твого ака за 2-5 днів, якщо почнеш жорстко тролити ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тарифи мають бути "реальними", тобто 100% відповідати ринковій ціні

а "вводить налог на недвижимость".... :)

є декілька 4х будиночків на Нивках?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тарифи мають бути "реальними", тобто 100% відповідати ринковій ціні

а "вводить налог на недвижимость".... :)

є декілька 4х будиночків на Нивках?

Мая пардон! Якщо має бути 100% то не хай ці 100% будуть для всіх! А то в Луцьку квартплата додорча за київськи мало не в 2 рази!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З того що прочитав тут зробив для себе 1 висновок - ті що ниють що від майдану ніхєра хорошого - насправді обмежені люди. Обмежені матеріальними цінностями. Таке враження що Електронщік і іже с німі рік назад були багатіями а тепер втратили все і ниють про бабки, бабки, бабки, тільки форму ниття міняють - то про інфляцію, то про дорогий газ,то про курс долара, то про зростання цін. Якщо користуватись такою логікою (наскільки я її зрозумів), то таким людям похєр на владу, головне що в кишені шуршить. Згадають лише тоді коли ця влада прийде до них додому, заткне пащу пачкою купюр і згвалтує жінку, насцить в чайник і розмалює улюблені шпалери гавном (тут є купа варіантів).

Я не вважаю майдан сплошним негативом, безумовно є позитивні сторони, описував їх вище. Повторюю: Україна побачила справжнього ворога. Українці змінились тим що стали більш вимогливі до влади. Влада зараз починає боятись, бо може бути й ще один майдан. І це є добре, можливо те що перекриває весь негатив, бо це є стратегічна перспектива. Тільки в момент цього не побачити і не зрозуміти. Я, наприклад, тільки після анексії Криму зрозумів що росія це є ворог України.

З іншого боку...

Почитавши тут опуси думки святих революціонерів... Уж занадто ви нетерпимі до іншої точки зору, Всіх, хто думає інакше, починаєте називати "ватніками", "дебілами" тощо. Запам'ятайте: не може бути одностайної думки! Це вже проходили в СРСР, навіщо ви хочете наступати на ці граблі знову?

І тут теж є свій фокус: можна не підтримувати якійсь ідеї, критикувати, але при цьому конструктивно працювати. Це є нормально для демократичного суспільства, є влада, є опозиція. Але вони разом працюють над благоустроєм держави. А можна почати нищити все кругом. На жаль, на сході люди не зрозуміли майдан. Після того як їх почали називати "ватою", кричати "хто не скаче той москаль!"(якраз для російськомовного Донбасу!), почали валити пам'ятники леніну(ну ппц, певно не було чимось занятись, то для нас, жителів Західної України ця мумія нічого не значить, або ворог, а для них - то чуть не святий :)), їм, за допомогою пропаганди ворога, запудрили мізки, і після цього вони відверто вороже поставились до всіх нас. Звичайно що не всі, але досить велика кількість.

В нас, в Україні не було опозиції. В нас були тимчасовці свині біля корита, і ті свині, які бажали до цього корита дорватись І так всі ці роки, всі 23. Маю надію що майдан це змінить, вже дещо помінялось, але якщо опозиції (тільки не ту пародію типу опозиційного блоку) не буде, чи іншу точку зору почнуть знищувати, то така держава дуже швидко стане тоталітарною, і жити в ній буде дуже важко. Приклад, та ж Росія, де існує точка зору путлера, а решта точок зору ворожа. Росія вже авторитарна країна, хоча цього не усвідомлює.

Щодо багатііїв. Ну якщо втрата доходів на 100% це нічого, тоді звиняйте якщо цією дурницею заважаю творити революцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Електронщик, бачиш яка ти хороша людина. Але ти робиш те що хоче влада, манкуртна, саботажна влада: зробити Революцію гідності винною за економічно-політичні проколи. По суті, повстання за правду зрівняти з розкраданням державної казни. Як це офігенно вигідно владам. Кради, руйнуй а потім враз і звинуватиш у всьому тих хто проти цього вийшов боротись. Ось в чому твій Ватний Елемент Електронщік. А так всьо правильно кажеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уж занадто ви нетерпимі до іншої точки зору, Всіх, хто думає інакше, починаєте називати "ватніками", "дебілами" тощо. І так далі...

Спробую пояснити ще раз. Те, що я називаю вас дебілами, не означає нетерпимість. Для мене "дебіл", насамперед, це людина, яка повторюючи ті ж самі дії кілька разів, намагається досягти іншого результату. Це, наприклад, щодо побудови совка з Росією на чолі. 70 років будували - не вийшло, давайте будувать знов. Дебіли, нє?

Ще одна ознака дебіла для мене - це відсутність критичного мислення. Мислення дебіла обмежується оцим: я нічого не розумію, але у мене впали доходи - піду, насру їм, сволочам, під двері. Абстрактні чиновники винуваті у реальних проблемах. Дебіли, нє?

І остання ознака дебіла - це відмежування власних дій від того, що робиться навкруги. Я недавно почув жіночку в черзі в банку, яка на фразу касира - "у вас по теплу заборгованість 30,000 грн., скільки будете платить", сказала - "заборгованість не буду, вдруг спишуть". І потім ця сука буде на площі кричати, що влада її обкрадає. Дебіли, нє?

У мене нема нетерпимості до таких, як ти. Просто відраза.

Щодо багатііїв. Ну якщо втрата доходів на 100% це нічого, тоді звиняйте якщо цією дурницею заважаю творити революцію.

Це за гранню взагалі, я вважаю. В тебе настільки все впирається в рівень життя, що ой.

Я ці всі події розумію так: жили собі люди, які хотіли кращого для всіх. І їх вбили. Якраз за те, що хотіли кращого для всіх. Могли вбити і мене, але вбили тільки їх. Своєю смертю вони дали мені шанс. Шанс щось змінити. Може не мені, але моїм дітям - точно. Вони дали народу досвід. Досвід протистояння людожерам і гопоті. Цей досвід, як на мене, безцінний. Він ставить нас в один ряд з угорцями(1956), чехами(1968), поляками(1981) і румунами, що розстріляли чаушеску. Люди ціною свого життя зробили мене вільним на 100%.

А доходи... Хєр з ними, з доходами, я з голоду не помру, діти мої теж. Я, може, заробляю дофіга грошей, і буду зароблять набагато менше. Але картоплю, буряк, огірки, капусту, і т.д. - вирощую сам, тому втрата доходів мене не хвилює від слова "взагалі". Не зможу купити айфон(великий телевізор, крутий холодильник) за доллари? Це - проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уж занадто ви нетерпимі до іншої точки зору, Всіх, хто думає інакше, починаєте називати "ватніками", "дебілами" тощо. І так далі...

Спробую пояснити ще раз. Те, що я називаю вас дебілами, не означає нетерпимість. Для мене "дебіл", насамперед, це людина, яка повторюючи ті ж самі дії кілька разів, намагається досягти іншого результату. Це, наприклад, щодо побудови совка з Росією на чолі. 70 років будували - не вийшло, давайте будувать знов. Дебіли, нє?

Ще одна ознака дебіла для мене - це відсутність критичного мислення. Мислення дебіла обмежується оцим: я нічого не розумію, але у мене впали доходи - піду, насру їм, сволочам, під двері. Абстрактні чиновники винуваті у реальних проблемах. Дебіли, нє?

І остання ознака дебіла - це відмежування власних дій від того, що робиться навкруги. Я недавно почув жіночку в черзі в банку, яка на фразу касира - "у вас по теплу заборгованість 30,000 грн., скільки будете платить", сказала - "заборгованість не буду, вдруг спишуть". І потім ця сука буде на площі кричати, що влада її обкрадає. Дебіли, нє?

У мене нема нетерпимості до таких, як ти. Просто відраза.

Це за гранню взагалі, я вважаю. В тебе настільки все впирається в рівень життя, що ой.

Я ці всі події розумію так: жили собі люди, які хотіли кращого для всіх. І їх вбили. Якраз за те, що хотіли кращого для всіх. Могли вбити і мене, але вбили тільки їх. Своєю смертю вони дали мені шанс. Шанс щось змінити. Може не мені, але моїм дітям - точно. Вони дали народу досвід. Досвід протистояння людожерам і гопоті. Цей досвід, як на мене, безцінний. Він ставить нас в один ряд з угорцями(1956), чехами(1968), поляками(1981) і румунами, що розстріляли чаушеску. Люди ціною свого життя зробили мене вільним на 100%.

А доходи... Хєр з ними, з доходами, я з голоду не помру, діти мої теж. Я, може, заробляю дофіга грошей, і буду зароблять набагато менше. Але картоплю, буряк, огірки, капусту, і т.д. - вирощую сам, тому втрата доходів мене не хвилює від слова "взагалі". Не зможу купити айфон(великий телевізор, крутий холодильник) за доллари? Це - проблема?

І цей "дебіл" десь поруч нас знаходиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подальшу дискусію вважаю недоречною. Час покаже хто правий, хто помиляється. Якщо я не правий то вибачусь, корона в мене не впаде, як то кажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страшно стало? Боятися нічого - я писав, що нетерпимості в мені нема.

Чи, може, ти в отих малюнках пізнав себе? Ну так то і на краще - визнання хвороби, це шлях до одужання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи, може, ти в отих малюнках пізнав себе? Ну так то і на краще - визнання хвороби, це шлях до одужання.

запомни мої слова ти час януковича будеш згадувати як найстабільніший і кращий в свому житті в порівнянні з тим шо тебе чекає в майбуньому та й твоій дітей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запомни мої слова ти час януковича будеш згадувати як найстабільніший і кращий в свому житті в порівнянні з тим шо тебе чекає в майбуньому та й твоій дітей

DPAQb.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співгромадянине, вибач мене, будь-ласка, ти - не дебіл. Ти - дещо інше. Вибач ще раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а ти " бідолаха" хочеш ... все назад.... ???? ! і проїзд в ваших " блювотних" маршрутках по 5-8 грн...?

P/S .... погано що мінусувати таким "тіпам " не можу!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а ти " бідолаха" хочеш ... все назад.... ???? ! і проїзд в ваших " блювотних" маршрутках по 5-8 грн...?

P/S .... погано що мінусувати таким "тіпам " не можу!!!!!!!

зробим по 4 будеш платити а то й всі 5 буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

налякав йожика голою жо*ою, зробиш маршрутку по 5, я зроблю батарейки ті що по 2 - по 4, дядя Стьопа мнясо не по 50, а по 100 зробить, вінду за 300 переставляти будеш, чебуреки по 25 жерти будеш й так далі. Так що не треба тут з себе рєшалу ліпити, народ й так нагібають багато факторів, ще й ти тут *цвиркати* начинаєш, тіпа від тебе щось залежить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут інших точок зору бачити не хочуть. просто всі повинні думати як більшість святих революціонерів.. за інакомисліє можуть забанити на завжди))

а десь там хочуть ? покажи це святе місце. Ще великомучеників з забаняних виліпи. Тим більше за *інакомисліє*, зважене й аргументоване, нікого не банять. У забаняних *зальотів* зазвичай й без *інакомислія* хватає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитавши тут опуси думки святих революціонерів... Уж занадто ви нетерпимі до іншої точки зору, Всіх, хто думає інакше, починаєте називати "ватніками", "дебілами" тощо. Запам'ятайте: не може бути одностайної думки! Це вже проходили в СРСР, навіщо ви хочете наступати на ці граблі знову?

Тут інших точок зору бачити не хочуть. просто всі повинні думати як більшість святих революціонерів.. за інакомисліє можуть забанити на завжди))

Як що точка зору адекватна, то ніхто нікого не банить. Інокомисліє це як? Коли людина тролить, а її мінусують то це інакомисліє по Вашому? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

налякав йожика голою жо*ою, зробиш маршрутку по 5, я зроблю батарейки ті що по 2 - по 4, дядя Стьопа мнясо не по 50, а по 100 зробить, вінду за 300 переставляти будеш,

Хто по 150 переставляе вiнду? ;-)

Або хоча б по 125?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну наприклад людина висловила свою точку зору на щось, а її забанили за це. хоча фактів і доказів проти цієї точки нема так як і доказів за ту точку цієї людини. але більшість ту точку зору засуджує. то що банити за таке чи ні?)

а нічо, що та людина потім обзиватись почала, звичайно ж пост про це я видалив, а ви як і більшість робите причино наслідковий звязок лише з того, що бачите лише на данний момент. То що мені робити ? Оставляти образи й не видаляти ? Чи може під кожним постом забаненого пояснювати, що то я не за його *інакомисліє* забанив, а за образу, тим більше я його попереджав в іншій темі, що перший же *зальот* = бан ? Чи може таких взагалі не наказувати, щоб не дай Бог, такі як ви не подумали, що то їх за *інакомисліє* притісняють ? Га ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

налякав йожика голою жо*ою, зробиш маршрутку по 5, я зроблю батарейки ті що по 2 - по 4, дядя Стьопа мнясо не по 50, а по 100 зробить, вінду за 300 переставляти будеш, чебуреки по 25 жерти будеш й так далі. Так що не треба тут з себе рєшалу ліпити, народ й так нагібають багато факторів, ще й ти тут *цвиркати* начинаєш, тіпа від тебе щось залежить

твої батарейки то таке от на базар доїхать тобі точно треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...