Dima 07 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:02 #76 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:02 Ukrainec ти є на сторінці?
Ukrainec Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:02 #77 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:02 саме головне шоб знать хто там точно був шобу коли вішать будуть не забуть кого Хай так, але як паравило ти дупу з дивану не піднімеш, тому боятися немає кого
Electronshik Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:06 #78 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:06 Значить сепаратист, або 100% аморфні амебия казав письменник: козаків протягом століть винищували, а свинопаси залишалисяА може звичайний "пересічний" громадянин?Ну в революціонерів, чи тих же сепаратистів завжди логіка чорнобіла: хто не з нами той проти нас. Логіка грізна, військова, гранично зрозуміла. Якщо ми ще вважаємо що в нас більш менш мирний час то неприйнятна.Якщо пожежа війни зі Сходу поповзе на Захід, і в Україні буде військовий стан то ці всі суперечкі стануть недоречні та шкідливі а єдиною прийнятною буде логіка військового часу.
disser Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:06 #79 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:06 саме головне шоб знать хто там точно був шобу коли вішать будуть не забуть кого Хай так, але як паравило ти дупу з дивану не піднімеш, тому боятися немає кого а шо ви думаєте шо то про вас янукевичі і іжєснімі втекли встигли
Ukrainec Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:12 #80 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:12 а шо ви думаєте шо то про вас янукевичі і іжєснімі втекли встиглиЯкби писалось внятніше, то може, а так втрачається хід думки2 ElectronshikНу так хто не знами той проти нас, все інше амеби які приймають форму середовища
Ukrainec Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:22 #81 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:22 Пам"ятаю як раз бачив старенькуроків 80, яка з палицею, в 15 градусний мороз прийшла на Лідавську і принесла хлопцям кілька мплинців, більше я її там не бачив, але в цієї людини є сила духу і вона з нами! Це ще більш дало впевненості що не одним нам молодим ще щось треба в цій країні
Smith Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:26 #82 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:26 Дозвольте, я по темі лінк розміщу, а то мій пост на тлі попередніх постів виглядає вже як оффтоп:Найкращі фото часів ЄвроМайдану
bublik007 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:31 #83 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:31 Пам"ятаю як раз бачив старенькуроків 80, яка з палицею, в 15 градусний мороз прийшла на Лідавську і принесла хлопцям кілька мплинців, більше я її там не бачив, але в цієї людини є сила духу і вона з нами! Це ще більш дало впевненості що не одним нам молодим ще щось треба в цій країні Пам'ятаю ще одного дідка, той в загалі десь з під Ковеля приїздив, і що саме цікаве, на ніч, на самий холод. Певно, Українець, що не тільки вам молодим ще щось треба в цій країні.
Ukrainec Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:39 #84 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:39 bublik007 Так звісно пам"ятаю 2Smith, а "Лицар з Грушевського" дуже схожий на одного нашого бордівця, принаймі шолом, чи я помиляюсь?
Smith Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:46 #85 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:46 2Smith, а "Лицар з Грушевського" дуже схожий на одного нашого бордівця, принаймі шолом, чи я помиляюсь?Я не знаю хто це, але на Груші бачив його.Звісно, їду я в транспорті 20лютого з ОДА після безсонної ночі весь пропахлий димом від кострів до дому, щоб на 8.00 вчасно прийти на роботу і бачу як кілька десят амеб дивляться на мене призренно, як на людину з іншого світу. Їм немає діла до всього що відбувається, вони не проводять звязки між своїм буттям і владним середовищем. Типу хай хтось це робить, а ми їх всеодно будемо це хаяти. А я пам'ятаю, як я і ще один хлопець в метро спустились - чооооорні, білі тіко очі та зуби, смердюююючі від диму - на нас весь вагон дивився. Помитись не можна було, бо був тоді сильний мороз та і спати хотілось після 18 годин на Груші. І знаєте, на людей, в принципі, не звертав уваги, тільки боялись тітушек чи беркутят, і то, якби їх було більше двох.
HelloBoy Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:54 #86 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 20:54 Наразі йде передача на 1+1 "Право на владу" прошу всім кому цікаво, подивитись....
NMA Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 21:23 #87 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 21:23 Сьогоднішній випуск дійсно вартий уваги
Smith Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 09:15 #88 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 09:15 Свічка скорботи і задоволена посмішка... Сучасне обличчя української політики
diezel Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 09:46 #89 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 09:46 Значить сепаратист, або 100% аморфні амебия казав письменник: козаків протягом століть винищували, а свинопаси залишалисяА може звичайний "пересічний" громадянин?Ну в революціонерів, чи тих же сепаратистів завжди логіка чорнобіла: хто не з нами той проти нас. Логіка грізна, військова, гранично зрозуміла. Якщо ми ще вважаємо що в нас більш менш мирний час то неприйнятна.Якщо пожежа війни зі Сходу поповзе на Захід, і в Україні буде військовий стан то ці всі суперечкі стануть недоречні та шкідливі а єдиною прийнятною буде логіка військового часу.Можеш пояснити, як тобі живеться з отим мороком в голові, пересічний громадянин? Я недавно бачив тебе, ностальгуючого по совку і пояснюючого, що "росіяни і українці - браття навік", потім, після прозріння двох майданів, ти найшов нову тему для ностальгіі, зараз, після нового прозріння - ти дрочиш на "не чіпайте пересічних". Як так взагалі можна триматися купи - одні прозріння?Коли до отих "пересічних" дійде, що саме ідіотське, що можна придума ти в цьому житті це вираз "пересічний громадянин". "Я хочу просто жити, заробляти, виховувати дітей, а ви мені то все забезпечте". Дебіли, мля. Всі би хотіли просто, добре, що хоч одиниці розуміють, що просто - не вийде. Пересічні навіть не допетрають, що основний набуток майдану, це люди, що зрозуміли. Пересічні ждуть, що хтось буде все вирішувати за них і надіються, що, лотереєю, з них родиться влада, краща за пересічних. Просто так родиться, без докладання зусиль. А в результаті родиться таке гівно, що дивиться не можна. Запамятай, пересічний:Політично "не активний"? Тобою будуть керувати інші "пересічні".Економічно "не освічений"? Тебе будуть обдирати інші "пересічні".Фізічно не розвинутий? Тебе будуть бити інші "пересічні".
romaxa11 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 14:34 #90 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 14:34 Пересічний громадянин = вата.
snouden Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 17:02 #91 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 17:02 В Москве покончил с собой продюсер МИА «Россия сегодня»В Москве покончил с собой продюсер МИА «Россия сегодня» Антон Костылев. Как сообщили «Ленте.ру» в ГУВД Москвы, тело Костылева было обнаружено в доме на Хорошевском шоссе. По сообщению LifeNews, журналист повесился на ремне в ванной комнате.Антон Костылев стал руководителем продюсерского центра дирекции развития бизнеса РИА Новости, а затем МИА «Россия сегодня» в конце июля 2013 года. В его обязанности входило развитие медиаресурсов группы, в том числе создание спецпроектов к зимним Олимпийским играм 2014 года в Сочи. До РИА Новости журналист работал в «Газете.ру» и ряде других изданий.
Deemon Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 17:32 #92 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 17:32 snouden, точно ця новина в потрібній темі?
Belzer Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 19:33 #93 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 19:33 diezel, не в бровь, а в глаз
diezel Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 20:07 #94 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 20:07 Пересічний громадянин = вата.У мене вата асоціюється із безумовним поклонінням всьому, що скаже влада. Це ще відносно нормальна позиція. А от пересічний громадянин - це желє якесь, а не вата... Я от думаю - беркут, який стріляв по майданівцям, ще до снайперів - вони ж тоже, напевне, думали: "Ми пересічні(!) міліціонери, ми просто робимо що скажуть, ми хочемо, щоби нас не чіпали".Апофігей пересічності - це наша "свята" трійця голів-опозиціонерів: Клічко, Яценюк і Тягнибок. "Ми прості опозиціонери, ми просто хотіли бути, тіпа, в опозиції". Сиділа купка дебілів і смакували своє знаходження в опозиції! Народ каже - вот вам влада, чуваки, давайте руліть, а ті мудаки - "мі нє гатови"! Ублюдки, сука.Я так і уявляю, як сидить штатівська спєцура, дає їм розклади: "Ми відзвонились швейцарцям і австрійцям, бабки заблоковані. Європа страхує. Поляки - на низькому старті. Раша тримає язик в жопі. Вот сценарій із вбивством Януковича під час опору, вот - під час перетину кордону, оцей - під час спроби втечі. Який берем?" А ті клоуни тянуть - "ну, ми не впевнені... ми не знаємо... ми не готові брати на себе таке". Це позор. Причому не можна сказать, що там не було нормальних. Я ото скільки себе памятаю, завжди тролив націоналістів на предмет відсутності нормальної національної ідеї: рухівців, свободу і решту тої мутотені. Так виявилось, на диво, що то були еталонні пересічні мудаки, а не націоналісти. А нормальні націоналісти - вони є і вони молодці. Від правого сектору я взагалі в захваті. В нас є шанс на нормальну державу, треба тільки пересічним в бошки вдовбати, що пересічний - це як слабий розумом імпотент, не треба цим хизуватись, а виправляти ситуацію.
Smith Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:47 #95 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:47 Був сьогодні на Майдані. Все спочатку.Почали батюшки. Що цікаве - усі батюшки усіх конфесій гнали на нову владу. Народ палко підтримував такі промови.Коли була хвилина мовчання і заграла жалобна пісня "Пливе кача..."... Люди плакали, усі без винятку (ще показували кадри з Майдану) - студенти, жінки, мужики здорові (і я в т.ч.). Пісня закінчилась і зі сцени Женя Ніщук звертається до людей, а народ просто в ступорі - весь Майдан мовчить, тіко витирають сльози. Ніщук так і застиг з мікрофоном у руках. Важко собі уявити ту атмосферу... Слів бракує.Руслана Лижичко - знову зі своїми ліхтариками. ОМГ Інші виступали: Найем, Соболєв та ін. Ну і артисти.Потім з товаришем пішли до АПУ. І там.... Сила-силенна бійців НГ. Слово за слово і "зчепився" я з лейтенантом НГ, який увесь Майдан простояв по іншу сторону барикад. Почали сваритись (нервові зараз всі - жах), потім якось дійшли до спільної згоди. Відійшли в сторону, що б солдати не чули і стали вже спокійно говорити. Розказав, що на фронті з літа. Отримав контузію і оглухлий на одне вухо. Два рази був в оточенні, зокрема, в Краматорському аеропорту, втратив свого товариша. Розказав, як півроти з 25 бригади ВДВ зрадили присязі під час бою і почали їм стріляти в спину. Потім вони зустріли зрадників в зельонці, коли ставили розтяжки, домовились в один одного в той момент не стріляти і просто розійшлись. Багато чого розказував, війна, каже, страшна і дивна. Генерали - суки, а тих, кого зараз охороняє, треба не охороняти, а.... (однаковий меседж усіх фронтовиків). Казав, що на початку грудня знову на фронт. І говорив, говорив, все зі сльозами на очах. Каже, що трохи з психікою проблеми після фронту.Алея Героїв Небесної Сотні уся в лампадках та квітах, багато людей. Ось так...
disser Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 22:42 #97 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 22:42 о возвишенноє умом сотвореніє і ти всьо тут сидиш з нами а не руліш страной шо таке чого
diezel Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 23:24 #98 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 23:24 о возвишенноє умом сотвореніє і ти всьо тут сидиш з нами а не руліш страной шо таке чогоБгг, хароший вапрос. Спочатку думав змовчати, але шото захотілось написать. Може до тебе дійде.Візмем, наприклад, теслю. Тесля називає себе так, бо будує будинки, може будувать мости, і робити багато інших речей з дерева. Тесля добре вчився, і на додачу до своєї професії, можливо, знає географію і якшо шо - не заблудиться в подоржі за деревом. Тесля, можливо, знає і анатомію і зможе дістати занозу. Тесля сильний і може допомогти перенести меблі другу. Тесля, напевне, ще багато чого знає і вміє, але він - тесля, тож основні його навички - теслярство. І братись за інші заняття він буде тільки по крайній нужді.Так само можна сказать про лікаря, такого собі будівельника, про будь-кого іншого, і про мене також.Чого не рулив до сих пір? Бо думав, що таких як ти - більшість. З такими, як ти, рулить - тільки собі шкодить.Але оцей другий майдан показав, що в Україні дофіга людей хороших, не таких, як ти. Навіть не так; виявилось, що таких як ти - меншість, яку можна не брати до уваги. Просто ви так всіх задовбали, що люди зневірились у можливості побудувати тут будь-що. Банальні зануди, які ниттям випалюють все навкруги. Виявилось, що вас можна, якщо не зробити розумнішими, то - приструнити точно. Хай зі сторонньою допомогою, але можна.А з отими хорошими людьми - чому б не порулить? Не все зразу, правда, але в нас на відміну від вас є мета: нормальна держава. Ти, може, хотів мене підколоть - але ти промахнувся. З такою метою ти зі своїм недолугим троллінгом можеш хіба шо вкусити себе за одне місце.
Dima 07 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 23:29 #99 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 23:29 А ви кажете що це все фігня зараз З 16.30 хв.
disser Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 23:37 #100 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 23:37 о возвишенноє умом сотвореніє і ти всьо тут сидиш з нами а не руліш страной шо таке чогоБгг, хароший вапрос. Спочатку думав змовчати, але шото захотілось написать. Може до тебе дійде.Візмем, наприклад, теслю. Тесля називає себе так, бо будує будинки, може будувать мости, і робити багато інших речей з дерева. Тесля добре вчився, і на додачу до своєї професії, можливо, знає географію і якшо шо - не заблудиться в подоржі за деревом. Тесля, можливо, знає і анатомію і зможе дістати занозу. Тесля сильний і може допомогти перенести меблі другу. Тесля, напевне, ще багато чого знає і вміє, але він - тесля, тож основні його навички - теслярство. І братись за інші заняття він буде тільки по крайній нужді.Так само можна сказать про лікаря, такого собі будівельника, про будь-кого іншого, і про мене також.Чого не рулив до сих пір? Бо думав, що таких як ти - більшість. З такими, як ти, рулить - тільки собі шкодить.Але оцей другий майдан показав, що в Україні дофіга людей хороших, не таких, як ти. Навіть не так; виявилось, що таких як ти - меншість, яку можна не брати до уваги. Просто ви так всіх задовбали, що люди зневірились у можливості побудувати тут будь-що. Банальні зануди, які ниттям випалюють все навкруги. Виявилось, що вас можна, якщо не зробити розумнішими, то - приструнити точно. Хай зі сторонньою допомогою, але можна.А з отими хорошими людьми - чому б не порулить? Не все зразу, правда, але в нас на відміну від вас є мета: нормальна держава. Ти, може, хотів мене підколоть - але ти промахнувся. З такою метою ти зі своїм недолугим троллінгом можеш хіба шо вкусити себе за одне місце.ше з пару літ побачимо шо в вас вийде хотя шо чекать я і так скажу і вас вже нічо не вийшло - всьо шо маєм на сьогодня списав на правді1. Мінус Крим.2. Зруйнований Донбас з імовірним статусом ПМР.3. 100% девальвація гривні.4. Соціалка -50-70%5. Зростання цін + 50-100%6. Тисячі загиблих.7. Десятки тисяч поранених.8. Олігархи біля керма.9. Ніяких змін (реальних) щодо євроінтеграції.10. Газ по 385.11. Беспредел, криміногенна обстановка.12. Радикалізація суспільства, стан громадянської війни.13. Ліквідація авіабудування і автомобілебудування.14. Падіння рівня життя як мінімум удвічі.15. Голодуючі старі й діти Донбасу.16. Неконтрольоване кількість вогнепалу на руках.17. Десятки незаконних збройних бандформувань.18. Фальсифікація виборів в травні і жовтні.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.