Перейти до змісту

Річниця Майдану!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Ukrainec ти є на сторінці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь

саме головне шоб знать хто там точно був шобу коли вішать будуть не забуть кого

Хай так, але як паравило ти дупу з дивану не піднімеш, тому боятися немає кого ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить сепаратист, або 100% аморфні амеби

я казав письменник: козаків протягом століть винищували, а свинопаси залишалися

А може звичайний "пересічний" громадянин?

Ну в революціонерів, чи тих же сепаратистів завжди логіка чорнобіла: хто не з нами той проти нас. Логіка грізна, військова, гранично зрозуміла. Якщо ми ще вважаємо що в нас більш менш мирний час то неприйнятна.

Якщо пожежа війни зі Сходу поповзе на Захід, і в Україні буде військовий стан то ці всі суперечкі стануть недоречні та шкідливі а єдиною прийнятною буде логіка військового часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме головне шоб знать хто там точно був шобу коли вішать будуть не забуть кого

Хай так, але як паравило ти дупу з дивану не піднімеш, тому боятися немає кого ;)

а шо ви думаєте шо то про вас янукевичі і іжєснімі втекли встигли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо ви думаєте шо то про вас янукевичі і іжєснімі втекли встигли

Якби писалось внятніше, то може, а так втрачається хід думки

2 Electronshik

Ну так хто не знами той проти нас, все інше амеби які приймають форму середовища

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам"ятаю як раз бачив старенькуроків 80, яка з палицею, в 15 градусний мороз прийшла на Лідавську і принесла хлопцям кілька мплинців, більше я її там не бачив, але в цієї людини є сила духу і вона з нами! Це ще більш дало впевненості що не одним нам молодим ще щось треба в цій країні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дозвольте, я по темі лінк розміщу, а то мій пост на тлі попередніх постів виглядає вже як оффтоп:

Найкращі фото часів ЄвроМайдану

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пам"ятаю як раз бачив старенькуроків 80, яка з палицею, в 15 градусний мороз прийшла на Лідавську і принесла хлопцям кілька мплинців, більше я її там не бачив, але в цієї людини є сила духу і вона з нами! Це ще більш дало впевненості що не одним нам молодим ще щось треба в цій країні

Пам'ятаю ще одного дідка, той в загалі десь з під Ковеля приїздив, і що саме цікаве, на ніч, на самий холод. Певно, Українець, що не тільки вам молодим ще щось треба в цій країні.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bublik007 Так звісно пам"ятаю :)

2Smith, а "Лицар з Грушевського" дуже схожий на одного нашого бордівця, принаймі шолом, чи я помиляюсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Smith, а "Лицар з Грушевського" дуже схожий на одного нашого бордівця, принаймі шолом, чи я помиляюсь?

Я не знаю хто це, але на Груші бачив його.

Звісно, їду я в транспорті 20лютого з ОДА після безсонної ночі весь пропахлий димом від кострів до дому, щоб на 8.00 вчасно прийти на роботу і бачу як кілька десят амеб дивляться на мене призренно, як на людину з іншого світу. Їм немає діла до всього що відбувається, вони не проводять звязки між своїм буттям і владним середовищем. Типу хай хтось це робить, а ми їх всеодно будемо це хаяти.

А я пам'ятаю, як я і ще один хлопець в метро спустились - чооооорні, білі тіко очі та зуби, смердюююючі від диму - на нас весь вагон дивився. Помитись не можна було, бо був тоді сильний мороз та і спати хотілось після 18 годин на Груші. І знаєте, на людей, в принципі, не звертав уваги, тільки боялись тітушек чи беркутят, і то, якби їх було більше двох.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі йде передача на 1+1 "Право на владу" прошу всім кому цікаво, подивитись....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогоднішній випуск дійсно вартий уваги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15905_1005339386147388_2063339903813858398_n.jpg?oh=9da0d70a224ed1ac14cccfd2baf52f0c&oe=54E09DEE&__gda__=1423996524_3aed71feeb5fb81e4d833f22bc703114

Свічка скорботи і задоволена посмішка... Сучасне обличчя української політики
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить сепаратист, або 100% аморфні амеби

я казав письменник: козаків протягом століть винищували, а свинопаси залишалися

А може звичайний "пересічний" громадянин?

Ну в революціонерів, чи тих же сепаратистів завжди логіка чорнобіла: хто не з нами той проти нас. Логіка грізна, військова, гранично зрозуміла. Якщо ми ще вважаємо що в нас більш менш мирний час то неприйнятна.

Якщо пожежа війни зі Сходу поповзе на Захід, і в Україні буде військовий стан то ці всі суперечкі стануть недоречні та шкідливі а єдиною прийнятною буде логіка військового часу.

Можеш пояснити, як тобі живеться з отим мороком в голові, пересічний громадянин? Я недавно бачив тебе, ностальгуючого по совку і пояснюючого, що "росіяни і українці - браття навік", потім, після прозріння двох майданів, ти найшов нову тему для ностальгіі, зараз, після нового прозріння - ти дрочиш на "не чіпайте пересічних". Як так взагалі можна триматися купи - одні прозріння?

Коли до отих "пересічних" дійде, що саме ідіотське, що можна придума ти в цьому житті це вираз "пересічний громадянин". "Я хочу просто жити, заробляти, виховувати дітей, а ви мені то все забезпечте". Дебіли, мля. Всі би хотіли просто, добре, що хоч одиниці розуміють, що просто - не вийде. Пересічні навіть не допетрають, що основний набуток майдану, це люди, що зрозуміли. Пересічні ждуть, що хтось буде все вирішувати за них і надіються, що, лотереєю, з них родиться влада, краща за пересічних. Просто так родиться, без докладання зусиль. А в результаті родиться таке гівно, що дивиться не можна. Запамятай, пересічний:

Політично "не активний"? Тобою будуть керувати інші "пересічні".

Економічно "не освічений"? Тебе будуть обдирати інші "пересічні".

Фізічно не розвинутий? Тебе будуть бити інші "пересічні".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пересічний громадянин = вата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Москве покончил с собой продюсер МИА «Россия сегодня»

В Москве покончил с собой продюсер МИА «Россия сегодня» Антон Костылев. Как сообщили «Ленте.ру» в ГУВД Москвы, тело Костылева было обнаружено в доме на Хорошевском шоссе. По сообщению LifeNews, журналист повесился на ремне в ванной комнате.

Антон Костылев стал руководителем продюсерского центра дирекции развития бизнеса РИА Новости, а затем МИА «Россия сегодня» в конце июля 2013 года. В его обязанности входило развитие медиаресурсов группы, в том числе создание спецпроектов к зимним Олимпийским играм 2014 года в Сочи. До РИА Новости журналист работал в «Газете.ру» и ряде других изданий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snouden, точно ця новина в потрібній темі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, не в бровь, а в глаз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пересічний громадянин = вата.

У мене вата асоціюється із безумовним поклонінням всьому, що скаже влада. Це ще відносно нормальна позиція. А от пересічний громадянин - це желє якесь, а не вата... Я от думаю - беркут, який стріляв по майданівцям, ще до снайперів - вони ж тоже, напевне, думали: "Ми пересічні(!) міліціонери, ми просто робимо що скажуть, ми хочемо, щоби нас не чіпали".

Апофігей пересічності - це наша "свята" трійця голів-опозиціонерів: Клічко, Яценюк і Тягнибок. "Ми прості опозиціонери, ми просто хотіли бути, тіпа, в опозиції". Сиділа купка дебілів і смакували своє знаходження в опозиції! Народ каже - вот вам влада, чуваки, давайте руліть, а ті мудаки - "мі нє гатови"! Ублюдки, сука.

Я так і уявляю, як сидить штатівська спєцура, дає їм розклади: "Ми відзвонились швейцарцям і австрійцям, бабки заблоковані. Європа страхує. Поляки - на низькому старті. Раша тримає язик в жопі. Вот сценарій із вбивством Януковича під час опору, вот - під час перетину кордону, оцей - під час спроби втечі. Який берем?" А ті клоуни тянуть - "ну, ми не впевнені... ми не знаємо... ми не готові брати на себе таке". Це позор. Причому не можна сказать, що там не було нормальних. Я ото скільки себе памятаю, завжди тролив націоналістів на предмет відсутності нормальної національної ідеї: рухівців, свободу і решту тої мутотені. Так виявилось, на диво, що то були еталонні пересічні мудаки, а не націоналісти. А нормальні націоналісти - вони є і вони молодці. Від правого сектору я взагалі в захваті. В нас є шанс на нормальну державу, треба тільки пересічним в бошки вдовбати, що пересічний - це як слабий розумом імпотент, не треба цим хизуватись, а виправляти ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був сьогодні на Майдані. Все спочатку.

Почали батюшки. Що цікаве - усі батюшки усіх конфесій гнали на нову владу. Народ палко підтримував такі промови.

Коли була хвилина мовчання і заграла жалобна пісня "Пливе кача..."... Люди плакали, усі без винятку (ще показували кадри з Майдану) - студенти, жінки, мужики здорові (і я в т.ч.). Пісня закінчилась і зі сцени Женя Ніщук звертається до людей, а народ просто в ступорі - весь Майдан мовчить, тіко витирають сльози. Ніщук так і застиг з мікрофоном у руках. Важко собі уявити ту атмосферу... Слів бракує.

Руслана Лижичко - знову зі своїми ліхтариками. ОМГ Інші виступали: Найем, Соболєв та ін. Ну і артисти.

Потім з товаришем пішли до АПУ. І там.... Сила-силенна бійців НГ. Слово за слово і "зчепився" я з лейтенантом НГ, який увесь Майдан простояв по іншу сторону барикад. Почали сваритись (нервові зараз всі - жах), потім якось дійшли до спільної згоди. Відійшли в сторону, що б солдати не чули і стали вже спокійно говорити. Розказав, що на фронті з літа. Отримав контузію і оглухлий на одне вухо. Два рази був в оточенні, зокрема, в Краматорському аеропорту, втратив свого товариша. Розказав, як півроти з 25 бригади ВДВ зрадили присязі під час бою і почали їм стріляти в спину. Потім вони зустріли зрадників в зельонці, коли ставили розтяжки, домовились в один одного в той момент не стріляти і просто розійшлись. Багато чого розказував, війна, каже, страшна і дивна. Генерали - суки, а тих, кого зараз охороняє, треба не охороняти, а.... (однаковий меседж усіх фронтовиків). Казав, що на початку грудня знову на фронт. І говорив, говорив, все зі сльозами на очах. Каже, що трохи з психікою проблеми після фронту.

Алея Героїв Небесної Сотні уся в лампадках та квітах, багато людей. Ось так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о возвишенноє умом сотвореніє і ти всьо тут сидиш з нами а не руліш страной шо таке чого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о возвишенноє умом сотвореніє і ти всьо тут сидиш з нами а не руліш страной шо таке чого

Бгг, хароший вапрос. Спочатку думав змовчати, але шото захотілось написать. Може до тебе дійде.

Візмем, наприклад, теслю. Тесля називає себе так, бо будує будинки, може будувать мости, і робити багато інших речей з дерева. Тесля добре вчився, і на додачу до своєї професії, можливо, знає географію і якшо шо - не заблудиться в подоржі за деревом. Тесля, можливо, знає і анатомію і зможе дістати занозу. Тесля сильний і може допомогти перенести меблі другу. Тесля, напевне, ще багато чого знає і вміє, але він - тесля, тож основні його навички - теслярство. І братись за інші заняття він буде тільки по крайній нужді.

Так само можна сказать про лікаря, такого собі будівельника, про будь-кого іншого, і про мене також.

Чого не рулив до сих пір? Бо думав, що таких як ти - більшість. З такими, як ти, рулить - тільки собі шкодить.

Але оцей другий майдан показав, що в Україні дофіга людей хороших, не таких, як ти. Навіть не так; виявилось, що таких як ти - меншість, яку можна не брати до уваги. Просто ви так всіх задовбали, що люди зневірились у можливості побудувати тут будь-що. Банальні зануди, які ниттям випалюють все навкруги. Виявилось, що вас можна, якщо не зробити розумнішими, то - приструнити точно. Хай зі сторонньою допомогою, але можна.

А з отими хорошими людьми - чому б не порулить? Не все зразу, правда, але в нас на відміну від вас є мета: нормальна держава. Ти, може, хотів мене підколоть - але ти промахнувся. З такою метою ти зі своїм недолугим троллінгом можеш хіба шо вкусити себе за одне місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви кажете що це все фігня зараз

З 16.30 хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бгг, хароший вапрос. Спочатку думав змовчати, але шото захотілось написать. Може до тебе дійде.

Візмем, наприклад, теслю. Тесля називає себе так, бо будує будинки, може будувать мости, і робити багато інших речей з дерева. Тесля добре вчився, і на додачу до своєї професії, можливо, знає географію і якшо шо - не заблудиться в подоржі за деревом. Тесля, можливо, знає і анатомію і зможе дістати занозу. Тесля сильний і може допомогти перенести меблі другу. Тесля, напевне, ще багато чого знає і вміє, але він - тесля, тож основні його навички - теслярство. І братись за інші заняття він буде тільки по крайній нужді.

Так само можна сказать про лікаря, такого собі будівельника, про будь-кого іншого, і про мене також.

Чого не рулив до сих пір? Бо думав, що таких як ти - більшість. З такими, як ти, рулить - тільки собі шкодить.

Але оцей другий майдан показав, що в Україні дофіга людей хороших, не таких, як ти. Навіть не так; виявилось, що таких як ти - меншість, яку можна не брати до уваги. Просто ви так всіх задовбали, що люди зневірились у можливості побудувати тут будь-що. Банальні зануди, які ниттям випалюють все навкруги. Виявилось, що вас можна, якщо не зробити розумнішими, то - приструнити точно. Хай зі сторонньою допомогою, але можна.

А з отими хорошими людьми - чому б не порулить? Не все зразу, правда, але в нас на відміну від вас є мета: нормальна держава. Ти, може, хотів мене підколоть - але ти промахнувся. З такою метою ти зі своїм недолугим троллінгом можеш хіба шо вкусити себе за одне місце.

ше з пару літ побачимо шо в вас вийде хотя шо чекать я і так скажу і вас вже нічо не вийшло - всьо шо маєм на сьогодня списав на правді

1. Мінус Крим.

2. Зруйнований Донбас з імовірним статусом ПМР.

3. 100% девальвація гривні.

4. Соціалка -50-70%

5. Зростання цін + 50-100%

6. Тисячі загиблих.

7. Десятки тисяч поранених.

8. Олігархи біля керма.

9. Ніяких змін (реальних) щодо євроінтеграції.

10. Газ по 385.

11. Беспредел, криміногенна обстановка.

12. Радикалізація суспільства, стан громадянської війни.

13. Ліквідація авіабудування і автомобілебудування.

14. Падіння рівня життя як мінімум удвічі.

15. Голодуючі старі й діти Донбасу.

16. Неконтрольоване кількість вогнепалу на руках.

17. Десятки незаконних збройних бандформувань.

18. Фальсифікація виборів в травні і жовтні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...