Перейти до змісту

Велолюбителів м.Луцька запрошуємо до...

Ира

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Да ладно, харош флудити. По темі:

На днях побачив ситуацію на АС-1, де нормальний мужик, років 28-30 залишив свого кубіка і пішов в пивнушку

24zQq.jpg

Я встиг достати великий і чорний з кармана, запустити фото і сфоткати... кароче якби ябув злодієм, в мене вже був би не дешевий вело..

На моє зауваження "чого не пристебнув, не ашан же" - "Я його дивися з вікна"

Напевне дупою від барної стойки ренгеном дивися ))))

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Пристебнув U-замком, зняв: сідло, педалі, по можливості кермо; встановив ростяжку на колесо, насрав поряд, вивісив табличку у власника хвороби кір і чесотка. Думаю такий вел чіпати не будуть ;)

Опубліковано

Є одне але! От ви пишете то на живця, то різні способо захисту! Палка то з обох кінців, я думаю як пасуть за байками що по місту так і тут на форумі. А ваші поради тільки їх вчать до чого бути готовим.

Опубліковано

pokemon, не думаю, що крадії велосипедів вночі помітять 2 кабеля, підчеплені до спиць червоненький і чорний))

зато вони помітять купку попелу від власника, який буде, не маючи елементарних знань, підключати таким методом кабеля до велосипеда.

а якщо серйозно, то коротке замикання, і як наслідок вибиті "пробки"

Опубліковано
Шановні велолюбителі як ви віднесетесь до того якщо до вас підійде людина і сфотографує вас на вашому коні???

Буду позувати, як ТП з соцмереж :_07:

Опубліковано

Miro, мінус від мене. Чукча, бачу, спойлєролюбітєль.

е залишайте велосипеди без нагляду і в місцях де їх потенційно можуть вкрасти

Потенційно їх можуть вкрасти будь-де окрім квартири і то... не 100%. Порада бувалого велосипедиста називається

Попитай у веловетеранів, чи вони залишають велосипеди біля магазинів тощо. Думаю, дуже швидко з"ясується, що ніхто із них ніде без нагляду свої велосипеди не залишає. З замком чи без нього.

pokemon, не думаю, що крадії велосипедів вночі помітять 2 кабеля, підчеплені до спиць червоненький і чорний))

Писати, бачу, легко. Тільки й відсидіти за ненавмисне вбивство - теж буде настільки легко, як ти тріпочеш язиком? Загублене чуже життя. хай навіть і велокрадія, носити на своїй совісті - зможеш?
Опубліковано

Писати, бачу, легко. Тільки й відсидіти за ненавмисне вбивство - теж буде настільки легко, як ти тріпочеш язиком? Загублене чуже життя. хай навіть і велокрадія, носити на своїй совісті - зможеш?

ви всі такі смішні - тут в людей струм в 380В йде по двох дротиках - червоний унд чорний :_07:

про яке вбивство мова йде?) вбивство своїх трусів від коричневої суміші - оце скоріше всього :_07:

Опубліковано

Пристебнув U-замком, зняв: сідло, педалі, по можливості кермо; встановив ростяжку на колесо, насрав поряд, вивісив табличку у власника хвороби кір і чесотка. Думаю такий вел чіпати не будуть

я і не помітив цього повідомлення :_07:

жиииирний плюс! :_25:

Опубліковано

Оууу Miro - ти ж любиш всілякі гонки, то може організуєш якийсь пробіг з метою "Ні кражам велосипедів"! Мо справді чимось допоможе?

Наприклад: налякає грабіжників, підтримає духом тих в кого вел вже стибзили.

:D

Опубліковано

Я коли лишаю вєл біля магазину пристібаю замком, розстібаю задні гальма (вібряки) і переключаю передачу на стоячому вєліку, якщо його хтось вкраде то швидко не стартане, а якщо поїде то не зупиняться вчасно, якщо на довго (такого майже не буває) то забираю сідушку. Крадуть їх переважно з сушилок і підвалів/комор, то не залишайте його там, є безліч способів причепити вєл до стіни в квартирі, щоб він не заважав, а якщо вже взагалі немає місця вдома, ну то хоча б сідло і переднє колесо можна зняти і забрати в квартиру, такий вєл може викликати підозру, якщо його будуть вночі кудись тарабанити, ну і вже не комплект важче буде продати. Можна на рамі щось намалювати оригінальне :) своє фото з підписом власник і номер телефону :)

Опубліковано

Оригінально. Тільки ж це твоя пропозиція, тобі і карти в руки ;)

Нііііі! ти ж казав, що я не авторитет, слабо катаюсь, а ти в нас "битий лось":революція - Міро катає;війна, люди гинуть - Міро катає;вибори - Міро катає;долар зріс - Міро катає;То що Міро, все ж сподіваюсь на "гонку-протиугонку" організовану тобою ;):D

Опубліковано

На випадок, якщо хтось піймає велозлодія, то я знаю один файний ліс... :glare:

Точно! Стільки м"яса, яку ж кулінарку можна влаштувати!

Опубліковано

Вот нет чтобы помочь по доброте душевной, так сразу выгоду из этого нашел. Сам то платить будешь, когда у тебя вел спизд*т?

цена вопроса около 1к

Цена вопроса, либо ты звонишь сейчас в милицию и даешь наводку, либо сам становишься соучастником.

Решай. На нарах сейчас, наверное, холодно.

Опубліковано

Прівет флударастам . Пока ви язикі чешете, я навьол контакт с пацанчікамі які промишляють веламі, случайно пересеклісь інтересамі....цена вопроса около 1к, єслі без заморочек.

зря ти так, "совєсті у тєбя нєт"!

Опубліковано

я так зрозумів, що вони крадуть вєл для тебе за 1000, можна організувати на живця, а ви накинулися

Опубліковано

я так зрозумів, що вони крадуть вєл для тебе за 1000, можна організувати на живця, а ви накинулися

Не, не так. Хтось краде вел, а вони накинулись за гроші.

Itzamna, ты по понятней объясняйся, а то получается, что может я зря на тебя гоню.

Но все равно, деньги за это никто платить не будет. Это, как бы, добровольно. На благо общества.

Опубліковано

На випадок, якщо хтось піймає велозлодія, то я знаю один файний ліс... :glare:

нєє .. до "того самого" довго їхати .... можу запропонувати інший :_07:. В іншому я покатався недавно і з впевненістю можу сказати, що шукати будуть довго ...... ну дуууже багато файних мість де не ходять люди ))

Прівет флударастам :). Пока ви язикі чешете, я навьол контакт с пацанчікамі які промишляють веламі, случайно пересеклісь інтересамі....цена вопроса около 1к, єслі без заморочек.

і чьо пацанчікі здадуть цього підєраста, який робить погані діла?

Опубліковано

Загублене чуже життя. хай навіть і велокрадія, носити на своїй совісті - зможеш?

хлопче, москалів тобі точно не бити.

П.С. Ну і да, потри окуляри, там(де я писав про кабелі) смайлики в кінці, отже... ЦЕ БУВ ЖАРТ!!!! Сарказм, називай як хочеш.

Опубліковано

В мене не так давно пригода трапилась...

Біля магазину привязав велосипед за вилку до стоянки. Пішов в мазаг. Прихожу, відкривати замок.... забув код )))) Буває в мене таке. Хвилин 10 копаюся, друг вже з ноги на ногу переминається, запізнюємесь, а кода не могу згадати.

Короче, шо робити. Беру, відкручую колесо, лишаю замок на стоянці... навколо люди ходять, усі бачать шо знімаю колесо з вєла, ніхто не підійшов, не спитав хоча б.

Зняв, закрутив, лишив замок там і поїхав.

Потім все ж таки підібрав код але то вже таке.

Просто мені реально було якось стрьомно відкручувати в свого ж вєла колесо бо думаю, зара почнуть підходити, питати, мол, шо за діла.... але ніц.

Отак от.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...