solnishko Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:44 #51 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:44 Місцем людям похилого віку не поступаються, біляші їдять, штовхають, обзивають, на ноги наступають,голосно кашляють/сякаються, не прикриваючи рота/носа..далі?ну, але то таке. аби в кінотеатрі поп-корн не їли))))))
MACCEN Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:45 #52 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:45 простий приклад людського хамства - може й не в тему, але суть ясна:Лікарня (друга) вхід на сходинки на поверх, стоїть дідок (охоронник) і культурно так каже:"Я вибачаюсь, прошу вас зняти верхній одяг"То адекватні зразу знімають одяг, іде такий мордоворот, морда як два відра, і видно що мозгу ноль.Той йому каже культурно, а той у відповідь, а шо тут такого... і пішо в наглу.А якби йому той дідок давби в дихалку, того б покорчило пару хвилин, він би тоді поняв що якщо просять культурно, і так треба, то треба зняти верхній одяг, і бути культурним і розуміти ситуацію, це лікарня і це не просто так придумали.
ChB Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:46 #53 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:46 Можна довго сперечатись про споживання продуктів в кінотеатрі, але ... фільм "Поводир", під час перегляду якого в багатьох містах люди сидять затамувавши подих і по закінченні навіть не стримують сліз, мені здається таку стрічку можна подивитись і без насіння/попкорну.
Forever Autumn Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:51 #54 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:51 Повбивав би (С) А ще за галакання під час кіноперегляду і за невимкнені телефони
madkot Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:54 #55 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 08:54 Як??? Ви не знаєте правила етикету в маршрутці???? )))От в їх порушенні і проявляється ;-)Солнишко, а ви особисто знаєте ці правила поведінки у маршрутці чи автобусі, чи від тітоньки чули?
Holy Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 09:02 #56 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 09:02 Повбивав би (С) А ще за галакання під час кіноперегляду і за невимкнені телефони "ідеальний злочин" дати злісному ворогові пачку насіння в кінотеатрі.
alexvvv Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 09:55 #57 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 09:55 Повбивав би (С) А ще за галакання під час кіноперегляду і за невимкнені телефони "ідеальний злочин" дати злісному ворогові пачку насіння в кінотеатрі. малувато буде, мабуть треба мішок насіння+попкорн і абонемент на тиждень перегляду "шедеврів" кіномистецтва.
MOTOROLLLA Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:00 #58 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:00 ви вісі просто заздрите, бо в вас сємок нема
zaHARE Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:07 #59 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:07 я от перед екраном люблю піцу з борщиком невернути,іноді горіхи полускати,а дружина попрасувати.Тому в кіно й не ходимо))). Але на Поводиря підемо в кінотеатр,тра українському фільму касу дати,та й фільм,кажуть на це заслуговує.
Swyat Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:36 #60 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:36 ох і скинулись негативом на хлопця,а зі всіх хто тут писав курящих мабуть кожен другий курить в громадських місцях та бички кидає де попало.говорити можна багато,але міняти все треба починати з себе,от він хоча б задумався чи то правильно чи ні.Пі.Сі.думаю й тут найдеться такий унікум який на балконі перекурив,кинув комусь бичка на голову,чи попіл струсив на одяг сусіду нижче поверхом,а потім за ноутбук/компютер сів вчити в отаких темах людей як не бути "бидлом"
Slavco Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:40 #61 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:40 Навіть тваринам дають їсти у спеціально відведених мисках тарілках, коритах, засіках і т.д. Люди придумали кухні, чебуречні, ресторани. В театрах має місце бухвєт в антракті. На стадіоні всі голосно репетують, пють пиво і лузгають сємкі. І то! Фанати сємкоєдів не вважають справжніми вболівальниками. Кіно, воно таке кіно, американці придумали там продавати попкорн з колою (та і фільми у них такі ж як попкорн). А ми туди ще й сємки додали, мобілки, і "дививсь-дивись, зара він його завалать" на весь зал. Пічалька... Ну нічого, Європа від нас нікуди не дінеться - ми таки до неї прийдемо.
Ukrainec Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:40 #62 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:40 ви вісі просто заздрите, бо в вас сємок нема Нам би на вас наплювати без семок, але ми сильно культурні і цього не зробимо
alexvvv Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:43 #63 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:43 ох і скинулись негативом на хлопця,а зі всіх хто тут писав курящих мабуть кожен другий курить в громадських місцях та бички кидає де попало.говорити можна багато,але міняти все треба починати з себе,от він хоча б задумався чи то правильно чи ні.я сподіваюсь, що Ви не курите в громадських місця, не харкаєтесь людям під ноги якимись там виділеннями після куріння і не смітите недопалками.
MOTOROLLLA Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:46 #64 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:46 ви вісі просто заздрите, бо в вас сємок нема Нам би на вас наплювати без семок, але ми сильно культурні і цього не зробимо мда) сарказм і "культурні люди" - поняття несумісні)) гг
Swyat Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:47 #65 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:47 ох і скинулись негативом на хлопця,а зі всіх хто тут писав курящих мабуть кожен другий курить в громадських місцях та бички кидає де попало.говорити можна багато,але міняти все треба починати з себе,от він хоча б задумався чи то правильно чи ні.я сподіваюсь, що Ви не курите в громадських місця, не харкаєтесь людям під ноги якимись там виділеннями після куріння і не смітите недопалками.я не курю
Ukrainec Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:52 #66 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:52 мда) сарказм і "культурні люди" - поняття несумісні)) ггДе ви бачите сарказм?! Це скоріш аналогія
SunSeth Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:58 #67 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 10:58 Пі.Сі.думаю й тут найдеться такий унікум який на балконі перекурив,кинув комусь бичка на голову,чи попіл струсив на одяг сусіду нижче поверхом,а потім за ноутбук/компютер сів вчити в отаких темах людей як не бути "бидлом"Стою, курю на балконе. Пепельницы под рукой не было, поэтому швырнул окурок из окна.А внизу шел какой-то маленький мальчик, лет 10, наверное.И окурок прям у его ног упал. Он голову задирает и кричит мне:- дяденька, окурки с балкона кидать нельзя. это некрасиво!И, знаете, мне так не по себе стало.Я не поленился, оделся, спустился вниз с 7го этажа и .............. дал п№здюлей этому мальчику.Еще, бл@, сопля вые&ываться будет...
Swyat Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:08 #68 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:08 Пі.Сі.думаю й тут найдеться такий унікум який на балконі перекурив,кинув комусь бичка на голову,чи попіл струсив на одяг сусіду нижче поверхом,а потім за ноутбук/компютер сів вчити в отаких темах людей як не бути "бидлом"Стою, курю на балконе. Пепельницы под рукой не было, поэтому швырнул окурок из окна.А внизу шел какой-то маленький мальчик, лет 10, наверное.И окурок прям у его ног упал. Он голову задирает и кричит мне:- дяденька, окурки с балкона кидать нельзя. это некрасиво!И, знаете, мне так не по себе стало.Я не поленился, оделся, спустился вниз с 7го этажа и .............. дал п№здюлей этому мальчику.Еще, бл@, сопля вые&ываться будет...погано ти бачу знаєш наших українців)))попадеться в того "соплі" батько без "криші",можна потім з того ж балкона спуститися швидкісним методом.
SunSeth Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:18 #69 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:18 погано ти бачу знаєш наших українців)))попадеться в того "соплі" батько без "криші",можна потім з того ж балкона спуститися швидкісним методом.да, я здесь на Украине недавно
alexvvv Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:21 #70 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:21 погано ти бачу знаєш наших українців)))попадеться в того "соплі" батько без "криші",можна потім з того ж балкона спуститися швидкісним методом.Тут як би із дахом також такого не можна залишати безнаказаним.погано ти бачу знаєш наших українців)))попадеться в того "соплі" батько без "криші",можна потім з того ж балкона спуститися швидкісним методом.да, я здесь на Украине недавноА на чому ви були раніше?
MANJAK11 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:22 #71 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:22 в моєму дитинстві, моя мама працювала прибиральницею в кінотеатрі *Батьківщина*, я періодично приходив допомагати, попкорну тоді ще правда не було, але про всі *прєлєсті* після тих, хто нібито акуратно (й не дуже) їдять й пьють під час перегляду фільму, знаю *нє понаслишкє*. Бачив якщо не все, то майже все
solnishko Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:24 #72 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:24 А на чому ви були раніше? на амфетаміні бл?, ці люди вловлюють взагалі сарказм???
alexvvv Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:27 #73 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:27 в моєму дитинстві, моя мама працювала прибиральницею в кінотеатрі *Батьківщина*, я періодично приходив допомагати, попкорну тоді ще правда не було, але про всі *прєлєсті* після тих, хто нібито акуратно (й не дуже) їдять й пьють під час перегляду фільму, знаю *нє понаслишкє*. Бачив якщо не все, то майже всеЯ пам'ятаю, колись нас везли від школи дивитись якийсь фільм у кінотеатрі "Зміна", то в кінці сеансу з верхніх рядів почали скочуватись порожні пляшки.(там сиділи учні 24-ї школи). Було це надцять років тому...
alexvvv Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:41 #74 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 11:41 А на чому ви були раніше? на амфетаміні бл?, ці люди вловлюють взагалі сарказм??? мабуть разом вживаєте (це був сарказм )
Ukrainec Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 12:12 #75 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 12:12 Я пам'ятаю, колись нас везли від школи дивитись якийсь фільм у кінотеатрі "Зміна", то в кінці сеансу з верхніх рядів почали скочуватись порожні пляшки.(там сиділи учні 24-ї школи). Було це надцять років тому... Вони вже виправилися і багато чому навчилися з тих пір
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.