Перейти до змісту

Чому ця вулиця з одностороннім рухом?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Не розумію чому з вказаних на фото виїздів не можна повертати наліво.Ширини дороги достатньо для руху в обох напрямках.

Періодично спостерігаю як знак "рух тільки направо" зникає,а потім з'являється знову.

gy5ydysja6o1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Періодично спостерігаю як знак "рух тільки направо" зникає,а потім з'являється знову.

Крадуть, роблять новий і вішають. І так постійно.

А щодо вказаної дороги - там односторонній рух був ЗАВЖДИ. І на неї не можна виїжджати ліворуч. тіко праворуч. (з тої столрони, де ви зазначили. Впевнений, що там ще й

road-sign-24.gif

Висить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я це зрозумів,але чому вона одностороння? Там трафік слабкий,ширина на 2 полоси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона одностороння, напевно, тому що, щоб із перемоги не повертали наліво, бо буде затор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона одностороння, напевно, тому що, щоб із перемоги не повертали наліво, бо буде затор.

Згоден,тому там і відповідний знак стоїть,але чим заважатиме можливість виїзду наліво з прилеглих територій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді треба забрати знаки "початок одностороннього руху" і "кінець....". І тут всі хитрозроблені почнуть повертати з Перемоги, бо проїхати на знак "Поворот заборонено" непоміченим набагато простіше, ніж через всю вулицю проти руху

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їхати заднім ходом можна :_07: ?!

так якби не туди завернув ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10.10. Забороняється рух транспортних засобів заднім ходом на автомагістралях, дорогах для автомобілів, залізничних переїздах, пішохідних

переходах, перехрестях, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях, на в'їздах і виїздах з них, а також на ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи недостатньою видимістю.

Дозволяється рух заднім ходом на дорогах з одностороннім рухом за умови дотримання вимог пункту 10.9 цих Правил та неможливості під'їхати до об'єкта іншим чином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10.10. Забороняється рух транспортних засобів заднім ходом на автомагістралях, дорогах для автомобілів, залізничних переїздах, пішохідних

переходах, перехрестях, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях, на в'їздах і виїздах з них, а також на ділянках доріг з обмеженою оглядовістю чи недостатньою видимістю.

Дозволяється рух заднім ходом на дорогах з одностороннім рухом за умови дотримання вимог пункту 10.9 цих Правил та неможливості під'їхати до об'єкта іншим чином.

зрозумів.. дякую, треба правила перечитати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозумів.. дякую, треба правила перечитати.

Там ще забули виділити слова "перехрестя" і "пішохідний перехід". ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді треба забрати знаки "початок одностороннього руху" і "кінець....". І тут всі хитрозроблені почнуть повертати з Перемоги, бо проїхати на знак "Поворот заборонено" непоміченим набагато простіше, ніж через всю вулицю проти руху

Та в тому-то справа,що руху по тій вулиці і немає,а хітрозроблені й так регулярно повертають з Перемоги,що на цю вулицю,що на Грибоєдова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та в тому-то справа,що руху по тій вулиці і немає,а хітрозроблені й так регулярно повертають з Перемоги,що на цю вулицю,що на Грибоєдова.

...і неодноразово (сам особисто спостерігав, оскільки зазвичай пізно повертаюся додому і їду часто тудою) як тих хітрозроблених "хітроперероблюють" екіпажі ДАІ. Вони там вечорами полюбляють і постояти, і покататися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАІ там ловлять не тільки вечором, дуже часто і дньом там катаються. А от на виїздах з провулків біля 4 та 18 знаків про заборону повороту направо немає............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАІ там ловлять не тільки вечором, дуже часто і дньом там катаються. А от на виїздах з провулків біля 4 та 18 знаків про заборону повороту направо немає............

В начале улицы есть знак "Дорога с односторонним движением" и заехать в эти переулки не увидев этого знака в начале улицы не возможно.... 8 лет уже живу в одном из переулков и тоже пытался умничать ))))))

Односторонней её сделали года 2 назад.... а вот "кирпич" от 5-й школы висит уже много лет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім Клима Савури є ще загадкова вулиця Січова

і там об'їжджати ну дууууже далеко

я раз в житті там опинився і вирішив навпростець цих 200 метрів проскочити

і проскочив - на сто гривень :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і неодноразово (сам особисто спостерігав, оскільки зазвичай пізно повертаюся додому і їду часто тудою) як тих хітрозроблених "хітроперероблюють" екіпажі ДАІ. Вони там вечорами полюбляють і постояти, і покататися.

... в минулому місяці одного такого "хитропереробили" інші учасники дорожнього руху - він змушений був заїхати на тротуар біля 5-ї школи, бо на виїзді з К.Савура навпроти ЗІБа повертали і направо, і наліво (з обох смуг). Подумав ще, що добре, що моє авто стояло другим на світлофорі (повертав наліво)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В начале улицы есть знак "Дорога с односторонним движением" и заехать в эти переулки не увидев этого знака в начале улицы не возможно.... 8 лет уже живу в одном из переулков и тоже пытался умничать ))))))

Односторонней её сделали года 2 назад.... а вот "кирпич" от 5-й школы висит уже много лет

Взагалі-то я, як водій, не зобовязаний запамятовувати,де і які знаки стоять,я керуюсь знаками і розміткою по ходу руху.І якщо ніяких знаків немає,то я їду так,як мені зручно.Якщо там немає знаків рух тільки наліво,то я можу їхати й направо.

Тому вважаю,що ці знаки хлопаки з полосатими палками поставили для заробляння грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то я, як водій, не зобовязаний запамятовувати,де і які знаки стоять,я керуюсь знаками і розміткою по ходу руху.І якщо ніяких знаків немає,то я їду так,як мені зручно.Якщо там немає знаків рух тільки наліво,то я можу їхати й направо.

Тому вважаю,що ці знаки хлопаки з полосатими палками поставили для заробляння грошей.

Дуже гарна думка. :) Може ти не маєшь пам'ятати і інші знаки - початок міста, обмеження швидкості ...... бо ж ти вже далеко від'їхав від них :)

Якраз маєшь, бо заїзжав ти під знак "Односторонній рух" та виїзжаешь на ту саму дорогу. А знаків на виїздах з дворів може, у цьому випадку, і не бути, бо немає ні в одному закапелку сквозного проїзду - тому виїхати на неї не заїхавши під знак на початку неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже гарна думка. :) Може ти не маєшь пам'ятати і інші знаки - початок міста, обмеження швидкості ...... бо ж ти вже далеко від'їхав від них :)

Якраз маєшь, бо заїзжав ти під знак "Односторонній рух" та виїзжаешь на ту саму дорогу. А знаків на виїздах з дворів може, у цьому випадку, і не бути, бо немає ні в одному закапелку сквозного проїзду - тому виїхати на неї не заїхавши під знак на початку неможливо.

Ситуація з життя - знайомий поїхав до родичів в гості,в аналогічний провулок.Там йому стало зле,забрала швидка.Він на другий день просить батька забрати машину.Батько прийшов в провулок пішки дворами і виїхав,куди йому було зручніше,а там вже гайові.Скажу зразу,що суд гайові програли.

Ще,згадав,як мене судив один кадр.Мені впаяли протокол,що я не пропустив пішохода.Розмітка(зебра)відсутня.Рух в одну сторону 2 полоси,зліва знак не дублюється,а справа стояла лавета з бульдозером чи екскаватором,за якою знака не видно.Коли я на суді надав відео і фотодокази відсутності розмітки і дублюючого знаку зліва,то суддя сказав:"Ну ви ж місцевий,повинні знати всі пішохідні переходи."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... А знаків на виїздах з дворів може, у цьому випадку, і не бути, бо немає ні в одному закапелку сквозного проїзду - тому виїхати на неї не заїхавши під знак на початку неможливо.

Не зовсім так. З-під мосту по пр. Перемоги є заїзд до бази "Мадот"...І та ж вуличка виводить нас до Вопаку. От і все - я не рухався під знак "односторонній рух", оскільки заїхав аж з Грушевського. Що на це скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от Пакко на обоих выездах знаки - "Движение только направо"

а проулки те реально тупиковые....

еще вопросы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, знайдеться)

Знак "лише направо" з'явився на правому виїзді з місяць-півтора тому (був кимось "пакращений"). І, думаю, не надовго.

Виїхавши направо, керуючись цим знаком, повертаємо в (перегороджений, тупіковий) провулок направо. І коли звідти виїхати, то...? То ми знову ж таки не в'їжджали під знак "односторонній рух". Керуючись цим твердженням, виїжджаємо з провулку наліво...Так? Чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..... А знаків на виїздах з дворів може, у цьому випадку, і не бути, бо немає ні в одному закапелку сквозного проїзду - тому виїхати на неї не заїхавши під знак на початку неможливо.

Не зовсім так. З-під мосту по пр. Перемоги є заїзд до бази "Мадот"...І та ж вуличка виводить нас до Вопаку. От і все - я не рухався під знак "односторонній рух", оскільки заїхав аж з Грушевського. Що на це скажете?

На скільки я пригадую там також висить кірпіч, так що з під мосту туди заїжджати також не можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще, чому Грибоєдова одностороння, чому по Л. Українки їздити заборонено? А так хочеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...