Ha3aP Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 06:33 #1127 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 06:33 Правильно. То хай козаки і далі сидять у полоні, а я тут з дивану, журналіст з 5ого каналу, буду вам росказувати як жити, шановні моряки та інші поленені! Хоч один прийдіть і скажіть полоненим це в очі, їхнім матерям і близьким! Слабо?
Electronshik Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 06:43 #1128 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 06:43 1 час назад, Nokian сказал: Значить діло йде до замороження та замирення в існуючому стані. А це ще раніше ясно не було? Приклади Нагорного Карабаху, Придністров'я, чи найсвіжішого Абхазії та Південної Осетії нічого не говорять? 9 часов назад, Nokian сказал: 35 українців йому і так треба було віддавати по рішенню міжнародного трибуналу та по домовленостям з Трампом. @Nokian росія на ці суди поклала зверху. І кладе далі.
jurgen007 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 06:45 #1129 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 06:45 7 минут назад, Ha3aP сказал: Правильно. То хай козаки і далі сидять у полоні, а я тут з дивану, журналіст з 5ого каналу, буду вам росказувати як жити, шановні моряки та інші поленені! Хоч один прийдіть і скажіть полоненим це в очі, їхнім матерям і близьким! Слабо? Так отож, чомусь серед названих цим зрадойобом з 5-го фамілій загиблих немає ні парашиного Льоши-міномьотчика ні синка Турчинова ні жодного з інших синків і родичів членів минулої влади поцреотів. Савпадєніє?
jack74 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 07:00 Автор #1130 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 07:00 1 година тому, Nokian сказано: Серед виданих нами Росії вбивці та зрадники більшість зданих моцкалям - нікому не потрібна шваль, котра взагалі ніц не варта. Набрали аби-кого, щоб кількість набрати, щоб лице не втратити (я про мацкалів), бо ж віддати українців мусово, то мусово зробити видимість рівноцінного обміну. А Цемах - та якщо б він був таким важливим, як ви тут кричите, то після його отримання нашими спецслужбами, вся планета кричала б, що "нарешті є докази!", "нарешті зрушиться розслідування", і точно б моментально прилетіли слідчі для його допиту. А тут - тиша... Певно, той Цемах звичайний балабол... Або нічого толком не може допомогти. А що його допитали іноземні слідчі - я не сумніваюсь.
nickel Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 08:46 #1131 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 08:46 3 часа назад, Nokian сказал: Саме тому. Путін вбиває трьох зайців. Зберігає обличчя перед світом, перед своїми яструбами. Витягує своїх полонених В Україні не знайшлося 35 полонених сєпарів, а лише 34 і тому Путін підсунув нам Цьомаха, щоб здійснити обмін по схемі 35 на 35? Чому не здійснили обмін 34 на 34 чи 33 на 33, як було оголошено з самого початку? Поки ти думаєш, я тобі скажу що полонені сєпари в нас є, вистачить ще на декілька обмінів. 3 часа назад, Nokian сказал: Сварить Україну з Голандією, Австралією .Індонезією та показує нас слабаками та недалекими на міжнародній арені. Не сварить. Не вийшло. Закордонні слідчі змогли допитати Цьомаха. Зе переграв Путіна там де Петя не зміг. 3 часа назад, Nokian сказал: Але самого головного, суті великого договорняка ми поки не знаємо. А як же твоя логіка? 3 часа назад, Nokian сказал: Але фінанси реагують позитивно. Ти хоч інколи перестаєш гроші рахувати? Обмін полоненими не впливає на курс гривні, як би тобі не хотілося.
Nokian Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 08:57 #1132 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 08:57 Сєнцов підпалив якісь там двері, Цемах збив боїнг з триста людей . Гриб ПИСАВ,що хоче щось підірвати, Половина ,чи як там її, підірвала насмерть нашого контррозвідника Хараберюша . І так по всіх. Назви мені хоч одного нашого визволеного,хто вбив когось,чи зрадив Росії.? Я не кажу,що не треба було міняти,звісно треба Але лише сліпий,тупий,та лінивий не бачить,що цей обмін нерівноцінний.
nickel Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 09:00 #1133 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 09:00 2 минуты назад, Nokian сказал: Сєнцов підпалив якісь там двері, Цемах збив боїнг з триста людей . Гриб ПИСАВ,що хоче щось підірвати, Половина ,чи як там її, підірвала насмерть нашого контррозвідника Хараберюша . І так по всіх. Назви мені хоч одного нашого визволеного,хто вбив когось,чи зрадив Росії.? Я не кажу,що не треба було міняти,звісно треба Але лише сліпий,тупий,та лінивий не бачить,що цей обмін нерівноцінний. Звичайно не рівноцінний, ми забрали достойних синів України і віддали всяку наволоч з Росії. Що тебе не влаштовує? Що це зробив Зе, а не Петушок?
Zevs_Isver Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 09:21 #1134 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 09:21 20 хвилин тому, nickel сказано: Що тебе не влаштовує? Що це зробив Зе, а не Петушок? от що чудодійний телефонний дзвінок робить
Nokian Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:02 #1135 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:02 Мене не влаштовує,що всяка наволоч буде знати ,що в разі чого її,цю наволоч , обміняють і випустять на волю. І тому і далі в нас будуть плодитися диверсанти ,терористи,вбивці та зрадники всіх мастей
Ha3aP Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:04 #1136 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:04 1 хвилина тому, Nokian сказано: Мене не влаштовує,що всяка наволоч буде знати ,що в разі чого її,цю наволоч , обміняють і випустять на волю. І тому і далі в нас будуть плодитися диверсанти ,терористи,вбивці та зрадники всіх мастей В наступний раз запропонуйте свою кандидатуру замість усілякого роду наволочі!
nickel Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:17 #1137 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:17 5 минут назад, Nokian сказал: Мене не влаштовує,що всяка наволоч буде знати ,що в разі чого її,цю наволоч , обміняють і випустять на волю. І тому і далі в нас будуть плодитися диверсанти ,терористи,вбивці та зрадники всіх мастей Який варіант тебе влаштував би: щоб в обміні на російську наволоч нам віддали українську наволоч? Що ти куриш? Ми обміняли їхнє гавно на наше золото, і ви недовольні? Все афігєнно провернули, але баби-ягі протів, тільки тому що це зробив клоун, бо якби це зробив Петя, то це подали б як особистий подвиг Петі, як великого стратега. Визнайте вже нарешті, Зе обіграв Путіна на його полі, зробив те, що Петя не зміг. Зе грав на грані фола: і Європа задоволена, і наші вдома, і Путін в дурнях, а вам все не так.
Nokian Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:24 #1138 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:24 Мене влаштує,коли максимально будуть виявлені зрадники в Україні. Виявлені та ЗАТРИМАНІ І ЗАСУДЖЕНІ. От і все.
nickel Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:26 #1139 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:26 Только что, Nokian сказал: Мене влаштує,коли максимально будуть виявлені зрадники в Україні. Виявлені та ЗАТРИМАНІ І ЗАСУДЖЕНІ. От і все. При цьому наші полонені залишаться в Росії. І далі все влаштовує?
Basil Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:29 #1140 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:29 15 хвилин тому, nickel сказано: Зе обіграв Путіна на його полі В цьому якраз я й не впевнений... 15 хвилин тому, nickel сказано: Європа задоволена О тут так, європу задовільнить будь-який спосіб замороження конфлікту, аби її не турбували... 15 хвилин тому, nickel сказано: наші вдома це єдиний жирний плюс... 15 хвилин тому, nickel сказано: Путін в дурнях див п. 1... 15 хвилин тому, nickel сказано: вам все не так ху&ло й так мало б відпустити наших моряків, якби його дотисли та ж сама європа, яка вся така стурована, крім того він ще мав би й кораблі повернути... а ми ху&лу підіграли, давши йому зберегти лице.. Цитувати Игру, которую затеяла Россия можно понять, ведь самым основным в ситуации с Украиной, для них была демонстрация лица, а также подтверждения того тезиса, что никакие народные законы, указы и прочее на них не распространяется, они могут их выполнять или нет в зависимости от доброй воли «царя». Так, к примеру, если бы Россия последовала решению международного трибунала и освободила бы моряков — это выглядело бы как выполнение решений международного сообщества. В России же решили замаскировать это все дело под большой обмен пленным. то хто в дурнях?
nickel Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:41 #1141 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:41 3 минуты назад, Basil сказал: В цьому якраз я й не впевнений... Аргумент 3 минуты назад, Basil сказал: О тут так, європу задовільнить будь-який спосіб замороження конфлікту, аби її не турбували... Конфлікт заморожено Петьою і Путіним. Зе хоч щось зробив для розморзки. 3 минуты назад, Basil сказал: ху&ло й так мало б відпустити наших моряків, якби його дотисли та ж сама європа, яка вся така стурована, крім того він ще мав би й кораблі повернути... А обміняли лише моряків? 3 минуты назад, Basil сказал: а ми ху&лу підіграли, давши йому зберегти лице.. то хто в дурнях? Ти і Путін. Вимоги трибуналу не обмежувалися лише моряками. Кораблі не повернуті, отже вимоги трибуналу не виконані. По друге: моряків повернули не на вимогу трибуналу, а по обміну, тобто навіть цей пункт трибуналу не виконаний. Таке звільнення Путіну нічого не дало, його можна і далі нагинати за не виконання рішеннь трибуналу.
jack74 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:41 Автор #1142 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:41 9 хвилин тому, Basil сказано: ху&ло й так мало б відпустити наших моряків, якби його дотисли та ж сама європа, яка вся така стурована, крім того він ще мав би й кораблі повернути... а ми ху&лу підіграли, давши йому зберегти лице.. в дупу те твоє "й так мало". До цього часу Європа, та з гАмерикою разом, НУ ВЗАГАЛІ НІ ДО ЧОГО не дотисли паРашу, а тим більше ху..ла. Такі "утиски" вони можуть витримувати віками. Ахлопці наші сидять... життя проходить
Гість Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:41 #1143 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:41 10 минут назад, Basil сказал: ху&ло й так мало б відпустити наших моряків, якби його дотисли та ж сама європа, яка вся така стурована, крім того він ще мав би й кораблі повернути... а ми ху&лу підіграли, давши йому зберегти лице.. Ти це реально серйозно? Та вся Европа давно вже під ним лежить і північний потік тому підтвердження. Якби хотіли тиснути, то зробили б це вже давно. Чи тоді корабликів треба було, а люди то так?
Basil Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:46 #1144 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:46 4 хвилин тому, nickel сказано: його можна і далі нагинати можна не означає що це будуть робити...
Basil Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:48 #1145 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:48 5 хвилин тому, risenseven сказано: Чи тоді корабликів треба було, а люди то так? Не пересмикуй. Де я казав, що кораблі важливіші за людей?
nickel Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:51 #1146 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:51 3 минуты назад, Basil сказал: можна не означає що це будуть робити... Як і не означає що це НЕ будуть робити...
Basil Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:58 #1147 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:58 6 хвилин тому, nickel сказано: це НЕ будуть робити час покаже
Litovets Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:59 #1148 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 10:59 19 минут назад, jack74 сказал: До цього часу Європа, та з гАмерикою разом, НУ ВЗАГАЛІ НІ ДО ЧОГО не дотисли паРашу, а тим більше ху..ла. Такі "утиски" вони можуть витримувати віками. Ага, якби "зажали" так щоб економіка рашки відкотилась до рівня середини 90х то це можна було б назвати тиском. А поки що срана гєйропка тільки і може що занепокоюватись, стурбовуватись і закликати.
jurgen007 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 11:20 #1149 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 11:20 19 минут назад, Litovets сказал: Ага, якби "зажали" так щоб економіка рашки відкотилась до рівня середини 90х то це можна було б назвати тиском. А поки що срана гєйропка тільки і може що занепокоюватись, стурбовуватись і закликати. Занепокоюватись для них справа звична, от і зараз занепокоїлись що віддали росії свідка по боінгу. Треба і нам у відповідь занепокоїтись і порадити звернутись з цього приводу до путіна, як аргумент можуть використати "північний потік".
Webmaster Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 11:23 #1150 Опубліковано 8 Вересня, 2019 в 11:23 Только что, jurgen007 сказал: Занепокоюватись для них справа звична, от і зараз занепокоїлись що віддали росії свідка по боінгу. Треба і нам у відповідь занепокоїтись і порадити звернутись з цього приводу до путіна, як аргумент можуть використати "північний потік". Уx які xоробрі. А кредити в кого будемо клянчити? Чи ми вже стали другою Францією?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.